Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
no psala jsem, že je to blbý dotaz
Díky holky, asi jsem už opravdu magor a neumím logicky uvažovat ![]()
říkala jsem si že ten kávový krém je z toho kafe kde jsou ty zrníčka (jako z turka) no tak jestli jí to nějak neublíží… Holky fakt se omlouvám, jsem přetažená a opravdu je to nesmysl na co se ptám ![]()
Ten kontrast diskuzí tady je fakt super
Někdo téměř propaguje cigarety a alkohol v těhu a kojení a jiná se bojí sníst kávový dort ![]()
Taky bych bez kafe nezila
a mala je v pohode.Ja pila kafe i v tehotenstvi, mela jsem to dovolene…samozrejme slaboucke s mlekem ![]()
@Ercaa píše:no psala jsem, že je to blbý dotaz
Díky holky, asi jsem už opravdu magor a neumím logicky uvažovat
říkala jsem si že ten kávový krém je z toho kafe kde jsou ty zrníčka (jako z turka) no tak jestli jí to nějak neublíží… Holky fakt se omlouvám, jsem přetažená a opravdu je to nesmysl na co se ptám
ja si myslim ze neni za co se omlouvat, i ja sem tam si nejsem jista s necim a pak zjistim ze je to uplna banalita.Jde prece o nase broucky tak proc se nezeptat kdyz si nejsme jisti ![]()
Bacha na jeho stolicku
,tvoje je evidentne v poradku a netrpis na citlivost zubu ![]()
@Ercaa píše:no psala jsem, že je to blbý dotaz
Díky holky, asi jsem už opravdu magor a neumím logicky uvažovat
říkala jsem si že ten kávový krém je z toho kafe kde jsou ty zrníčka (jako z turka) no tak jestli jí to nějak neublíží… Holky fakt se omlouvám, jsem přetažená a opravdu je to nesmysl na co se ptám
V pohode, me to rozesmalo
,kazdou obcas napadne podobna vec
.Bud v klidu ![]()
No já jsem teda kafe nepila, ale je to věc přístupu… raději jsem si dala meltu
Kafíčku ba i pivíčku prostě člověk někdy neodolá,, všechno z rozumem ![]()
@Ercaa neboj, nic se nestane. maximálně pokud dítě není zvyklé, tak bude po tom kofeinu hůř spát. u druhého jsem pila silné preso denně v těhotenství i při kojení a dítě žije
a neboj se ptát. občas potřebujeme nějaké to ujištění každá. jen se tu občas najdou rýpalky
ale dotaz mě taky pobavil, přiznám se. hlavně, že ti dort chutnal!
Já chodila na kafe i v porodnici z automatu a sestra mi popřála vždy dobrou chuť ![]()
@Ercaa
a to já ti rozumím, že se ptáš.
Když jsem si totiž dala kávu nebo silný čaj, tak to mé zvíře hodně špatně usínalo - no jak jsem si oddychla, když jsem přestala kojit a mohla se začít nalévat tímto mým oblíbeným mokem.
Ty jo, tak já tu budu asi za exota, ale pořád piju kafe bez kofeinu, a když jsem dělala kávový dort a tiramisu, tak taky z kafe bez kofeinu ![]()