Kam do CAR v Brně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
28.3.08 12:06

Ahojky ja sem byla zatim jen 1 v repromede a prislo me ze to pude i muj DR mi doporucil Repromedu ze se hodne zabívá uplně těma nejmenšíma bunkama nabo co neumim to popsat. No prej je dobra a muj dr mi vzdycky poradil dobre takze mu v tom verim. :) Jinak sem se o ni bavila i jinde s holkama a taky rekli ze je fajn a ty uz odtam deti maji :-)
Doufam ze sem pomohla. Jo a ja se tam budu obednavat znova az vylecim zanet. A pak doufam ze to pude jako po masle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
28.3.08 12:48

Ilčo díky, hned to omrknu.. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.3.08 13:28

Dotaz

Ahoj holky,prominte,že tu tak vpadám,ale dostala jsem na vás odkaz od Ilči :lol: .Dnes jsem se vrátili z nemocnice kde mi v útery odstranili mimoděložní těhotenství,pro mě již druhé a tudíž nemám vejcovody,takže otěhotnět můžu jen přes CAR. Sice mám Brno daleko ,ale z dosti důvodu o něm hodně uvažuji. :wink:

• Citovat
  • Upravit
12915
28.3.08 14:32

Ahoj Piskotko si to ty? Jete byvam na jinych mistnostech ale to si hezky projdi a zjistis co a jak. mej se hezky ja uz valim dom a hezkej vykend :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
28.3.08 14:43

Jo Ilčo jsem to já ,tak pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.3.08 18:51

Ahoj piskotko, jak se vede? Jak sis uzila vikend? Mi s manzou hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
31.3.08 06:38

Ahoj Ilčo ,no já byla aspon nakoupit,protože manža během těch dvou týdnu vše vyjedl.Jinak jsem ležela v bolestech,mám ještě vše podrážděné od laparoskopie a asi jsem dostala jahůdky tak jsem si to užívala.Přitom po první laparoskopii mi nic nebylo,no holt pokaždý je to jiný,minule mi bylo po narkoze fajn a ted mi bylo zle tři dny :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
31.3.08 18:09

Holky dnes mi doktor doporučil Unica ,co si o tom myslíte vy ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.08 18:27

Mě byl zas doporučen Helios…tak já nevím.
Ajiik

• Citovat
  • Upravit
2647
31.3.08 21:18

Ajik asi to je těžké se rozhodnout,ale hodně pro tady na netu mluví pro Repromedu,ale dnes můj lékař mluvil docela zajímavě o Unica.A to je napováženou,když si vezmu ,že Ostravu mám za rohem,tak tu odsoudil hned a říkal jedině tam.Je tam prý velmi dobrý team a několik jeho pacientek je nyní těhotno ,takže mám měsíc na rozmyšlenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.4.08 06:36

Piskotko jestli ti ji doporucil tak do toho bez, ja vim ze muzes klidne prejit pak nekam jinam kdyby si nebyla spokojena. Jo ja jen ze sem tu nekde na tom serveru cetla ze unica nic moc ze tam hodne rejzujou (ale nevim jestli je unica i brne nebo o jake unice mluvili) No ale vis co je to hodne individualni ale zkus si nazory tady najit, nebo tam proste bez a uvidis jak se budou chovat. Ale asi to bude jednodussi kdyz to mas kousek. Ja mam kousek Repromedu i Helios, z heliosu ma sestrenice 3 deti a kolegyne ted jedno ceka takze taky sem vahala ale dr rek tak sem raci sla do Repromedy a mym pocit ze lecba je uspesna takze v pondeli du na kontrolu av utery se asi uz konecne obednam uz sem se o tom bavila i s manzem a uz se tesime az se zacne neco dit. Tak zatim, preju hezkej den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
3.4.08 08:07

Ahoj Ilčo ,no jsem zvědavá,moje kolegyně jde kolem osumnáctého na odběr vajíček a pak už na transfér.Chodí k nám do Ostravy tak uvidím,jak dopadne ona,ale zatím říká,že to tam jde jak na běžícím páse :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
3.4.08 08:54

No tak bezva aspon budes vedet primo nazor a nebo si treba skus zalozit diskuzy s nazvem tech caru u vas a nebo se koukni tady dole je diskuze stejny misto treba neco najdes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.4.08 10:35

Ahoj, někdo tady psal o Heliosu, že si doktor snad vycucal z prstu neplodnost a do měsíce „mamina“ přirozeně otěhotněla. Přesně to samé se tam stalo i mně. Doktor mě viděl poprvé, nahlídl do mých papírů a hned že se mám objednat do poradny pro IVF. Tehdy jsem ani nevěděla, co to je. Tam mi zrychleně vysvětlil, že šance mít dítě je 0,01% - prý se zázraky dějí, tak 0% neříká - dal mi podepsat ceník a hned jsme vybrali léky, které jsem zaplatila - byly to 2 tisíce. Manža šel na spermio - dopadlo výborně, ale za týden volali, že musí jít ještě jednou a chtěli za to tisícku! Docela mě to naštvalo, proč po týdnu znovu. Nebudu to protahovat, ještě ten měsíc jsem přirozeně otěhotněla - po 3 měsíčním zkoušení! což není moc dlouho. Naštěstí mi vrátili peníze za léky. Teď čekáme druhý mimčo a to nám trvalo 2 měsíce. Ale bacha holky, jsem totálně neplodná!!! Pavča

• Citovat
  • Upravit
12915
28.4.08 13:42

Ahoj holky tak to sem teda rada ze sem sla do Repromedy, jak to tak slysim o tom Heliosu.
Ja sem uz v Repromede byla 3×, poprve nam rekli ze mame spatny SPG, no to sem z repromedy nemela moc dobrej pocit, ale 2 navsteva konzultace co dal, a prohlidli me vzali krev nam oboum a tak dal, a dneska krev na hormonalni profil a sestricka co me brala krev byla moc mila vsechno mi vysvetlila, takze sem zatim spkojena doufam ze to tak pude dal, a snad brzo bude i kyzenej vysledek :-) :wink: mejte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.