Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj holky, nežádala jste některá o ty poplatky zpět za hypotéku nebo jiný úvěr. Co je zapotřebí a jak to funguje - jaké máte zkušenosti
díky
Teď právě odjel můj fin. poradce - budeme refinancovat hypotéku a ptala jsem se ho. A kdo chcete zažádejte si, ale je to zbytečné, banka to odmítne, ptž jednou se to při úvěru podepsalo, tudíž klient souhlasil! Takže se tím banka bude dušovat a nic Vám nevrátí. Prostě to nějak nevymůžete.
Teď si nově většina bank poplatky neúčtuje.
Příspěvek upraven 22.02.13 v 15:28
@Seizdra píše:
http://www.bankovnipoplatky.com/…--18440.html
zkusili jsme poslat žádost přesně podle vzoru, ale naše banka nespolupracuje…
máme Raifku…
Prej je to taková „reklama“ na banky, kdo poplatky nemá
ale i mě se to zdálo divný, od začátku to člověk ví a souhlasil s tím a poplatky platil a teďka už vidím jak se budou banky tvářit. Už vidím jak se roztrhne pytel a všem to povrací ![]()
No a pokud jednou soud rozhodl, že se musí poplatky vrátit, tak může znovu, ne?
![]()
My jsme dali plnou moc na www.poplatkyzpet.cz
@Mandlička píše:
Tak mi jsme se také sanžili, ale neuznali nám to.
Žádala jsem zpět po Hypoteční bance, ale zamítnuto, že rozhodnutí německého soudu (kterým to vše začalo) není pro české soudy závazný a že jsem s tím ve smlouvě souhlasila.
Ale o prázdninách mi končí fixace, takže to na další období zkusím uhrát bez poplatku, některé banyk to už tak mají, tak uvidím, jak uspěju ![]()
@subsomi píše: Žádala jsem zpět po Hypoteční bance, ale zamítnuto, že rozhodnutí německého soudu (kterým to vše začalo) není pro české soudy závazný a že jsem s tím ve smlouvě souhlasila.
Ale o prázdninách mi končí fixace, takže to na další období zkusím uhrát bez poplatku, některé banyk to už tak mají, tak uvidím, jak uspěju
Holky, já vám řeknu to jsou takový svině
hrabat to jo ale něco vracet, to už se jim nechce. No dneska to zkusím podat a uvidíme jaká bude odezva. My to máme od Český spořitelny. Sice jsme od nich utekli k GE MONEY ale hypotéku máme pořád u nich
. Chtěli jsme taky refinancovat ale vzhledem k tomu, že jsem na mateřský, tak nám to žádná banka neschválila
takže platíme pořád to samý
hlavně, že jsme běhali jak mršiny a ve výsledku nic. Takže budeme čekat dalších pár let, to už budu pracovat, tak nám to snad schválý ![]()
@Alčák1 píše:
Holky, já vám řeknu to jsou takový sviněhrabat to jo ale něco vracet, to už se jim nechce. No dneska to zkusím podat a uvidíme jaká bude odezva. My to máme od Český spořitelny. Sice jsme od nich utekli k GE MONEY ale hypotéku máme pořád u nich
. Chtěli jsme taky refinancovat ale vzhledem k tomu, že jsem na mateřský, tak nám to žádná banka neschválila
takže platíme pořád to samý
hlavně, že jsme běhali jak mršiny a ve výsledku nic. Takže budeme čekat dalších pár let, to už budu pracovat, tak nám to snad schválý
Jo máme, chudák kámoška běhala dva měsíce aby nám zajistila refinancování a nepochodila nikde
dělá u AWD a jsme s ní naprosto spokojení
většinou nám všechno zařídí, pomůže ale tady nic nezmohla.
Jinak platí se něco za to vymáhání??? nevíte??? koukala jsem na poplatkyzpět. cz abych jim pak nezaplatila víc než dostanu