Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky kuchařinky, mám dotaz! chci ted upéct takovou jednoduchou buchtu s jablkama, ale! pochyběl mi olej neboť se dopoledne smažili řízky a do těsta potřebuji pul 200ml hrníčku oleje, mám tam akorát tak čtvrt hrnku, mužu teda rozpustit máslo a dát zbytek máslo? stejně tuk jak tuk! né???
poradte mám chut na sladké! dekuji
Ja mam pocit, ze by tam mel byt rostliny tuk, ale zkusit to muzes, pri nejhorsim to nebude takovy jaky by to nemelo byt.
Jsem ti poradila, co? ![]()
@Weru píše:
Ja mam pocit, ze by tam mel byt rostliny tuk, ale zkusit to muzes, pri nejhorsim to nebude takovy jaky by to nemelo byt.
Jsem ti poradila, co?
no to teda jooo ![]()
Pokud je to jen obyčejná buchta na plech, tak je to jedno. Já běžně místo másla dávám olej do tekutých buchet.
Já myslím, že je to naprosto šumák, mastný jako mastný. Ať se dílo zdaří
.
Tak jsem to tam šoupla a uvidíme kypřící prášek se stím popere
a dík
Myslis jako aby to treba neexplodovalo?
Kdyz mi dojde maslo, dolivam olejem. Po oleji jsou ty lite vlacnejsi a mekci.
Taky jsem jednou nahrazovala olej rozpuštěnou herou, nic jiného doma nebylo, a buchta byla dobrá ![]()
Naprosto běžně nahrazuju a v pohodě. Manžel by ti poradil, ať to doleješ rumem, to je jeho oblíbená ingredience
Ale to radši nezkoušej, je málo mastnej…
Taky to dělám, i naopak, když mám málo másla tak doplním olejem.. Na chuti to znát není ![]()
Tak se dílo povedlo! mnamky, ten rum jsem radej nezkoušela, přece jen to jedli děti ![]()
@Paoloska píše:
Naprosto běžně nahrazuju a v pohodě. Manžel by ti poradil, ať to doleješ rumem, to je jeho oblíbená ingredienceAle to radši nezkoušej, je málo mastnej…