Kávový dort a kojení - nevadí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
20.7.13 20:35

:lol: no psala jsem, že je to blbý dotaz :lol: Díky holky, asi jsem už opravdu magor a neumím logicky uvažovat :oops:

říkala jsem si že ten kávový krém je z toho kafe kde jsou ty zrníčka (jako z turka) no tak jestli jí to nějak neublíží… Holky fakt se omlouvám, jsem přetažená a opravdu je to nesmysl na co se ptám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
20.7.13 20:36

Ten kontrast diskuzí tady je fakt super :D Někdo téměř propaguje cigarety a alkohol v těhu a kojení a jiná se bojí sníst kávový dort :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
20.7.13 20:37

Taky bych bez kafe nezila :lol: a mala je v pohode.Ja pila kafe i v tehotenstvi, mela jsem to dovolene…samozrejme slaboucke s mlekem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
20.7.13 20:39
@Ercaa píše: :lol: no psala jsem, že je to blbý dotaz :lol: Díky holky, asi jsem už opravdu magor a neumím logicky uvažovat :oops:říkala jsem si že ten kávový krém je z toho kafe kde jsou ty zrníčka (jako z turka) no tak jestli jí to nějak neublíží… Holky fakt se omlouvám, jsem přetažená a opravdu je to nesmysl na co se ptám :pankac:

ja si myslim ze neni za co se omlouvat, i ja sem tam si nejsem jista s necim a pak zjistim ze je to uplna banalita.Jde prece o nase broucky tak proc se nezeptat kdyz si nejsme jisti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.7.13 20:42

Bacha na jeho stolicku :mrgreen:,tvoje je evidentne v poradku a netrpis na citlivost zubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.7.13 20:43
@Ercaa píše: :lol: no psala jsem, že je to blbý dotaz :lol: Díky holky, asi jsem už opravdu magor a neumím logicky uvažovat :oops:říkala jsem si že ten kávový krém je z toho kafe kde jsou ty zrníčka (jako z turka) no tak jestli jí to nějak neublíží… Holky fakt se omlouvám, jsem přetažená a opravdu je to nesmysl na co se ptám :pankac:

V pohode, me to rozesmalo :lol:,kazdou obcas napadne podobna vec :pankac:.Bud v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.7.13 20:47

@Ercaa ne neublíží, není nesnědla jsi přece kilo kafe, ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lindulin
20.7.13 20:52

No já jsem teda kafe nepila, ale je to věc přístupu… raději jsem si dala meltu

• Citovat
  • Upravit
406
20.7.13 21:33

Kafíčku ba i pivíčku prostě člověk někdy neodolá,, všechno z rozumem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
20.7.13 21:42

@Ercaa neboj, nic se nestane. maximálně pokud dítě není zvyklé, tak bude po tom kofeinu hůř spát. u druhého jsem pila silné preso denně v těhotenství i při kojení a dítě žije :mrgreen: a neboj se ptát. občas potřebujeme nějaké to ujištění každá. jen se tu občas najdou rýpalky :-) ale dotaz mě taky pobavil, přiznám se. hlavně, že ti dort chutnal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
20.7.13 21:50

Já chodila na kafe i v porodnici z automatu a sestra mi popřála vždy dobrou chuť :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
20.7.13 21:59

@Ercaa
a to já ti rozumím, že se ptáš.

Když jsem si totiž dala kávu nebo silný čaj, tak to mé zvíře hodně špatně usínalo - no jak jsem si oddychla, když jsem přestala kojit a mohla se začít nalévat tímto mým oblíbeným mokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
20.7.13 22:04

Ty jo, tak já tu budu asi za exota, ale pořád piju kafe bez kofeinu, a když jsem dělala kávový dort a tiramisu, tak taky z kafe bez kofeinu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová