Kam v Praze na třešně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
19.6.13 22:55

Hmm, moje prababa, baba i tata maj v praze sve zaryte koreny a stejne se mi kupovane tresne ekluji :))), promin, ale lamou vetve jen ti co vlastni tresen nikdy nemeli a pokud nemas vlastni zahradu a ochutnas stromovou tresen, tak pochopis proc to pochvili vypada jak kdyby najezdnici 10 let nejedli - at uz je v nich cokoli, tresne je moje zachrana na vsechny jarni neduhy…

no ja myslela nekam do starych sadu, co byvaly kolem ceskobrodsko-kourimska, jenze nerada autem, tak kdyby byl nejaky kolem zeleznice S1 - nevim u Cerhenic nebo tak…

Příspěvek upraven 20.06.13 v 15:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.6.13 15:32

… dobre beru to jako mou rozmazlenost - byly doby, kdy jsem nejedla ani tresne 3hod od utrzeni… citim se hloupe, kdyz mi nekdo diktuje, jak musim byt osobnost a nejit v davu a byt cooool ale ve skutecnosti tim mysli, ze ta kavarna kam si sednu bude dostatecne cool, a jidlo ktere koupim bude in a obleceni nebude zavanet 2letym starim a clovek kvuli tomu nemuze ani na strom vylezt aby se natahl a volne nadychl… i tak dik za tipy
cemu ale nerozumim - pro rodile prazaky je lepsi, kdyz ty tresne popadaj a zacnou vsude litat vosy?? -… i kdyz ono asi staci vyhybat se tomu ee mistu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
7.7.13 10:27

Ahoj, taky bych ráda poprosila o tip, kam na třešně, někde v Praze 4… Jsem rodilý pražák, ale nejde mi o to, zničit a polámat stromy. Chci klukovi ukázat, že třešně nerostou v supermarketu ;) nevidím na tom nic špatného. Někteří „rodilí pražáci“ jsou dost radikální, ale nejsou takoví všichni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
7.7.13 10:34
@mayerka píše:
Ahoj, taky bych ráda poprosila o tip, kam na třešně, někde v Praze 4… Jsem rodilý pražák, ale nejde mi o to, zničit a polámat stromy. Chci klukovi ukázat, že třešně nerostou v supermarketu ;) nevidím na tom nic špatného. Někteří „rodilí pražáci“ jsou dost radikální, ale nejsou takoví všichni :lol:

Spořilov. jak je Penny-za v oklolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
7.7.13 10:36
@gabriela82 píše:
Já znám jenom na Spořilově - říká se tomu překvapivě „Třešňovka“ :mrgreen:
…až teď jsem si všimla :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.13 10:47
@lllka píše: … dobre beru to jako mou rozmazlenost - byly doby, kdy jsem nejedla ani tresne 3hod od utrzeni… citim se hloupe, kdyz mi nekdo diktuje, jak musim byt osobnost a nejit v davu a byt cooool ale ve skutecnosti tim mysli, ze ta kavarna kam si sednu bude dostatecne cool, a jidlo ktere koupim bude in a obleceni nebude zavanet 2letym starim a clovek kvuli tomu nemuze ani na strom vylezt aby se natahl a volne nadychl… i tak dik za tipy
cemu ale nerozumim - pro rodile prazaky je lepsi, kdyz ty tresne popadaj a zacnou vsude litat vosy?? -… i kdyz ono asi staci vyhybat se tomu ee mistu

asi se pohybuješ mezi špatnými lidmi :pankac: mám hromadu známých a kamarádů mezi lidmi, co něco dokázali, vydělali a nikdo z nich mi nediktuje, kam na kafe a pod

• Citovat
  • Upravit
1622
8.7.13 09:55

@Britana děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat