Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Cuddy Kdyby si tvou radu vzali všichni k srdci, mohou zrušit České dráhy a vlaky dát do výprodeje. To je zase rada nad zlato. Jsem si jen postěžovala.
V práci jsme to nosily 8 hodin a majáky jsme. Od zítřka asi firma najede znovu na roušky.
Mám ty jednorázové modré, v bavlněné dvouvrstvé bych celou směnu nedala.
Nevadí mi rousky, vadilo by mi pokud zavřou skoly nebo dětem seberou možnost chodit do zájmových kroužků. Hadr na puse se přežít dá
@Anonymní píše:
Sice neumřu na koronavirus, ale asi se brzy udusím. Jedu pracovně do Bratislavy a už 3 hodiny mám na puse ten pitomý hadr! Už se mi z té roušky dělá špatně, nedá se přes to normálně dýchat. Holky, jak to dáváte vy? Já už ne.
Musím. Cestuju autobusem do práce. Budou se nosit i v uzavřených prostorách. Já tu rouškovanou se státem dobrovolně hraju. Ale dál si myju ruce a dodržuju základní pravidla hygieny. Koronáče se nebojím, karantény taky. Máme zásoby. Budu háčkovat a spát.
Rousku s kapsou na filtr a misto filtru tam narvat medunku nebo levanduli
@Anonymní píše:
Sice neumřu na koronavirus, ale asi se brzy udusím. Jedu pracovně do Bratislavy a už 3 hodiny mám na puse ten pitomý hadr! Už se mi z té roušky dělá špatně, nedá se přes to normálně dýchat. Holky, jak to dáváte vy? Já už ne.
A to sedís na zadku. A čučíš. Představ si chirurga. On v tom operuje a zachraňuje lidské životy.
Musíš nakoupit správného roušky. Nejlepší jsou ty jednorázové. Klasické bavlněné dvou a třívrstvé jsou na dlouhodobé nošení nepohodlné. Super je i nanorouska se stříbrem. U ní člověk ani neví, že ji má…
@králíkovna píše:
Rousku s kapsou na filtr a misto filtru tam narvat medunku nebo levanduli
To bych si tam dala radši aroma čokolády ![]()
Mám roušku 8 hodin v kuse každej den už od začátku krize
Nevím, když to můžem a musíme vydržet my zdravotníci, tak to v tom vlaku taky chvilku přežiješ
Pracuji ve zdravotnickém zařízení a cely náš tým má roušku na sobě covid - necovid celou pracovní dobu celý roky. Teď od února nosíme respiratory a přes to ještě roušku a zvlàdáme to normálně. Je to o zvyku ![]()
@Russet píše:
To bych si tam dala radši aroma čokolády
to neee, bych si tu rousku pozgryndala ![]()
Taky nejsem nadsena, tak nejezdim mhd, nelezu do divadel, kin apod, kde bych ji musela nosit hodiny na ksichtu, ted uz nepolezu ani do obchodaku, kdyz budou povinne i tam. Jestli je zavedou zas i venku, tak na to kaslu, clovek se v tom akorat dusi a vdechuje všechen bordel, co se do te rousky uchyti.