Kočárek Kajtex Matrix – zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančíkančí
29.12.11 14:26

Ahojky, dneska jsem ho v obchodě zkoumala. Padl mi hned do oka. Líbí se mi, jak je prostorný, má plastovou vanu s polohováním, akorát je ten plast prolisovaný a část, která je polohovatelná vystupuje - jestli to nebude časem tlačit…? Jinak střížka je pěkně dokulata, pohled do kočáru není tak otevřený, ještě je tam kšilt, který zapneš nahoře a do kočáru nefouká. Odpružený jsou velký kolečka, docela houpe pěkně. Tak taky váhám mezi neo - baby smile.

• Citovat
  • Upravit
36
30.12.11 19:22

Koukala jsem na ten baby smile, taky je pěkný… Taky se chystám někam do obchodu, snad ho budou mít, odpružení chci taky na houpání, tos mě potěšila, že houpe pěkně. A jakou tam měli barevnou kombinaci? Chtěla bych ten béžovo hnědý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
2.1.12 08:33

my ten bezovo hnedy mame, konkretne tento http://www.tivababy.cz/matrix-lux_p6 a je pekny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.1.12 08:46

:kytka: Jo přesně tenhle se mi moc líbí, ještě bych ho chtěla vidět v reálu. Uvažovala jsem nad ním, nebo ještě nad DorJanem Prestige butterfly - barva šedo zelená…mám dilema. Ten DorJan je ale každopádně těžší a dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nara
25.1.12 12:11

Ahoj, kočárek Kajtex Matrix jsem si přivezla včera, zatím nepoužívám, tak nemůžu napsat pro a proti, ale v obchodě jsem byla spokojená, dobře se skládá, je lehký, a hlavně je větší korbička.

• Citovat
  • Upravit
497
11.2.12 18:21

Ahoj máme kočárek kajtex Matrix a naprostá spokojenost.Dovezli jsme ho z Polska.je to trojkombinace a já si nemůžu stěžovat! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna.2k
20.2.12 16:54

Ahoj, Kajtex Matrix pouzivame od dubna. Původně jsem chtela Dorjan, ale kvuli vaze jsme nakonec vybrali Kajtex. Za celou dobu jsme nemeli zadny problem. Korba je velka, teprve tento tyden jsem ji schovala a presla na sportak (ne ze by se tam syn nevesel, jen uz chce koukat ven). Urcite jsou vymakanejsi kocarky, ale jsem nikdy vyberu nelitovala.

• Citovat
  • Upravit
zoeD
14.3.12 12:27

kajtex matrix

Ahoj,máme s tímto kočárkem jen dobré zkušeností…dcera je velká a i přesto se nám do hluboké korby vešla od dubna do prosince ve fusaku :) a vešla by se i tedˇ,ale už chce koukat ven:-)jezdili jsme v horách,v lese i ve městě a je pořád jako nový a zvládne bez problému všechny terény bez úhony.Kdo nechce dát za kočárek 20000kč,tak tento posouží stejně a levněji:-)Doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
12127
31.3.12 00:02

Ahoj holky, ráda bych se optala jestli máte někdo zkušenost s Kajtexem stylo a jestli je vůbec mezi matrixem a stylem nějaký rozdíl? Líbí se mi oba. Původně jsem byla jasně rozhodlá pro Dorjan danny sport, ale kajtex je skoro o 5kg lehčí, to je sakra rozdíl. Tak by mě zajímali Vaše zkušenosti. Budu moc ráda za cokoli :kytka: Původní diskuze mě zatím navnadila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
31.3.12 15:13

Rekla bych, ze v tom rozdil neni, co jsem videla na zivo, tak ten stylo je vyssi trida toho matrixu, co se tyka vzhledu, ale podvozek je stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
31.3.12 17:16

Moc dík @andilek111 . Já si taky myslím. Jen mě štve, že o něm nikde neni žádná recenze, na Danny sport je jich tuna a tady nic tak nevím jestli do něj jít takhle na slepo. Ještě že mám zatím dost času :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
1.4.12 17:55

My ho meli, pouzivali jsme ho cca do 8 mesicu a nemuzu si stezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kate2602
13.6.12 21:38

Caren Gondola

Máme Caren Gondola - všechny 4 kola nafukovací. Co se týká korby super, ale podvozek špatná konstrukce kde všechna kola jsou na sobě nezávisle zavěšena- uložena a v případě průjezdu zatáčkou a případné nerovnosti povrchu dojde k tomu, že brzda která je bohužel zavěšena na pevno u obou stran podvozku funguje jako zkrutná tyč a na jedné straně se odtahuje od kolečka, ale na druhé dře o zuby kola a tím je samovolně ničí. Uvolňují se šrouby, kterými je podvozek přichycen k brzdě a kolečku je značně na šikmo a matka volná a kočárek táhne k jedné straně. Po 4, 5 měsících používání jsme ho reklamovali - pouze utáhli šroub a víc se s námi nebavili! Prý běžná údržba.

• Citovat
  • Upravit
Jaja29
15.7.12 21:09

Dievcata kupila som si kocik kajtex matrix v polskej predajni…ale mam s nim len same problemy.od zaciatku boli kolesa predne povolene takze mi dreli kos,,na konstrukcii mi tiez vsetko povolovalo,,nedalo sa pritiahnut lebo vacsina su nity…po styroch mesiacoch sa mi az tak povolili predne kolesa ze uz s nim nemozem chodit lebo by mi odpadli,,takze zajtra idem reklamovat. a sportova cast, konkretne buda je nakrivo spravena takze mam celu budu krivu, fusak sa neda otvorit,,presity zips…na vanicke na bude to neni tiez pekne rovne,,ako na ostatnych kocikoch…takze maximalna nespokojnost!!!stal 7000kč,,takze si myslim ze by som isto kupila lepsi za taku cenu…som zvedava co mi povedia zajtra ked ho pojdem reklamovat,,a hlavne ci mi daju nahradny…

• Citovat
  • Upravit
1
21.8.12 09:37

Ahoj holky, líbí se mi kočárek Kajtex matrix, tak se chci zeptat jak jste s tím kočárkem spokojeny. Hodně z vás tu píšete, že jste si ho koupily, ale zatím s ním nevyjely - proto mě zajímají vaše názory na tento kočárek. Budu moc ráda za vaše odpovědi (moc recenzí na něj totiž nejde sehnat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí