Provident - potřebuji radu

Anonymní
19.2.13 21:04

Provident - potřebuji radu

Ahoj :mavam:
je tady někdo kdo pracuje pro provident? Potřebuji jednu soukromou radu. Předem děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9219
19.2.13 22:05

Dela tam muj stryc, co potrebujes vedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.13 22:27

@Sarisek1 chci požádat o půjčku ( první jsem splatila v prosinci). Zeptej se prosím jaké se nyní vyžadují doklady k vyřízení. Nevím zda tam jsou stejné podmínky jako před 2-mi lety. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
11.11.13 14:25

Holky, oživuji tuto diskuzi, potřebuji radu pro kamarádku… Cca 4roky zpět se dostala do registru na providentu, prče měla na své jméno půjčku pro někoho, kdo ji nesplácel… Jak dlouho nebude moct si vzít u nich úvěr? Resp jak dlouho prostě bude v tom registru bloklá, aby nedostala od nich ani Kč? Díky za odpověď předem…

• Citovat
  • Upravit
5534
11.11.13 14:29

A tu půjčku splatila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
11.11.13 14:33
@ciluska píše:
A tu půjčku splatila?

Jj půjčka byla splacena… Ono tam zbývalo prý asi 600kč a ten dotyčný se na to placení už vykašlal, tak došel nějaký dopis už skrze právníky od providentu a pak to doplácela ten zbytek už ona… A pak akorát zjistila, že je vedena v registru u providentu a že si dlouho počká na to, aby si u nich mohla něco na své R. Č. zase vzít… A právě neví, jak dlouho ta lhůta trvá?

• Citovat
  • Upravit
3993
11.11.13 14:59

@Gibbo Tak jak dlouho lhůta trvá to nevím, ale jestli potřebuje penízky ať zkusí skupinu HELP, funguje to úplně stejně jako provident. Jsou to také týdenní splátky. Kamarádka u nich dělá už druhým rokem, také jsem od nich měla půjčku a vše v pohodě. a do registrů nenahlíží stejně jako provident…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
11.11.13 15:22

Já bych zavolala a zeptala se…myslim, ze by nemel byt problém…a jelikož uz zakaznikem byla..jsou tam teď akce na snížené splátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.14 16:41

Taky hledám půjčku. Jsem ale asi v registru za nezaplacený plyn-který sem už doplatila ale furt tam asi jsem. Potřebovala bych si pujčit 15 tisíc, ale v bance mi pochopiztelně nedaj. Na splátky mám.
Má některá z vás zkušenosti s tou bezhotovostní? Jinou možnost nemám a a přítel čerstve podniká takže taky nic.
a žádný „dobrý a chytrý rady- si blbá“ mě nezajímají.

ps. měla bych zájem o tu bezhotovostní- přeplatí se mín a taky oz nechodí k vám dom.

• Citovat
  • Upravit
14210
13.4.14 16:45

Svagr dela Smart pujcky https://www.smartpujcka.cz/
je z Moravy, Vsetin, kdyby ste chtela kontakt, muzu poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
13.4.14 17:06
@Anonymní píše:
Taky hledám půjčku. Jsem ale asi v registru za nezaplacený plyn-který sem už doplatila ale furt tam asi jsem. Potřebovala bych si pujčit 15 tisíc, ale v bance mi pochopiztelně nedaj. Na splátky mám.
Má některá z vás zkušenosti s tou bezhotovostní? Jinou možnost nemám a a přítel čerstve podniká takže taky nic.
a žádný „dobrý a chytrý rady- si blbá“ mě nezajímají.ps. měla bych zájem o tu bezhotovostní- přeplatí se mín a taky oz nechodí k vám dom.

Jsem OZ u Providentu, neviděla bych problém s vyplacením půjčky, ale jen Olomouc..max kontakt mohu předat dál do Vašeho regionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.14 17:12

Hm a já praha:(

• Citovat
  • Upravit
9950
13.4.14 17:20
@Anonymní píše:
Hm a já praha:(

to nevadí, si vyplň formulář na netu a oni ti zavolají či ty si zavolej jim, ať to je rychlejší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.14 17:29
@Deníííí píše:
to nevadí, si vyplň formulář na netu a oni ti zavolají či ty si zavolej jim, ať to je rychlejší ;)

jkak to celý probíhá?

• Citovat
  • Upravit
9950
13.4.14 17:35
@Anonymní píše:
jkak to celý probíhá?

Na call centru s vámi vyplní údaje, které pak předají té dané oblasti a pak vás kontaktuje váš OZ, který vám zavolám řekne co si máte nachystat a přijede k vám domů. Sepíše smlouvu a vyplatí peníze. U bezhotovostní máme na převod peněz 12 pracovních dnů, ale co vím, tak většinou do 3dnů to máte na účtě, pokud ten dotyčný OZ vaši smlouvu odevzdá ještě ten den do kanceláře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel