Kapacita plic u dospělého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.6.22 07:22
@Adeehidee píše:
@mroe paničky záchvat vypadá tak že to buší srdce máš pocit že se udusit, třes, atd, já mám celodenní dušnost tak mě neuč rozeznávat dušnost od paniky

Já se léčím s úzkostně depresivní poruchou a když se léčba usadila, tak mě přešlo spousta tělesných symptomů. U někoho se holt úzkost projevuje hodně na těle. takže mě přešlo bolestivé stažení svalů, významně se snížil tlak, takže jsem mohla vysadit léky na tlak, dušnost, bolesti zad, bolesti hlavy, setrvalá únava a neustálá nachlazení, nespavost a přibírání. Tak bych se tak necukala, před psychiatrickou léčbou.

• Citovat
  • Upravit
35323
27.6.22 07:46
@Adeehidee píše:
@mroe paničky záchvat vypadá tak že to buší srdce máš pocit že se udusit, třes, atd, já mám celodenní dušnost tak mě neuč rozeznávat dušnost od paniky

Sorry, ty tomu urcite rozumis vic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5912
27.6.22 07:50
@mroe píše:
Sorry, ty tomu urcite rozumis vic. :mrgreen:

V tom případě nechápu proč tady pořád zakládá diskuze.Kdy je tak vzdělaná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41870
27.6.22 07:51
@Adeehidee píše:

Když chceš od někoho poradit, chovej se slušně. Takže na rovinu, dušná jsi protože kouříš, jsi obézní a nemáš žádnou kondičku. A k tomu to potencuješ tím, že si myslíš, že jsi těžce nemocná. A neboj se, co je to dusit se vím, už dýl než 40 let mám středně těžké (v pubertě těžké) astma. Z toho důvodu vím, že pravidelný pohyb pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
27.6.22 07:58
@mamule42 píše:
V tom případě nechápu proč tady pořád zakládá diskuze.Kdy je tak vzdělaná. :mrgreen:

Pomaha ji to, prece. Dve diskuse denne o tomtez. Ale je fakt, ze ted mela ban a pauzu. A ma uz asi desaty nick. Je to ale fuk, za chvili bude znama jako hlavni funkna emimina, protoze ji to fnukani dela dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
27.6.22 08:00

Já se nedusim jen mám pocit málo kyslíku do toho mě trápí pořád takovej tlak v krku nedá se říct knedlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
27.6.22 08:01
@Adeehidee píše:
Já se nedusim jen mám pocit málo kyslíku do toho mě trápí pořád takovej tlak v krku nedá se říct knedlík

https://www.ulekare.cz/…sliku-234089

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41870
27.6.22 08:12
@Adeehidee píše:

Saturaci máš 99, kyslíku máš dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
27.6.22 08:44

Problém je v hlavě, stačí si to přiznat a něco s tím dělat. Já stejný problém měla, když se bejvalej snažil zjistit kde bydlíme. Neměla jsem to celý den, ale třeba když napsal na Facebook apod. a nějakou dobu po tom. Prostě jsem furt měla pocit, že mám málo kyslíku, bolelo mě na hrudi. Když jsem před přáteli lapala po dechu, tak mě prostě vzali na pohotovost, tam řekli, že tlak mám ukázkový, srdce v pořádku apod. a je to v hlavě. Pak psychiatr řekl, že to jsou úzkosti. Dnes jsem v pohodě, ale je dobré vědět s čím má člověk problém a nehledat v tom něco víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
27.6.22 08:53

Já vím když mě v hlavě pořád běží " co když je to tohle? " Atd atd a pak se zbytečně trápím, pár dní mě trápí stažený krk jakoby mandle nedokážu to popsat a hned co když se mi zvětšila žláza i přes to že ji asi nemám…nebo co když se to úplně zúží a já se udusit atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
27.6.22 08:54

Já si říkala, že by dneska byl den bez další Hedusiny diskuze :)
Pořád ji na to skáčete a radite..
Nemáte šanci, má tak rozjetou úzkostnou poruchu, že cokoli ji uklidni jen na chvíli. Teď má plicní obstrukcí, předtím štítná žláza..zítra by to mohla být rakovina, infarkt nebo mrtvice.
Nejhorší na tom je, že na všechno se nechá vyšetřit a to všechno platíme že zdravotního pojištění.

• Citovat
  • Upravit
35323
27.6.22 08:54
@Adeehidee píše:
Já vím když mě v hlavě pořád běží " co když je to tohle? " Atd atd a pak se zbytečně trápím, pár dní mě trápí stažený krk jakoby mandle nedokážu to popsat a hned co když se mi zvětšila žláza i přes to že ji asi nemám…nebo co když se to úplně zúží a já se udusit atd atd

Hm, to je hezke, ze to vis. A co s tim delas? Jo aha, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
27.6.22 08:56
@Svetluska55 píše:
Nemáte šanci, má tak rozjetou úzkostnou poruchu, že cokoli ji uklidni jen na chvíli. Teď má plicní obstrukcí, předtím štítná žláza..zítra by to mohla být rakovina, infarkt nebo mrtvice.
Nejhorší na tom je, že na všechno se nechá vyšetřit a to všechno platíme že zdravotního pojištění.

Uz se stalo, vsechno ma vysetrene.
My to vime, my se sem chodime bavit. To ona trpi, zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
27.6.22 09:06

Tak jsou prostě lidi co to nechtějí řešit hned antidepresivy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
27.6.22 09:08
@Svetluska55 píše:

hele my čekáme co ještě vymyslí a náhadou stačí nahodit a jede je na tom nádherně vidět jakou to má spojitost s hlavou pro mě osobně hodně poučný a holky mudr dávají cenné informace takže její diskuze jsou pro mě přínosné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí