Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Všude ted běží, že můžeme ti co mají hypošku a úvěry, dostat ty nesmyslné poplatky zpět. Chci se zeptat, co na to říkáte? Už mám doma vytisknutou plnou moc, ale váhám, zda jim to zpátky poslat, mám obavy, což je asi normální, ale dostala bych pár tisíc zpět…tak nevím, poslat neposlat?
@Margarita píše:
Všude ted běží, že můžeme ti co mají hypošku a úvěry, dostat ty nesmyslné poplatky zpět. Chci se zeptat, co na to říkáte? Už mám doma vytisknutou plnou moc, ale váhám, zda jim to zpátky poslat, mám obavy, což je asi normální, ale dostala bych pár tisíc zpět…tak nevím, poslat neposlat?
tak to jsme dvě
taky se rozhoduju, zda to udělat
kamarád do toho jde, je to ta hromadná akce, stačí to snad vyplnit na netu - plnou moc a čekat?
takže taky váhám, jsem ti moc neporadila, ale jsem ráda, že je nás víc ![]()
Tak poslat to můžete, ale na 10000% vám to zamítnou. tak se pak připojit k hromadné žalobě ![]()
No právě moje segra říkala že se někde zaregistrovala a vyčklává, kdežto tady ti chtějí hned plnou moc, tak nevim ![]()
Zkoušela jsem to sama za sebe poslat do banky výzvu k vrácení poplatků a nadále je neúčtovat a výsledek - zamítnuto, že německé rozhodnutí soudu není pro české soudy závazný.
Leda se zkusit soudit, ale kdo podává žalobu platí soudní náklady a do toho se mi pro pár tisíc nechce ![]()
Nějaké hromadné výzvě na netu nevěřím
co když to jsou jen podvodníci a chtějí znát osobní údaje a číslo účtu a podobně ![]()
No plnou moc bych nikomu vzivote nedala! napis dopis primo bance
Manzel to taky četl a puvodne chtel, ale pak si rikame, co kdyz budemee chtit v dobe fixace prefinancovat u jiné banky a ta se „domákne“ že jsme „problémoví“??? ![]()
@valina1 no právě, všeci honem jako ovce jdou…a pak co…kdo mi pomůže potom…tot otázka. Takže vyčkáme. ![]()
Také mě to dost hlodá, ale v pátek má přijet zrovna ohledně refinancování fin. poradce, tak se zeptám, zajímá mě to, ale zatím to dělat nebudu, ještě by nám banka potom dělala problémi, končí nám fixace a chceme to splatit jíž v nejbližším možném termínu atd.
Tak já jsem
asi dost důvěřivá, zrovna dnes jsem poslala plnou moc a mandátní smlouvu k zastupování. Moc nevím, jak by někdo mohl tohle zneužít. Věřím, že nemám co ztratit. Buď dostanu zpátky více než deset tisíc, nebo mne celá ta sranda stála necelých sedmdesát korun. Nevím, jak by kdo zneužil čílo účtu mých hypoték.
Snad že by je za mne předčasně zaplatil
?
Takže za sebe- šla jsem do toho, protože věřím, že těm právním firmám, které se tím zabývají, jde hlavně o zisk, který z toho můžou mít a že se budou snažit vyhrát, jinak z toho zisk mít nebudou.
Ahojky Mar! ![]()
https://www.facebook.com/Jdeto.de?…
koukni na tyto stránky, tam je to hezky popsané, já bych osobně nikomu nic nepodepisovala, hlavně ne někomu, kdo by chtěl od tebe něco platit anebo by si bral část z tebou vysouzené částky. Plnou moc dej pouze někomu, kdo ti zaručí, že po tobě nebude chtít nic jiného než přísudek. Zítra to spořitelně posílám. Věřím, že mě to zamítnou, ale taky zároveň věřím, že nakonec vítězem budou klienti a ne banka. Stačí pár rozsudků v prospěch klienta a banky budou radši platit než aby prohrávaly soudy.
@Margarita píše:
@valina1 no právě, všeci honem jako ovce jdou…a pak co…kdo mi pomůže potom…tot otázka. Takže vyčkáme.
ono vyčkávat není špatná taktika, ale pozor, ono se ti to pomaličku může promlčovat, takže o část zaplacených poplatkůmůžeš přijít. pokud platíš poplatky dobu kratší než 4 roky, tak nikam nespěchej.
Holky koukala jsem na tu stránku nechce se mi dávat plnou moc ale nemáte někde formulaci jak to bance napsat aby se mi nevysmáli a žádost neházeli do koše??Jsme u KB.