Každé dítě je jiné...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
27.3.15 14:47

Mě to dal sežrat až ten třetí :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
27.3.15 14:52

První syn byl ďábel, chytala jsem se jako nezkušená prvorodicka za hlavu když začal chodit. Druhorozeny je poklad, hodný, mazlivý, při čekání třetího jsem si říkala, že větší cert, než prvorozeny být nemůže. To jsem se ale sakra sekla, protože to je přímo neřízená střela :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
27.3.15 14:57

Obě mé děti jsou samozřejmě úžasné, jsou to přeci moje zlatíčka. Ale jinak v šestinedělí byli teda uřvaní oba. Jo a zlobit začal spíše ten starší, do té doby vzorný, prostě občas žárlí a chytá záchvaty vzteku. Mladší sice lumpačí, ale spíše jakoby dělá blbinky a zkouší, co projde, co pobaví, no a někdy to holt neprojde a nepobaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
27.3.15 15:00

@Krrysa @Ivaneska sakra, nestraste :-D

Náš první je drak, ale s nástupem do školky se srovnal a dá se s ním i domluvit bez záchvatů. Mladší je dítě za odměnu, to je takový zlaticko :-D ale jako mimino byl náročnější. Teď jsem zvědavá na třetí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.3.15 15:21

@Reinka třetí byl jako miminko nejúžasnější pod sluncem.. do roka a čtvrt zvládne, to co ti dva dohromady a ještě dohání to, jaký byl hodný miminko.. jako… tuhle měl záchvat v bille a koukala na mě maminka s bříškem, čekala třetí… úplně se vyděsila, říkala, že ty dva má tak moc hodný.. tak jsem jí uklidnila, že nás o taky potkalo až u třetího :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
27.3.15 15:25

Možná taky „každá matka je jiná“… :D Dítě, ze kterého jedna šílí, bude druhá brát jako „standardní“ :D
Mě hodně lidí říká, že mi musí dávat holky zabrat, že jsou divoši, a tak. Mě nepřijde. Nejsou ani zlatíčka, ani divoši, něco mezi. Někdy jsem z nich na nervy, někdy bych je láskou snědla :D Ale šestinedělí s oběma bylo výživný, to zase jo :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.03.15 v 15:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
27.3.15 15:29

První je dračice v podstatě ve všem, ale druhá (3 měsíce) je zlatá. Předtím jsem moc nevěřila, že taková miminka existují, ale ona je prostě úžasná. Spí nějakých 18 - 19 hodin denně, v noci spí od sedmi do osmi nebo devíti (v noci 2 až 3 krmení), když je vzhůru, směje se, někdy se doslova chechtá, dokáže sama třeba dvacet minut ležet a na něco se koukat, usíná po položení do postýlky sama. No já jsem z ní úplně paf. Jasně, nemám záruku, že to vydrží, ale teda, toto je mateřství za odměnu. Jo a v podstatě žádná kolika, žádné rektální rourky a tak dále. Musela jsem být moc hodná :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
27.3.15 15:30

@wesny my měli první dítě milionové - spalo, jedlo, neřvalo, kldiné, tcihé, poslušné…všichni se mi smáli, že u druhýho si to vyžeru - já doufala, že ne, ale opak je pravdou. Tahle nespí, řve, nejí :zed: :zed: na poslouchání je ještě malá, ale klidná rozhodně není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
27.3.15 15:34

Mam tri, povahove jsou hodne odlisne. Miminkovske obdobi bych porovnala jako 1. Urvanec, 2. Spokojeny pohodar, 3. Dravec, ktery je spokojeny pokud dostane co chce. V necem se casem zmenili, v necem zustali stejni, nekdy jsou k pomilovani a jindy na zabiti. Po rodicich no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
27.3.15 15:40

Podle sebe bych řekla, ano, každé dítě je jiné, některé dokonce každý měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
27.3.15 15:45

@Akivasha :mrgreen: to sedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
27.3.15 16:01
@Akivasha píše:
Podle sebe bych řekla, ano, každé dítě je jiné, některé dokonce každý měsíc :mrgreen:
:-D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect