Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, předem se omlouvám, že zakládám další téma ohledně hledání kamarádky, ale všechno co jsem prošla jsou buď roky staré diskuse, nebo už je to okruh holek, které se znají a nikoho nového mezi sebe příliš nepouští. Bydlím s rodinou kousek od Kladna (ve směru na Prahu) a tak nějak tu pořád nikoho nemám. Ráda bych našla nějakou prima kamarádku, abychom s dětmi měli s kým chodit na procházky, s kým si popovídat o všem možném. Připadám si tady na vesnici hrozně sama.
Kladno zdraví Kladno
![]()
ale nejsem kamarádka
nýbrž chlap.
No chlap - jsem táta i máma v jedné osobě
![]()
@fifi.sisi Vždy je dobré napsat kolik je tobě, kolik dětem. případné koníčky a tak.
@Dundee2 To nevadí, ráda najdu kohokoliv s kým se dá mluvit ![]()
@Petiskove Ahoj, na kraj Kladna jezdíme poměrně často. Jen teda v tomhle předvánočním šílenství neumím zaparkovat u přeplněných center
Jinak tedy je mi 31, má dvě děti - šestiletého kloučka a rok a půl starou holčičku.
@fifi.sisi Tak to je hezké, také mam páreček.. Teď čerstvých 9chlapecek a před pár dny se mi narodila holčička.. ![]()
Já jsem taky kousek od Kladna a taky si tu připadám na vesnici hrozně sama, když je partner v práci. Letos mi bude 25 let a mám 9 měsíčního synka.
Ahoj. Bydlím kousek dál od Kladna, ve vesnici u letiště. Máme 8. měsíční dceru. Žádnou kamarádku tady nemám.
@brandname píše:
Ahoj. Bydlím kousek dál od Kladna, ve vesnici u letiště. Máme 8. měsíční dceru. Žádnou kamarádku tady nemám.
u kterého? Ruzyně? nebo to u Velké Dobré?
Ahojky je mi 27 a mám 4,5 letou dceru a 8 měsíčního syna. Pokud ještě tato diskuze je aktuální rádi se s dětmi seznámíme ![]()
Ahoj, sice uz je tato diskuze trosku stara, ale mozna se jeste nekdo ozve. bydlim kousek od kladna, na jedne vesnici, kde se neni s kym schazet. je mi 33 a mam 10 mesicniho syna.rada bych poznala nekoho v mem okoli na obcasne trajdani s kocarkem a spolecny poklaboseni.
Ahojky jsem kousek od Kladna směr Praha pokud stále hledáš ozvy se mám 2letou holčičku a 4letého kluka:-)