Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hmm, moje prababa, baba i tata maj v praze sve zaryte koreny a stejne se mi kupovane tresne ekluji
, promin, ale lamou vetve jen ti co vlastni tresen nikdy nemeli a pokud nemas vlastni zahradu a ochutnas stromovou tresen, tak pochopis proc to pochvili vypada jak kdyby najezdnici 10 let nejedli - at uz je v nich cokoli, tresne je moje zachrana na vsechny jarni neduhy…
no ja myslela nekam do starych sadu, co byvaly kolem ceskobrodsko-kourimska, jenze nerada autem, tak kdyby byl nejaky kolem zeleznice S1 - nevim u Cerhenic nebo tak…
Příspěvek upraven 20.06.13 v 15:22
… dobre beru to jako mou rozmazlenost - byly doby, kdy jsem nejedla ani tresne 3hod od utrzeni… citim se hloupe, kdyz mi nekdo diktuje, jak musim byt osobnost a nejit v davu a byt cooool ale ve skutecnosti tim mysli, ze ta kavarna kam si sednu bude dostatecne cool, a jidlo ktere koupim bude in a obleceni nebude zavanet 2letym starim a clovek kvuli tomu nemuze ani na strom vylezt aby se natahl a volne nadychl… i tak dik za tipy
cemu ale nerozumim - pro rodile prazaky je lepsi, kdyz ty tresne popadaj a zacnou vsude litat vosy?? -… i kdyz ono asi staci vyhybat se tomu ee mistu
Ahoj, taky bych ráda poprosila o tip, kam na třešně, někde v Praze 4… Jsem rodilý pražák, ale nejde mi o to, zničit a polámat stromy. Chci klukovi ukázat, že třešně nerostou v supermarketu
nevidím na tom nic špatného. Někteří „rodilí pražáci“ jsou dost radikální, ale nejsou takoví všichni ![]()
@mayerka píše:
Ahoj, taky bych ráda poprosila o tip, kam na třešně, někde v Praze 4… Jsem rodilý pražák, ale nejde mi o to, zničit a polámat stromy. Chci klukovi ukázat, že třešně nerostou v supermarketunevidím na tom nic špatného. Někteří „rodilí pražáci“ jsou dost radikální, ale nejsou takoví všichni
Spořilov. jak je Penny-za v oklolí.
@gabriela82 píše:…až teď jsem si všimla
Já znám jenom na Spořilově - říká se tomu překvapivě „Třešňovka“
@lllka píše: … dobre beru to jako mou rozmazlenost - byly doby, kdy jsem nejedla ani tresne 3hod od utrzeni… citim se hloupe, kdyz mi nekdo diktuje, jak musim byt osobnost a nejit v davu a byt cooool ale ve skutecnosti tim mysli, ze ta kavarna kam si sednu bude dostatecne cool, a jidlo ktere koupim bude in a obleceni nebude zavanet 2letym starim a clovek kvuli tomu nemuze ani na strom vylezt aby se natahl a volne nadychl… i tak dik za tipy
cemu ale nerozumim - pro rodile prazaky je lepsi, kdyz ty tresne popadaj a zacnou vsude litat vosy?? -… i kdyz ono asi staci vyhybat se tomu ee mistu
asi se pohybuješ mezi špatnými lidmi
mám hromadu známých a kamarádů mezi lidmi, co něco dokázali, vydělali a nikdo z nich mi nediktuje, kam na kafe a pod