Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@luc31 Můžu se tě ještě zeptat, jak to bylo s jídlem? Taky dlouhé fronty?
No to je otázka, kterou řeším jelikož mám dvojkovej kočár a je dost velký tak ten ne přemýšlela jsem že vezmu jen jedny golfky, ale nemám tak bych musela ještě koupit, ale četla jsem že v turecku mívají na pujčení kočárky za 20 euro na týden což je good, tak bych to řešila takhle jinak já odsud moc kočárek nechci tahat už tak toho budeme mít dost…
jinak tohle jsou hotely taková levnější varianta kdyby tamto padlo
![]()
Http://www. cestovani. cz/zajezdy/turecko/alanya-kirman-hotels-arycanda-deluxe-398305/rezervace/#31094644
Http://www. cestovani. cz/zajezdy/turecko/side-grand-art-side-397236/rezervace/#30671577
Http://www. cestovani. cz/zajezdy/turecko/side-sea-planet-resort-spa-319783/rezervace/#26606176
@MINKA22 no teda riadnu pecku vam nacenili, skoro ma vystrelo, ked som preratala na euricka
@MINKA22 neodoslalo mi celu spravu, neviem preco
, ostatne hotely co siposielala linky su tiez super, ale tak budem drzat palce nech ide cena dolu, aby ste kupili k vasej spokojnosti
, my uz mame tiez vybrany, len nemozem este kupit, nevieme zatial presny termin, chcem nejako prelom august/september tak snad sa nevypreda..
@MINKA22 Mě osobně, z těch co jsi vybrala se líbí nejvíce Mukarnas Spa Resort ![]()
@nazarboncuk píše:
@MINKA22 no teda riadnu pecku vam nacenili, skoro ma vystrelo, ked som preratala na euricka
ONI JSOU BLÁZNI
![]()
@kometa32 píše:
@luc31 Můžu se tě ještě zeptat, jak to bylo s jídlem? Taky dlouhé fronty?
hele to si ani moc nevzpomínám, ale myslim, že nebyl problém ![]()