Kamarádka maminka Přelouč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
24.10.19 22:49

Kamarádka maminka Přelouč

Ahoj ráda bych se seznámila s nějakou maminkou. Jsem máma osmiměsíčního kluka. Rádi chodíme na procházky a něco pořád podnikáme. Chtěla bych si najít kamarádku a můj syn kamaráda, nebo kamarádku. Děti ho hodně zajímají, ale nemá s nimi stálí kontakt. To bych chtěla napravit. Jste-li sami a nemáte k sobě nikoho jako my, tak mi napiš :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.6.21 16:40

Ahojky je tu nějaká maminka od Přelouče? Jsem mamka 2 děti dcera 5 let a miminko 3 měsíce hledám kamarádku pro dcerku a pro mě na vycházky s kočárkem atd… Manžel je pořád v práci a mi se nudime

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.21 19:02
@Anonymní píše:
Ahojky je tu nějaká maminka od Přelouče? Jsem mamka 2 děti dcera 5 let a miminko 3 měsíce hledám kamarádku pro dcerku a pro mě na vycházky s kočárkem atd… Manžel je pořád v práci a mi se nudime

Ahojky, jsem z Prelouce 😊 pokud mas zájem ozvi se, taky hledam nějakou Mamku která by s nami zasla na prochajdu aby jsme nechodily porad sami 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.21 19:45
@Anonymní píše:
Ahojky, jsem z Prelouce 😊 pokud mas zájem ozvi se, taky hledam nějakou Mamku která by s nami zasla na prochajdu aby jsme nechodily porad sami 🙂

Ahojky a kolik je dětem (miminku) a kolik je tobě? :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.23 17:45

Ahoj, není tu nějaká maminka s dítětem 2 - 3 roky, která taky v Přelouči nemá kamaráda/kamarádku pro dítě? :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová