Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám kamarádku, přibližně svému věku, uz je mi 43…,klido pido i mladší, pokud ji to nebude vadit, na procházky s kočárkem..případně muzeme zkusit společně hubnutí…Mám. roční holčičku…:-)))
doufam, ze se nám někdo ozve…zatím zde dva roky po při stěhování bloumam sama ![]()
Ahojky, taky jsem se přistěhovala, jsem tu rok a půl a mám 12 měsíční holčičku kdyby jsi chtela někdy na pokec
@Janifa píše:
Ahojky, taky jsem se přistěhovala, jsem tu rok a půl a mám 12 měsíční holčičku kdyby jsi chtela někdy na pokec
Ahoj moc rády
se, přidáme,
Ahoj maminky:mavam:
doufám,, že se nebude zakladatelka zlobit, že jsem ji vstoupila do diskuze, třeba ji pomůžu ji oživit ![]()
Ráda bych touto cestou zkusila najít nějakou spřízněnou duši, možná i dvě, tři, když se poštěstí. Bydlím v ČB čtyři roky, mám dvě holčičky-roční a tříletou a hledám kamarádku na pokec, na zasmání se, na postěžování si, když na to přijde, na společně a příjemně strávené chvilky…
Nevím, zda je chyba ve mně-možná ano, nebo mám smůlu na ty pro mě nevhodné maminky, ale mám pocit, že kamarádství je pro mnohé definicí vidět se, pochlubit se, zasoutěžit si, kdo je lepší, úspěšnější, chytřejší, hezčí a v případě, že se v soutěži prohraje, tak se na příští návštěvu připravit tak, aby se stoprocentně vyhrálo. Snad je mi rozuměno, co tím myslím. Prostě hledám kamarádku s velkým K, která nebude mít problém mi přát, když se mi něco podaří, nezávidět mi, jestli mám lepší to či ono, přiznat, že jí nebo jejímu dítěti něco nejde, upřímně mě pochválit…Samozřejmě to samé nabízím i já…Najde se ještě?
Snad je jich více, než se mi zdá ![]()
Ahoj, přidávám se. Bydlím v ČB několik let a mám dvě děti ve věku 9 let a 8 měsíců. Bohužel jsem neměla štěstí na kamarádky. Pokud by měl někdo chuť na procházku s kočárkem, nebo zajít na kávu budu ráda.
Ahoj, přidám se taky. Je mi 43 a mám 2 roky starého syna. Me kamarádky již mají děti odrostle, hledám někoho s batoletem na procházky a pokec ![]()
Ahoooooj…prosím muzu také
ja tady prosila nekolikrat, a nic…My můžeme hned…Mám nejmenší 2letou holčičku ![]()
Ahoj
tak ať to nezakecáme a diskuse nepropadne naneurčito-je třeba jednat
my bychom mohly např. ve čtvrtek dopoledne na nějakou prochajdu na hřiště či někam do koutku-přizpůsobíme se:)
@ZuzAnna44 píše:
Ahojtak ať to nezakecáme a diskuse nepropadne naneurčito-je třeba jednat
my bychom mohly např. ve čtvrtek dopoledne na nějakou prochajdu na hřiště či někam do koutku-přizpůsobíme se:)
Ahoj, mas wap ci wiber???že bychom měli lepší spojení??? ![]()
@Bokalka píše:
Ahoj, přidám se taky. Je mi 43 a mám 2 roky starého syna. Me kamarádky již mají děti odrostle, hledám někoho s batoletem na procházky a pokec
Ahoj, bohuzel nemám, ale musím s tím něco udelat, protoze nejsi prvni, kdo se me na to pta
zatím to zkusme tady, jsem tu novacek, ale urcite tu existuji soukrome zpravy:)
Maminky, je nas tu povícero, tak co kdybychom se prvne domluvili na čase setkání a pak třeba soukromě i misto? co vy na to?
třeba v příštím týdnu, pokud nás neskolí mor či cholera ![]()
Taky se přidávám, je mi 33, mám 2,5 letou holčičku…tak nějak jsem dycky měla pocit, že bych si s jinou maminou možná neměla co říct. Mám své dítě ráda, nicméně není pro mě pupkem světa a ráda bych se bavila i o něčem jiném, než je jen dítě a jeho potřeby..ale třeba se tu najde někdo kdo by byl podobná krevní skupina jako já:-) už jste měly tedy nějakej sraz?
To je škoda… z toho co jsem tu četla to vypadalo že už jste si někde daly hromadně nějakýho spicha.. ![]()