Katalogový prodej - přivýdělek - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3467
29.1.10 10:44

Ahoj holky,
tak já přihodím zkušenosti s něčím jiným, než kosmetikou…Já si přivydělávám z katalogového prodeje šperků od české firmy.Stříbrné, pozlacené, chururgická ocel a magnetické šperky.Jsou tam docela pěkné provize a šperky jsou za pěkné ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
29.1.10 14:15

Ještě oheldně Tupperware a startovací tašky není nutnost hradit jí hned hotově ona se za normálních okolností splací z provize z prvního prodeje takže prvních pár objednávek cca 5500kč je bez tvé provize ( ovšem když někdo chce zaplatit hotově také může) a pak už jedeš normálně s provizí. JInak tašku si můžeš nechat a nebo prodáš ( výrobky jsou ultimo 500m, prima klima 2l,apollo mix fix 500ml,královská silikonová forma, taška, jinak někdy mají akce že dávají ještě jeden výrobek navíc minule byl ultra plus :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
2.8.10 17:18

Skvělý přivýdělek

Ahoj, také jsem hledala, a teď mám DEDRU a OKG a jsem velmi spokojená. Chce to jen udělat ten správný krok a nebát se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.10.13 23:26

Katalogový prodej DEKORACE

Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neznáte katalogový prodej, kde by se nabízeli dekorace, umělé květiny, obrazy, foto rámečky a tak, měla bych o takový prodej zájem, ale nemohu nic takového najít. Zatím dělám Dedru, ale ta má i bytovou kosmetiku, oblečení a tak.. Snad mě chápete :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.12.19 09:25
@xxmxx píše:
Děkuji moc za tipy, koukám na obě značky :-)jsem již delší dobu doma a tak nějaký malý přivýdělek se hodí :wink:

Ja spolupracuji s firmou kde nabizi kosmetiku imitace světoznámích vůní drogerii sprchove gely zubni pasty kremy atd a jsem spokojená provize slušný. Uz jsem vyzkoušela snad vse ale toto me přesvědčilo a jsem nad miru spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat