Kamarádku podvádí manžel s cizí ženou

Anonymní
2.6.24 21:55

Kamarádku podvádí manžel s cizí ženou

Dobrý den, šla jsem se projít do parku se psem a už bylo šero. Zahlédla jsem manžela mé kamarádky jak se líbá s jinou ženou. Byla jsem v šoku a pak jsem viděla jak spolu odchází za ruce. Když jsem ji hned napsala co dělá on, řekla že šel běhat. Nikomu jsem se s tím nesvěřila a nevím jak s tím naližit, co byste dělali? Vůbec bych to do něj neřekla, z toho co říka je stále s ní doma kromě práce a mají roční dvojčatka. Prý doma ani netráví čas na mobilu, dětem se věnuje a je vzorný otec. Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
466
2.6.24 22:05

Co delat? Delat, ze jsem nic nevidela a nemontovat se do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.6.24 22:07

Taky si myslim, nech to na nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.24 22:10

Vy byste to své nejlepší kamošce neřekly?

• Citovat
  • Upravit
4383
2.6.24 22:13

Já bych s moji povahou bych si doślápla na NĚHO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14697
2.6.24 22:26

Vzhledem k tomu, že bylo šero, sis ho klidně mohla i splést :nevim: takže to bych radši vypustila. A jinak bych velmi velmi velmi zvažovala se do toho pustit a něco ji říkat. Pokud ten chlap doma jinak funguje… zlepšilo by jeji situaci, kdybys ji to řekla, co myslis? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.24 22:31

@Semtex stoprocentně nespletla. Nechápu to. Z jakého důvodu muž podvádí manželku kterou miluje a nic mu nechybí? Jen proto že může?

• Citovat
  • Upravit
14697
2.6.24 22:40
@Anonymní píše: Více

Asi mu přece jen něco chybí, nějaké nové podněty a trochu zábavy :nevim: pravděpodobně to sam bere jen jako úlet, zametá stopy, snaží se nenapadne… Tak jestli ji nechceš ublížit ty, neříkej ji to a radši do toho parku večer moc nechoď :lol:

Vem si, nereknes ji to, a bude mít pravděpodobně stále manželství, jaké má a jaké ji vyhovuje. Reknes jí to, ona akorát nebude spát, onemocní, rozvede se, děti budou ve střídavce pendlovat chudáčci, ona bude vynervovana ze soudu, bude se muset stěhovat a dělit majetek… nic příjemného teda.

Dálsi věc, kdyby ji nepodvadel v parku, ale v práci, kde ty bys to neviděla a nevěděla o tom, tak by se stalo co? No zřejmě vubec nic, protože by vše bylo, jako kdybys ji to neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Úspěch1001
2.6.24 22:42

Od něj to je teda hnus.

V drtivé většině případů to ženy vědí, nebo minimálně tuší, ale nechtějí si připustit, že se něco děje.

Říct, nebo neříct. To je takové nevděčné. Jsou lidi, kteří budou nas.rani, že jim kazíš jejich iluze.

Pak jsou lidi, které zraní, že všichni kolem nich věděli, že mají parohy a nikdo jim nic neřekl.

Asi bych opatrně zavedla téma hypoteticky na to, jak se dívá kamarádka na nevěru. Podle toho, co ti řekne a jak radikální, nebo naopak liberální názory má, bych řekla pravdu.

Já osobně chci vědět, vždycky pravdu, ať je sebevíc krutá, ale jsou fakt lidi, kteří to neunesou.

Pak jsou tady příspěvky typu: “Co mám dělat? “ Rodina i přátelé mi radili, že to není dobrý, ale já je střihla, protože jsem si myslela, že mi závidí a teď nevím, jak z toxickeho vztahu ven…

Někdo si tu pusu, prostě musí nabít. Ale je fajn, aby věděl, že ty cesty vůči blízkým uzavřené nejsou a má možnost podpory.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.24 22:44

@Semtex když nic neudělám tak ji bude podvádět dál

• Citovat
  • Upravit
1250
2.6.24 22:51

To je hrozně těžké, ale já osobně bych jí to neřekla. Nechtěla bych být tou, která jí zkazí iluze. Dokonce si myslím, že ve finále by ti to mohla zazlívat, jestli je v manželství spokojená. Já kdybych měla malé děti a šťastné manželství, asi bych tohle nechtěla vědět. Pokud je spokojená, nechala bych to být. Není to tvoje věc. Navíc, pokud to není nějaká jeho jednorázovka, ale vztah, tak je jen otázka času, kdy to na něj praskne samo, bez tvého přičinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14697
2.6.24 22:51

A když něco uděláš, bude se kamarádka trápit. Teď se netrápí a je spokojená a děti též a to je hlavni, ne? Znova, kdybys ji to řekla, učinilo by ji to šťastnou? To pochybuju.

Z vlastní zkusenosti musím říct, že se vždy vyplatilo držet hubu. Dost dlouholetých manželství je díky tomu nadále pohromadě. Jak se říká, mlčeti zlato. A ne nadarmo se to říká, věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
2.6.24 22:53

A když to práskneš, on jí ukecá, že to není pravda, a budeš špatná ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14697
2.6.24 22:56
@Erinne píše: Více

No přesně, a navíc je daleko větší pravděpodobnost, že chlap ve finále opusti milenku, než aby se rozvedl s manželkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14670
2.6.24 22:58

Poslové špatných zpráv se často střílejí, na to pamatuj. Ty jí to řekneš, on jí vymluví díru do hlavy, že ses spletla, že jim závidíš, že žárlíš a kdesi cosi… ona uvěří tomu, čemu věřit chce (s ročními dvojčaty se ani není čemu divit) a jediná, kdo z toho vyjde jako potvora, budeš ty, jinak se nic nezmění. Jeden z možných scénářů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí