Poplatky zpět

2752
22.2.13 15:21

POPLATKY ZPĚT

Ahoj holky, nežádala jste některá o ty poplatky zpět za hypotéku nebo jiný úvěr. Co je zapotřebí a jak to funguje - jaké máte zkušenosti :think: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
22.2.13 15:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
22.2.13 15:23

Taky by mě to zajímalo, tak pište zkušenosti :nevim: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
22.2.13 15:26

Teď právě odjel můj fin. poradce - budeme refinancovat hypotéku a ptala jsem se ho. A kdo chcete zažádejte si, ale je to zbytečné, banka to odmítne, ptž jednou se to při úvěru podepsalo, tudíž klient souhlasil! Takže se tím banka bude dušovat a nic Vám nevrátí. Prostě to nějak nevymůžete.
Teď si nově většina bank poplatky neúčtuje.

Příspěvek upraven 22.02.13 v 15:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
22.2.13 15:28
@Seizdra píše:
http://www.bankovnipoplatky.com/…--18440.html

zkusili jsme poslat žádost přesně podle vzoru, ale naše banka nespolupracuje… :cert: :mrgreen: máme Raifku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
22.2.13 15:31

Dnes jsme odeslali žádost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
22.2.13 15:32

Prej je to taková „reklama“ na banky, kdo poplatky nemá 8o ale i mě se to zdálo divný, od začátku to člověk ví a souhlasil s tím a poplatky platil a teďka už vidím jak se budou banky tvářit. Už vidím jak se roztrhne pytel a všem to povrací :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
22.2.13 15:34

No a pokud jednou soud rozhodl, že se musí poplatky vrátit, tak může znovu, ne? :mrgreen: :mrgreen:
My jsme dali plnou moc na www.poplatkyzpet.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
22.2.13 15:35

Tak mi jsme se také sanžili, ale neuznali nám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
22.2.13 15:37
Co Vám řekli?
@Mandlička píše:
Tak mi jsme se také sanžili, ale neuznali nám to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
22.2.13 15:46

Žádala jsem zpět po Hypoteční bance, ale zamítnuto, že rozhodnutí německého soudu (kterým to vše začalo) není pro české soudy závazný a že jsem s tím ve smlouvě souhlasila.
Ale o prázdninách mi končí fixace, takže to na další období zkusím uhrát bez poplatku, některé banyk to už tak mají, tak uvidím, jak uspěju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
22.2.13 15:49
Jj u nás vznikl reklamní tah prostě :-//
my také budem refinancovat a také říkál, že budem už bez poplatku, ale hodně záleží na celkové sumě. Nemusí Vám dát poplatek a úrok 2,89% a nebo dají poplatek ale úrok 2,4 % a co se pak vyplatí, že? člověk si to musí spočítat…
@subsomi píše: Žádala jsem zpět po Hypoteční bance, ale zamítnuto, že rozhodnutí německého soudu (kterým to vše začalo) není pro české soudy závazný a že jsem s tím ve smlouvě souhlasila.
Ale o prázdninách mi končí fixace, takže to na další období zkusím uhrát bez poplatku, některé banyk to už tak mají, tak uvidím, jak uspěju :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
22.2.13 15:50

Holky, já vám řeknu to jsou takový svině :pocitac: hrabat to jo ale něco vracet, to už se jim nechce. No dneska to zkusím podat a uvidíme jaká bude odezva. My to máme od Český spořitelny. Sice jsme od nich utekli k GE MONEY ale hypotéku máme pořád u nich :cert:. Chtěli jsme taky refinancovat ale vzhledem k tomu, že jsem na mateřský, tak nám to žádná banka neschválila :cert: takže platíme pořád to samý :( hlavně, že jsme běhali jak mršiny a ve výsledku nic. Takže budeme čekat dalších pár let, to už budu pracovat, tak nám to snad schválý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
22.2.13 15:53
Ali a máte fin. poradce? Sami nic nezmůžete
@Alčák1 píše:
Holky, já vám řeknu to jsou takový svině :pocitac: hrabat to jo ale něco vracet, to už se jim nechce. No dneska to zkusím podat a uvidíme jaká bude odezva. My to máme od Český spořitelny. Sice jsme od nich utekli k GE MONEY ale hypotéku máme pořád u nich :cert:. Chtěli jsme taky refinancovat ale vzhledem k tomu, že jsem na mateřský, tak nám to žádná banka neschválila :cert: takže platíme pořád to samý :( hlavně, že jsme běhali jak mršiny a ve výsledku nic. Takže budeme čekat dalších pár let, to už budu pracovat, tak nám to snad schválý :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
22.2.13 15:56

Jo máme, chudák kámoška běhala dva měsíce aby nám zajistila refinancování a nepochodila nikde :cert: dělá u AWD a jsme s ní naprosto spokojení ;) většinou nám všechno zařídí, pomůže ale tady nic nezmohla.
Jinak platí se něco za to vymáhání??? nevíte??? koukala jsem na poplatkyzpět. cz abych jim pak nezaplatila víc než dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel