Kam do CAR v Brně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
28.5.08 09:16

Ahoj Ilco, no konecne jsi se ozvala, myslela jsem, ze napises uz vcera vecer 8) …Jsem moc moc rada, ze mas z toho takovy dobry pocit, je to super, s usmevem jde vsechno lip :D .....Je dobre, ze cystu nemas, zvyseny prolaktin je celkem normalni, pry z toho boli dost prsa po OVU pred MS…coz i me, tak jsem byla trochu prekvapena, ze ja ho nemam.....Takze jsi na tom velmi dobre…A vitaminkama se ten SPG zlepsi docela rychle…predpokladam, ze taky najake dostaneme, ale to uz predbiham…to az za tyden.....jsem tak nedockava :roll: .....
Tak ted uz snad jen poprat brzkou MS a vzhuru do toho :D .....Drzim moc palecky :!
Ja jsem objednana na 5.6. po pritelovych vysledcich, tak uvidime co pani doktorka vymysli dal :D .....
Jinak tady v Brne je uuuuzasne, uz jsme se zaridili a uz si jen zvykame, pritel uz zacal chodit do prace a ja mam prazdniny.....popravde jsem vcera odepsala na jeden inzerat, tak uvidime.....Jinak jsem vcera stravila pul dne na Spilberku s pejskama a kamaradkou a to slunicko dodava uzasne moc energie......

Mej se moc krasne a zase se brzy ozvi co a jak papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
28.5.08 09:26

ty si z Brna a nemas chvilku treba mezi 14:45 az 15:50 na spilberku, muzem pokecat osobne :-) ja du pak na perkarskou na personalni agenturu na pohovor a v tuhle dobu „nemam“ co delat. kecam mam budu sjizdet obchody ale to muze jit stranou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
28.5.08 09:28

jo a ja mam doma problemy s pripojenim na net tak tam chodim jen obcas.
ted momentalne sme v praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
28.5.08 09:38

Jeee Ilco, to by bylo super, Spilberk mam celkem kousek, bydlim na Novych :,-(ech a Ty kde?Ale dneska nevim, jestli to stihnupritel ma dnes prijet driv a jedem k jeho rodicum do Rosic :roll: , tak tam urco stvrdnem dyl.....Ale urcite se muzeme domluvit na jindy.....ted je tak krasne, skoda to nevyuzit......Poslu Ti cislo na SZ.A Ty si hledas praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
28.5.08 10:42

jojo hledam praci, ja nejsem z Brna ale bydlim smerem na rosice. ja ti taky poslu cislo, jinak delam na Krence, tak jestli ti to vyjde tak mi dej do pul 3 vedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
28.5.08 10:45

jo jinak ja jezdim dom vlakem z patyho takze se kolem novejch :,-(u pohybuju skoro porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
28.5.08 11:52

Vyborne, dam vedet.....ted umyvam okna, je vedro jako neco......
Tak kdyz jsi casto okolo :,-(u, zastav se kdykoliv na kafe :D
A dneska se urcite ozvu…zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
28.5.08 12:02

bezva bezva :-) tak jo a kdyby ti to dneska nevyslo neva jeste je hodne prilezitosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.5.08 08:16

merssy, tak jaka jak bylo v Rosicich?
Tak sem si vcera koupila sukni a sla na pohovor rovnou v ni (puvodne sem mela kratasy ale nelibilo se mi to tak sem to v kabince zmenila :twisted: ) a platila to na sobe :-)
jinak pohovor celkem vpohode, aji bych o tu praci stala vypadalo to zajimave :-)
je to tahle firma http://www.imi.cz/?… a potrebuji grafika k vysivacimu stroji, to by slo :-)
a co ty hledas za praci a cim vlastne si a co ted delas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
29.5.08 09:35

Ahoj Ilco, az ted jsem vstala 8O , jsem nejaka unavena, asi z tech veder 8) …Vcera v Rosicich super, jsem se tam zase strasne prejedla :roll: :roll: :roll: .....
Tak to je super, ze pohovor dobry :D .....A rovnou v nove sukni??Sikulka :D :D :D a kde jsi ji koupila?Ja si nedavno koupila nove uzke bile dziny v Zare......s tilkem 8)
Ja jsem tu dlouho nebyla, zila jsem skoro 5 let v Anglii, kde jsem posledni 3 roky delala servirku…byla to hodne dobra zkusenost, chodili tam zname celebrity :D …Celkove pobyt tam byl fajn.....ale bohuzel se naskytly zdravotni problemy, s tim otehotnenim a tam na tebe dr kaslou :( , taky uz se mi dost styskalo a uz jsme s pritelem chteli zacit zit takovy ten normalni rodinny zivot.....tak jsme tu uz 16 dni a zvykame si :wink: .....jinak co hledam, asi cokoliv v administrative, nejaka asistentka, libilo by se mi dost v cestovce, nebo v nejake cizi agenture…velmi rada bych uplatnila anglictinu.....
Mrknu na tu firmu…a kolik tam maji zajemcu?A kde ted pracujes?A proc chces zmenit zamestnani?
Jej, tolik otazek.....jdu si pro caj :wink: ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.5.08 10:20

no jen v rychlosti, sukni mam od vetnamcu, praci menim protoze ta moje krachuje jinak bych zustala, no a ja hledam neco s textilem za dobry prachy protoze je hodne nevyhodny jit pred tehu na pracak :-)
 zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.6.08 19:53

Ahoj Ilco, tak mas zitra UTZ a krev, ze?Ja jdu zitra taky na kontrolu.....Ilco, chci se jenom zeptat, byla jsi na laparce?Nebo po tom spg a horm.profilu Te uz nikam neposilali na vysetreni?Jinak nam dopadl spg velmi spatne, jen 15% pohyblivych :cry: .....takze IVF nas nemine…Jsem zvedava co mi dr zitra rekne.
Mej se hezky, drzim palecky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.6.08 08:28

ahoj
nene nikam me uz neposilali, jen vlastne delali ty hormony a genetiku. Rikali ze diky tomu jak je na tom manza tak je to zbytecny me trapit ze stejne je potreba IVF +ICSI.
Uz sem zpet z krve to mi brali jako hormony, na zloutenky a na HIV no a v 11 du na ultrazvuk tak doufam ze tam bude dost vajicek :-).
dystak se ptej dal a vic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.6.08 09:06

Merssy ty des taky dneska na kontrolu a v kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
5.6.08 09:20

Ahoj Ilco.....jsem rada ,ze ses ozvala.....takze Te uz nikam neposilali.....hmmm, to ja bych se poslala na veskere vysetreni, kdybych mohla…ale uvidim, co dr.....mozna mi nakonec rekna to stejny.....prakticky mi to rekla uz vcera po telefonu.....ale zkusim si vybojovat nejdriv inseminaci…a pak kdyztak pujdem do IVF.....
Jo dneska jdu na KO v 1h…taky jsem dostala MS, takze vysetrovat me bude tak pristi tyden :roll: .....
A zjistili Ti OVU?Myslela jsem si, ze pred IVF, Te automaticky poslou na pruchodnost nebo laparku?
Jo a jeste, ze jsem tam vcera volala, kdyby mi to oznamovala osobne az dnes rozbrecela bych se ji tam......vcera to byl sok…ale dnes uz je lip.....budeme dopovat vitaminkama......
A Tveho manzu nejdriv prelecovali?Ptz me vcera rekla, ze podstoupi lecbu 3 mesice a pak asi IVF, pokud ne nejdriv IUI.....
Jsem se ale rozepslala,ze?
A jak reagujes na tu lecbu…na ty hormony a vsechno?
Moc otazek, ze?Dneska to vypada na slunicko, tak preji hezky den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.