Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky A CO NOSÍTE V KABELCE?
já tam nosím úplně všechno, spoustu zbytečných věcí, ale co kdybych je náhodou zrovna potřebovala a proto mi vyhovují velké kabely, i když se mi moc líbí malé kabelčičky. ![]()
@budla kabelku hodím někam do rohu a už mě nezajímá. Peněženku nevyndavám a mobil taky né, protože jsem ráda, že ho neslyším ![]()
@SussieS hm, ja jsem rada, ze mam veci na prebaleni, nahradni obleceni, jidlo pro malou, nejakou hracku a aspon klice, penize a mobil. Ale ta extra tasticka na moje drobnosti je dobry napad!! ![]()
@budla Fakt je to super, nikde se ti nic neválí, nemusíš to nikde lovit a hledat po celý kabelce ![]()
V předsíňové stěně je jedna police moje, na kabelku a další nezbytnosti. To je ta aktuálně používaná (někdy se sejdou i dvě a batoh) ostatní průběžně schovávám a vyndavám ze skříně v ložnici. Po příchodu domů si vyndám mobil, pokud nezapomenu
a pro ostatní věci chodím průběžně, když je potřebuji. Mám tu výhodu, že předsíň máme ve stejném patře ![]()
@SussieS píše:
BezdětnáAle nemyslím si, že se to s dětma změní, kabelky miluju a s jednou si to nedovedu představit
Navíc takové drobnosti jako právě kapesníčky, balzám, kapky do očí, atd, to vše mám v té jedné taštičce. Takže pak manipuluju fakt se 4 věcma - mobil, peněženka, klíče, taštička
Příspěvek upraven 17.05.14 v 21:16
jinak, mam kabelek take plnou satnu, ale jaksi nejsou vhodne pro matku 2 deti
pripadne se naprosto nehodi k mym momentalne nejoblibenejsim a nejpohodlnejsim botam ![]()
Kramflicky jsem na nasledujici 2/3 roky vzdala ![]()
@Malaga píše:
já tam nosím úplně všechno, spoustu zbytečných věcí, ale co kdybych je náhodou zrovna potřebovala a proto mi vyhovují velké kabely, i když se mi moc líbí malé kabelčičky.
deštník, záložní taštičku, andílka pro štěstí, kapky do očí, perfém a lesk na rty ![]()
@Malaga píše:
já tam nosím úplně všechno, spoustu zbytečných věcí, ale co kdybych je náhodou zrovna potřebovala a proto mi vyhovují velké kabely, i když se mi moc líbí malé kabelčičky.
Kromě peněženky, klíčů a mobilu tam mám vždy kapesníčky, malý krém na ruce a propisku. Případně deštník. A igelitový sáček, když nezapomenu vrátit dovnitř, tak i tašku na nákup. Sezónně otvírák, lžíci (na meloun
) nebo zapalovač (nekouřím, ale vždycky někdo somruje). Jinak už asi nic takhle pravidelně. ![]()
Odkládám kamkoli, kam nedosáhne mladší syn, jinak jí podrobí zkoumání (=roztahání věcí, zmuchlání peněz), nejčastěji na věšák hned za dveřmi, mobil si vyndávám, peněženku nepotřebuju (doma máme all inclusive
). Když jsme bydleli v bytě, měla jsem v předsíni odkládací židli.
@Litta Jojo, brrr
ale bohužel. Když mu něco řeknu, tak se naštve.
@veria píše:
Na co doma peněženku? Nechávám v předsíni a vubec do ni doma nelezu. Jen mobil vyndam.
Ja z ni neustale lovim nejake ucty do ucetnictvi, a taky jsem zjistila, ze kdyz do ni doma pred odchodem nekouknu, vetsinou musim letet do bankomatu a pritom jsem si v klidu mohla vzit doma hotovost ![]()
@Malaga píše:
Peněženku, mobil, klíče od domu a auta, propisku, vlhčené kapesníčky, žvýkačky a někdy i deštník, časopis nebo knížku ![]()
Příspěvek upraven 17.05.14 v 21:32
@AniNevim píše:
ze se nam hlavou prohnalo stejne misto?![]()
Jestli se ti prohnalo hlavou švihlá na zemi u PC, tak ano ![]()
@missmiri píše:
Tak takhle se zasmát jsem při dnešním pochmurném dni opravdu potřebovala![]()
![]()
Přála bych Ti mít doma mého muže. Pracovní baťoh na zemi v obýváku, tepláky, trenky na židli v obýváku (běda jak to sklidím), posmrkaný kapesník na sedačce
No, to by mi vadilo ![]()