Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Me vzdycky zarazi, kdyz vidim, ze ji zeny maji v restauraci klidne na zemi
Ja bych kabelku na podlahu v jakemkoliv verejnem prostoru (restaurace, kino, atd.) nikdy nedala ![]()
@AniNevim doklady mam v penezence a o klicich me nenapadlo psat:)) samozrejme ze taky v kabelce:)) hreben nenosim. Mam kratke vlasy:)
@budla píše:
Me vzdycky zarazi, kdyz vidim, ze ji zeny maji v restauraci klidne na zemiJa bych kabelku na podlahu v jakemkoliv verejnem prostoru (restaurace, kino, atd.) nikdy nedala
A kam byste ji tedy dala? Nosite ten hacek na stul? Taky davam nekdy na zem, a to i kabelku za vic jak patnact tisic a zily mi to netrha, neb je to jen nahraditelna vec. Samo, kdyz je moznost dat jinam nez na zem, dam jinam.
@Jogrr píše:
A kam byste ji tedy dala? Nosite ten hacek na stul? Taky davam nekdy na zem, a to i kabelku za vic jak patnact tisic a zily mi to netrha, neb je to jen nahraditelna vec. Samo, kdyz je moznost dat jinam nez na zem, dam jinam.
Me nejde o cenu te kabelky nebo fakt, ze bych na ni nejak lpela, ale o spinu, kterou na ni „nachytam“ a nasledne bych si ji otrela do klina nebo prinesla domu.
V kine mam kabelku na kline, v restauraci vedle sebe na zidli…
@budla píše:
Me nejde o cenu te kabelky nebo fakt, ze bych na ni nejak lpela, ale o spinu, kterou na ni „nachytam“ a nasledne bych si ji otrela do klina nebo prinesla domu.
V kine mam kabelku na kline, v restauraci vedle sebe na zidli…
Jo tak, spina. Kabelku je mozny doma otrit, obleceni vyprat. Nekdy fakt neni kam ji v restice dat, tak si ji jeste davam za sebe na zidli, me ted tak napadlo. Kolikrat v aute musim tak brzdit, ze mi ze sedadle spolujezdce spadne pri brzdeni na zem, resp. na koberecek a teda nemam nervy ani z toho.
@Jogrr jj, za sebe na zidli take obcas praktikuji, ale vetsinou jsou zidle tak male, ze se mi nesedi pohodlne ![]()
@jonatanka ja navic kdysi slysela, ze davat kabelku na zem se nema, ze to nenosi stesti
Nejak mi to zustalo viset v hlave a ted uz mam uplny psychicky blok… ![]()
@Alka2015 píše:
Ahoj holky pro tuto krásku mám spešl věšáček
To chápu, kabelky s velkýma těžkýma ušima při odložení dělají dost neplechu. Mě stačila jedna s výraznou kovovou přezkou, jak jsem jí dala na židli, hned byla na zemi ![]()