Kočárek Kajtex Matrix – zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5682
1.4.13 16:21

HOlky nevite jestli jde k KM pridat i skate pro druhe ditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna2k
5.4.13 14:49

@Verylka
Ahoj, ja myslim, ze skate pridat jde. Mam koupeny univezalni a pripevnit na kocar sel bez problemu. Jen ho nemam jeste vyzkouseny spolu s hlubokou korbickou. Nevim tedy, kolik tam bude mista pro dite, ale verim, ze to bude stacit, protoze korbicka je docela vzadu.

• Citovat
  • Upravit
5682
5.4.13 18:15
@Anna2k píše:
@Verylka
Ahoj, ja myslim, ze skate pridat jde. Mam koupeny univezalni a pripevnit na kocar sel bez problemu. Jen ho nemam jeste vyzkouseny spolu s hlubokou korbickou. Nevim tedy, kolik tam bude mista pro dite, ale verim, ze to bude stacit, protoze korbicka je docela vzadu.

děkuju moc za odpověd a ještě jedna otázka… kde jsi sehnala ten univerzalní skate? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna2k
5.4.13 19:08

Koupila jsem ho na bazarku, je pouzity, ale byl za dobrou cenu, tak jsem ho vzala a riskla i to, ze nebude sedet. Ale na podvozek jde pripevnit, jak jsem uz psala.

• Citovat
  • Upravit
5177
23.4.13 20:52

Ahoj, mám ho rok a kousek. S hlubokou korbou jsem měla jeden malý problém, že když jsem po zimě vyndala fusak a celé se to odlehčilo, tak tím, že tam je polohování(musím říct, že v podstatě není moc využitelné, protože je takové dost vrklavé, když se dítě opravdu opře), tak mi při poloze v leže drncala ta kovová nožka o dno a dělalo to takový hluk, že malá ani neusla :think: Což jsem vyřešila tím, že jsem tam mezi vložila plínu. Jinak velká spokojenost hlavně s tím prostorem uvnitř. Podvozek musím říct po roce opravdu denního používání pořád v dobrém stavu- trošku slézá barva z kol, ale to pro mě není podstatné. Aretace pořád funguje, kola v pohodě. Ale se sporťákem mám jeden velký problém a právě sháním info od nějakých jiných uživatelek, jestli to je jen na mém kočáru nebo to dělají všechny. V boudě sporťáku jsou totiž schované jakoby 2 packy spojené kloubem uprostřed, které se dají složit a zase rozložit. Když jsem kočár kupovala, ani jsem nevěděla, že tam něco takového je a hned při první jízdě se ty packy sami složili. Kdyby nebyla připoutaná(ještě se nějak moc nehýbala, takže ani nebylo potřeba), tak se sesune do vršku sporťáku jak hadrová panenka. Kočár se tím vlastně jakoby naklopí dozadu a dítě má nohy výš a hlavu níž. No každopádně jsem asi 10 min hystericky hledala příčinu, načež se povedlo. Nicméně jsem byla pěkně vystrašená a naštvaná. Tento týden se mi to stalo 2×( z otho jednou mojí babičce, když jela s malou do krámu a samozřejmě ano ona ani prodavačka nenašly ty packy, které se musí zase jakoby vypnout… Jako je mi jasné, že nemůžu čekat zázraky za těch pár peněz, ale mě to přijde až životu nebezpečný!!! Dneska jsem si 100% jistá, že bych ho znovu nekoupila a radši(jelikož bych víc peněz neměla) bych koupila nějaký použitý, ale kvalitnější. Teď stejně scháním jen sporťák nebo golfky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.12.15 13:44

KAJTEX (AUTOSEDAČKA ?)

Dobrý den,
Měla bych dotaz. Jaká autosedačka ( vajíčko) se hodí na kočárek Kajtex. Děkuji! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
12.9.16 15:17

OBNOVUJI DISKUZI, holky máte některá kajtex matrix? Je vhodný i do terénu nebo je to čistě městský kočár?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí