Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Co jsem zjišťovala před dvěma lety, tak mě nejlépe vyšlo Ge money. Chtěla jsem 100.000,– na jeden rok. Kamarádka si chtěla půjčit nedávno na auto taky 100.000,– na pár let a taky chtěla jít k nim
Ja mam Ceskou sporitelnu a jsem spokojena, ono jsou ty podminky docela pohyblive, takze je treba si to hlidat - taky kazda banka ma jine podminky pro „nekoho“ a pro stale klienty a tak…
Jinak, urcite bankovni spolecnost… ![]()
Zkuste se podívat na Airbank, jsou to nováčci, tak by to u nich mohlo jít… ![]()
A s Airbank máte někdo zkušenost? Jako třeba to odpuštění splátek?
No já u nich půjčku mám, ale teprve krátce, snad někdo ti řekne víc. Zatím jsem spokojená, vyřízení bylo rychlé, splátky si z účtu automaticky strhávají…
Kde jste si prosím brali v poslední době nejvýhodnější půjčky? Budu ráda za typy. Potřebuji asi 100.000 na věci kolem baráku, plot, okna a tak.. Ráda bych to měla co nejdříve z krku a jsem schopná splácet 4000 měsíčně. Dostala jsem dobrý typ na Cetelem, jdu to omrknout.
@chipsa proč né normální banka? Nebo přímo půjčka na rekonstrukci? Ideální by byl úvěr ze stavebka, ten vyjde nejlíp..
Pokud je to jen na věci kolem baráku tak úvěr ze stavebního spoření. Jinak jsme si brali u Mbank vycházela jak jedna z nejlepších
@martina.se píše:
@chipsa proč né normální banka? Nebo přímo půjčka na rekonstrukci? Ideální by byl úvěr ze stavebka, ten vyjde nejlíp..
@chipsa proč cetelem? ![]()
jak píše @martina.se, na tyhle věci je jako dělaný úvěr ze stavebka ![]()
@elinka90 píše:
Pokud je to jen na věci kolem baráku tak úvěr ze stavebního spoření. Jinak jsme si brali u Mbank vycházela jak jedna z nejlepších
Nemám stavební spoření. Na Mbank se taky podívám. Jde mě o nejvýhodnější RPSN a úroky.
@chipsa to si můžeš založit za účelem čerpání úvěru a nemusíš mit nic naspořeno. Bude se to nejdříve řešit překlenovacím úvěrem, ale pořád to vyjde asi levněji než klasická půjčka
Ahoj holky,
manžel potřebuje půjčku 200.000,–
Nechce žádné podvodníky, tak asi nejspíš nějakou bankovní půjčku.
Nemáte některá zkušenost?
Jde o co nejnižší RPSN(to je prý to, co si má hlídat)
A možnost mimořádné splátky a nebo předčasné splacení.
Děkuji za radu