Kam dát dceru na vysokou školu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Jestli zvažuje humanitni smer a ted dělá chemii, co pedagogická a pak jit učit tu chemii?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Trapné trollení.
Jeden by doufal, ale ono je to i mozne. Mam obcas sklony byt helikoptera, tak me to aspon vzdy profackne
Jeste mam deti relativne male, ale takhle dopadnout fakt neplanuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Škoda, že jsem necitovala ten původní příspěvek. Bylo tam něco o ochranitelské matce medvědici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad je beruška svéprávná a dokáže si něco najít sama, tohle mě fakt trhá oči, mě vůbec nepřipadá, že by takový dotaz psala normální rozumně uvažující matka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou prisla na pohovor, kam jsem se tez dostavila, beruska se dvema rodici. Bylo mi za ni strasne trapne
. Kupodivu vzali me.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady si zas někdo dělá srandu. Ale ani v nejmenším nepochybuji, že někde takoví idio.ti rodiče existují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Šéfové v práci přišel jednou vynadat otec od kolegyně, že jsme tam na ni škaredý a zlý. No holka tu práci moc nezvládala
Kolegyni na VŠ jednou přišli osobně servat rodiče na fakultu, jak si dovolila dat špatně hodnocení z testu jejich dcerusce, ze z toho měla špatný pocit a navíc pak jela domu x kilometru a mohla nabourat..! Taky to určitě byla milovaná beruska
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, běž na takovou školu, kterou zvládneš a která tě bude bavit. Jak my to máme asi vědět? Nebo se ptáš kolik a jakých VŠ existuje? Tak si je najdi. To je o samostatnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Tady si zas někdo dělá srandu. Ale ani v nejmenším nepochybuji, že někde takoví idio.ti rodiče existují.
To si piš, já znám takovou berušku, kterou měli rodiče problém asi ve 25 letech pustit samotnou vlakem, už je jí skoro 30, za zadkem je má pořád a přijde jí to ok, protože nic jinýho nezná, kámošek taky moc nemá apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@sexykocka No pokud ji VS musí hledat maminka, tak ať se raději na žádnou nehlásí.
Přesně tak. Prý sama chtěla, aby sem matka napsala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sexykocka píše:
@Lorre právě, že chemie jí zas tak moc nebere, zaměření má na farmacii, ale neví co by z toho dělala dáleproto hledá i jiné možnosti například v humanitním směru
dcera mě sama prosila abych sem napsala a vše jí dávám přečíst
Farmacie má budoucnost, když už by nechtěla vlastní lékarnu, může pracovat na výzkumu léčiv nebo tam kde se vyrábí. Jinak záleží co by jí bavilo, podle toho co píšeš, tak ona sama nevím. Humanitních směrů, kde se dá uplatnit farmacie moc není. Může zkusit nějaké obory na lékařské fakultě, tam je spousta nelékařských oborů. Jinak, pokud hledá něco úplně mimo obor, tak může zkusit nějaký pajdák nebo sociílní obory, např. sociální práce, psychologii, sociologii. Těch možností je celá řada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sexykocka píše:
@Amalthea svoji dceru miluju a říkám jí beruška nevidím na tom nic špatného!! samozřejmě, že se rozhodne samapouze se jí jako správná matka snažím pomoct
Tak uber! Jestli se tak staras jak pises, tak to musi byt uz patologicke!
A jsi opravdu tak hloupa, ze ji nejsi schopna vysvetlit, ze jeji obor ma velkou budoucnnost a je velmi lukrativni a ze penize az v prvni rade? Nebo hodla zit jednou z te tve opici lasky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako jestli neni nejak vyhraněná a ani sama nejevi zajem, coz asi nejevi, kdyz ty ji chces vybirat vysokou, tak by mozna byla moznost, aby na ni nesla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolegyni na VŠ jednou přišli osobně servat rodiče na fakultu, jak si dovolila dat špatně hodnocení z testu jejich dcerusce, ze z toho měla špatný pocit a navíc pak jela domu x kilometru a mohla nabourat..! Taky to určitě byla milovaná beruska