Kamarádku podvádí manžel s cizí ženou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15012
4.6.24 13:03
@Cizinka 999 píše: Více

Ale nechybělo mu nic v manželství. To je rozdíl. To že ho ubíjela zodpovědnost, To by ho ubíjela s jakoukoliv jinou ženou.
Prostě chci jen říct, že podvádějí i lidi, i když jim na partnerovi nic nevadí a nic jim doma nechybí. To si často obhajují nevěrnici, že doma nebylo všechno v pořádku nebo milenky zadaných mužů, že ten její chudák to měl doma těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3330
4.6.24 13:18
@Kfětoslava píše: Více

Je pravda, že lidi, o kterých mluvíš mají před nevěrou jiné názory než po ní. Přijde příležitost k sexu a najednou se realita mění. Vidím to z první řady u kolegy.

Myslím, že tito lidé často hledají únik, uvolnění, terapii z každodenního života a někdy se v tom ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
4.6.24 14:59

Jenže ty jsi se pustila do Adull a ta nepsala přímo, že mu něco může chybět v manželství ale něco ho to k tomu vede a nemusí to být jen „devkar“ od přírody. Manželství v pohodě nebylo, když nebyl schopný o svých pocitech mluvit. A mimochodem tahle zodpovednost sužuje dost chlapů, když záleží rodinu.

• Citovat
  • Upravit
3330
4.6.24 15:16

Mluvit o svých pocitech umí málo chlapů. Je to dost o strachu, že partnerka se už na nás bude dívat jako na slabé. Taky jsem to tak měl. Častokrát uvnitř slabí jsme.

Je pravda, že ta zodpovědnost sužuje dost chlapů, ale i žen. Občas by každý potřeboval svého psychoterapeuta, než aby svou sílu hledal u milenek či milenců. Tam totiž tu svou sílu někdy můžeme i ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
4.6.24 15:37

To, ze on neumi formulovat, jestli mu nahodou neco neschazi, prece vubec nesouvisi s manzelstvim, jestli je nebo neni dobre, ale se schopnosti nebo neschopnosti toho jedince, v tomto pripade manzela.

Ja proste nechapu tuhle soustavnou snahu svadet svoje nedostatky na okoli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
4.6.24 15:39
@LukeR1 píše: Více

Ja si i rikam, ze spis spousta lidi neumi ani sama pro sebe rozklicovat, co vlastne opravdu potrebujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.24 16:32

Ja bych to vedet chtela, a to pisu z pozice rocniho ditete a druheho na ceste, ale jsem dost sobestacna, a radsi budu sama nez s chlapem, ktery ma potrebu pravidelne vykukavat a tokat jinde, i za cenu nejakych statku, domu atd.. zustat v manzelstvi kvuli pohodli a penezum mi prijde jako nejvetsi pokrytectvi.. ale kazdy sveho stesti strujce, jinak pokud bych se pak dozvedela, ze to kamaradka vedela a nerekla mi to, tak by me to dost stvalo, asi je dobry si s kamaradkami udelat kolecko a rict si navzajem, jak to v pripade teto situace chceme resit.. :D
A jeste ja v praci nahodou prisla na neveru kolegovi, jeho manzelku neznam, ale on u me teda dost klesnul, myslela jsem si, ze to je takovy ten pes, co steka, ale nekouse, tak jsem k nemu mela pak nakou dobu docela pochroumany i ten prac. vztah, zvlast kdyz mel nejaky moralni prupovidky..

• Citovat
  • Upravit
15012
5.6.24 05:58

Prosím, kde jsem se do ní pustila? :D že jsem napsala, že nemá pravdu? Aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14275
5.6.24 07:53
@LukeR1 píše: Více

Myslím, že ty i @Kfětoslava mícháte dohromady dvě trochu odlišné motivace k nevěře.

To co dotyčnému ve vztahu vadí nemusí být snadné pojmenovat a odcizení ve vztahu přichází postupně.
Není pochyb o tom, že řada žen se do péče o děti vloží s takovou energií, že nejen, že muže odstaví na třetí kolej, ale ještě se k němu budou chovat jako k vetřelci.
Navenek to samozřejmě bude „vzorná rodina“ a nevěrník či nevěrnice nemusí být vždy úplný padouch.

Druhá situace je, kdy lidi a děláme to někdy prakticky všichni, zkouší mít něco navíc. Něco jako, když máš slušné auto, ale proč k tomu nemít ještě jedno, třeba zcela nepraktický kabriolet. Taky by se to dalo nazvat nevěrou z nudy.
Lidi nejsou auta, takže takové chování bere vztahu energii a zase to vede k odcizení.
Oba myslím automaticky předpokládáte tuto motivaci, ale tady žádná terapie moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8762
5.6.24 09:39

Bože ty jsi blběna :pankac: a ještě si hraješ na vědmu, to je kombo:D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8762
5.6.24 09:43