Kamarádka vyzradila mé tajemství

306
22.6.14 21:55

kamaradka a vyzrazene tajemstvi

Prozradila sem sve dobre kamaradce ze sem v tom protoze sem byla na dne a potrebovala sem se nekomu sverit. Vyslovne slibila ze to nikomu nerekne. Pote mi rekne ze to rekla jen jedne osobe a na jeji svatbe dem se dozvedela ze to rekla dalsimu. Nikdy pred tim nic nerekla, ale ted kdyz nevim zda si to necham to takhle vytrubuje. Zklamalo me to. Cekala sem jestli se aspon omluvi a zatim nic. Kdyz sem ji potrebovala nejvic zklamala me a ja uz se ji sama nechci ozyvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6078
22.6.14 22:02

@BersiEn :hug: je to blbé, ale už to tak je. Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
22.6.14 22:06

BersiEn: nedivim se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
22.6.14 22:06

K čemu je ti taková kamarádka? Jestli teda můžeme mluvit o kamarádství.. Neřeknu kdyby třeba prozradila např. dárek. Ale tohle.. Jak teď budeš kazdymu vysvětlovat, ze už nejsi v tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.6.14 22:08

Proto neříkám ani nejlepší kamarádce nic, co nechci aby se dozvěděl někdo jiný. U mne platí, co se doma uvaří, to se doma sní. Nikdy nepomlouvám někoho jinýho za zády, to je mi proti srsti.

Příspěvek upraven 22.06.14 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.6.14 22:12

A s takovou „kamarádkou“ bych se už nebavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.6.14 22:12

Kolem 13 let „nejlepší kamarádka“ prozradila půlce naší party, do koho jsem se zabouchla. Tenkrát to pro mě bylo asi stejně tak citlivé jako pro tebe těhotenství. Já už s ní nepromluvila a tím zapříčinila „rozpad naší party“, což mě zpětně mrzí, ale tohle nebyla kamarádka. Natož nejlepší! :nevim:
Ať už se rozhodneš jakkoli, držím palce :kytka:

Ale pro mě už by to kamarádka prostě nebyla… :think:

Příspěvek upraven 03.01.15 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
22.6.14 22:15
@Gerojka píše:
Proto neříkám ani nejlepší kamarádce nic, co nechci aby se dozvěděl někdo jiný. U mne platí, co se doma uvaří, to se doma sní. Nikdy nepomlouvám někoho jinýho za zády, to je mi proti srsti.

presne tak… jinak nejsi povinna nikomu vysvetlovat sve pohnutky, pokud uz tehotna nebudes. Ani kamaradce nejsi povinna ozvat se a ani vysvetlit, proc uz ji nechces za kamaradku. Nadechni se, otevri plice novemu zivotu ulehcenemu o jednoho nespolehliveho cloveka, kteremu nic nedluzis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
22.6.14 22:15

To mě mrzí..s takovou,,kamarádkou" už bych se asi dále nepřátelila, důvěra je pro mě jednou z nejdůležitějších částí každého vztahu, kamarádského obzvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
22.6.14 22:18

Vyzrazuje jen, ze jsi tehotna nebo celou tu tvou nestastnou historii poceti? Mozna se na Tebe zlobi? Nesouhlasi s Tebou? To ji ale jiste nedava pravo to rozsirovat. Mozna si ji zklamala tak ji nevadi, ze zklame ona Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
22.6.14 22:33

Kdyby se tě nekdo ptal tak řekni že těhotná nejsi ( v případě že by jsis dítě nenechala) že si to jen kamoška vymyslela že jste sese třeba jen nějak bavili o dětech a ona si vymyslela že těhotná jsi..ono to stejně už ted bude jedna babka povídala a nakonec z toho tveho těhotenství vyjde kdoví co

• Citovat
  • Upravit
306
22.6.14 22:34

Vyzradila jen tohle co ja vim. Netusim jak pak budu vysvetlovat ze uz nejsem. Bojim.se ze se na me pak bude koukat blbe cele mesto. Vcera sem byla nazhrouceni kdyz sem se to. dozvedela. Ja uz ale jine kamarady skoro nemam. Je mi ted ze vseho ma nic a to sem ji tak verila a kdyz sem to rekla aspon ji citila sem aspon trochu ulevu. Ted se desim co mam delat a nejvic me desi ze me do tehle. dituace dostala ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
22.6.14 22:39

Jak tu někdo řekl. Kdyžtak rikej ze nejsi. Ze si to vymyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.14 22:42

@BersiEn a ona věděla, že přemýšlíš, že si to nechceš nechat? nemohla to třebas říct z radosti za tebe nebo že chce aby sis to nechala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
22.6.14 22:43

@BersiEn klidek – spatny test. Gynekolog to nepotvrdil. Hned dalsi den po gynde jsi dotala menzes. Pokud uz mas tu potrebu nekomu neco vysvetlovat.
Jeste lepsi je to, ze kamoska si to vymyslela. @anubis25 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová