Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Malaga píše:
Holky A CO NOSÍTE V KABELCE?
já tam nosím úplně všechno, spoustu zbytečných věcí, ale co kdybych je náhodou zrovna potřebovala a proto mi vyhovují velké kabely, i když se mi moc líbí malé kabelčičky.
Mobil, peněženka, klíče, kapesníčky, balzám na rty, zrcátko, náplast, tampony, kapky do očí, gumičku do vlasů, žvýkačky, antibakteriální gel na ruce, pepřák
Diář, propisku, většinou i skládací látkovou tašku na nákup
@Litta píše:
Kromě peněženky, klíčů a mobilu tam mám vždy kapesníčky, malý krém na ruce a propisku. Případně deštník. A igelitový sáček, když nezapomenu vrátit dovnitř, tak i tašku na nákup. Sezónně otvírák, lžíci (na meloun) nebo zapalovač (nekouřím, ale vždycky někdo somruje). Jinak už asi nic takhle pravidelně.
igelitovy sacek???
Na co??
@budla píše:
Holky, prosim, kam doma odkladate kabelku, aby byla uklizena a pritom stale pri ruce?
Bydlime v dome a zouvame se + vesak a satna je o patro niz, nez obytna cast domu. Kdyz kabelku necham v zadveri, neustale beham po schodech pro mobil, diar, telefon, penezenku, klice, atd. A jsem nastvana, ze ji nemam po ruce. Kdyz si kabelku vezmu nahoru do obyvaci casti (kuchyn+obyvak), resim, ze ji nemam kde schovat a porad mi v mistnosti pripada neuklizeno
Vetsinou ji tedy vesim na zabradli od schodiste, ale to take vypada desne neurovnane.
Mate nejaky tip?
@budla Na cokoli.
Vlký deštník, když není kam ho odložit a nejjednodušší je ho na chvíli hodit do kabelky. Když se něco sní a není po ruce koš na slupku/špinavý obal. I na pití je to někdy jistota proti vylití do tašky. Nebo kdyby mi někdo venku věnoval psa a já po něm musela uklidit. Třeba.
Nezabírá to místo, ale kolikrát mě zachránil.
@budla Jo a zrovna ani ne před měsícem mi v noci došly kapesníčky a já si do něj utřela ruce po pádu do hlíny, když jsem opilá čůrala v keři.
Na to nejhorší kupodivu posloužil výborně. ![]()
@Litta píše:
@budla Jo a zrovna ani ne před měsícem mi v noci došly kapesníčky a já si do něj utřela ruce po pádu do hlíny, když jsem opilá čůrala v keři.Na to nejhorší kupodivu posloužil výborně.
Mohlas curat rovnou do pytliku a usetrit si pad
![]()
@Malaga píše:
já tam nosím úplně všechno, spoustu zbytečných věcí, ale co kdybych je náhodou zrovna potřebovala a proto mi vyhovují velké kabely, i když se mi moc líbí malé kabelčičky.
Já bohužel hlavně bordel
Jak nejsou u nás ve městě skoro žádné odpadkové koše, tak děcka sní nějakou tyčinku, koblížky, po kterých zbude sáček, vypijou pití - všecko rvu zpátky do kabelky. Pak si doma nevzpomenu, abych to vytáhla. Taky když dostanu nějaký letáček, účtenku, všecko strčím do kabelky. Běžně tam mívám taky náhradní plenku, ubrousky, papírové kapesníčky, 2-3 autíčka, nějaké panáčky z Dupla, vrtulník, pár hraček z kindervajíčka, drobky z rohlíku, pár pětikorun z vozíku, několik sponek a gumička do vlasů
No a pak někde mezi tím je peněženka, mobil, doklady a klíče.
Příspěvek upraven 17.05.14 v 21:53
V podstatě když něco hledám v kabelce, tak vypadám asi takto ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
@budla píše:
Mohlas curat rovnou do pytliku a usetrit si pad![]()
![]()
Radili mi kelímek, tím jsem pohrdla, jsem trubka.
Tak příště zkusím ten pytlík. Snad to hned tak nebude. ![]()
Kabelku dávám na věšák. Mobil si vždycky vyndám, peněženku doma nepoužívám. Ale když tak nad tím uvažuju tak je to škoda, moh by mi přítel dát na víc nějakej peníz pro moje potřeby ![]()
@Malaga píše:
Doklady, peněženku, klice od baráku, od auta a hlavně lesky na rty, ty miluju. No a samozřejmě mobil, jo a propisku. Teď mi kabelkovou kosmetiku uspěšně vytlačují plíny
I když teď spíš než kabelku nosím crossbody.
@Angua to mi připomíná kamarádku. Furt jí říkám že tam má celej byt.
Já nemám ráda bordel, a asi bych se zbláznila kdybych tam měla drobky
mám tam jen vlhčený ubrousky, peněženka, mobil, jelení lůj. Nic víc:)
@mončís já z toho taky časem šílím. To si pak vezmu druhou kabelku
![]()