Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@vinssnaj super, tak to jsem na to zvědavá. Já jim ty maily budu fakt posílat každý den, než odpoví. Zatím stále nic.
Tak včera mi přišel od nich email:
Věc: Náklady řízení služby Poplatkyzpet.cz
Vážená paní,
v případě, že soud přizná náklady protistraně, budou tyto náklady klientovi proplaceny. Musíme však postupovat podle následujícího schématu, a to především z účetních důvodů:
Náklady řízení protistraně musí v prvním kroku uhradit klient, jako osoba povinná, a následně nám zaslat potvrzení o této uskutečněné platbě, např. výpis z elektronického bankovnictví, či poštovní poukázku.
Náklady řízení Vám zaplatíme na základě podepsané Smlouvy a Souhlasu. Vzhledem k tomu, že návrh na uzavření smlouvy je obchodní nabídkou, potřebujeme mít od Vás udělen souhlas, abychom Vám tuto nabídku mohli učinit, a to s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a stanoviska Úřadu na ochranu osobních údajů. Souhlas, který jste nám udělila v plné moci se bohužel týkal pouze zpracování údajů v souvislosti s uplatněním nároku vůči bance, je tak nezbytné jej pro účel uzavření výše uvedené smlouvy doplnit.
Tento souhlas Vám zasíláme v příloze a žádáme Vás tímto o jeho podepsání a zaslání v jedné kopii na naši korespondenční adresu. Následně bychom Vám zaslali návrh smlouvy, na základě které Vám bude uhrazena částka odpovídající přiznané náhradě nákladů řízení, kterou jste bance uhradila.
K platnému postoupení pohledávky je nezbytné doložení veškeré dokumentace prokazující existenci Pohledávky. V případě předmětné pohledávky je jí Smlouva o úvěru, kterou jste již poskytla jako důkaz pro podání žaloby, není tak potřeba jí dokládat, Všeobecné obchodní podmínky Vaší banky platné v den uzavření smlouvy, sazebníky poplatků, ve kterých uvedený předmětný poplatek za vedení úvěrového účtu a výpisy z účtu, ze kterých je patrné inkasování těchto poplatků, a to za celou dobu trvání Vaší smlouvy o úvěru.
Pokud jste nám zatím nezaslala doklad o úhradě náhrady nákladů řízení, tento k zaslaným podepsaným dokumentům připojte. Po obdržení těchto dokumentů Vám bude zaslána k podpisu Smlouva o postoupení pohledávky následně Vám bude na Vámi uvedený bankovní účet uhrazena částka odpovídající uhrazeným nákladům řízení.
Seznam účtů jednotlivých advokátů najdete na webu poplatkyzpet.cz
S pozdravem
Tým Poplatkyzpět. cz…takže souhlas jim dnes zasílám a jsem zvědavá.