Kde bydlíte?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10337
21.5.14 21:48

Lepší jsem nenašla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
21.5.14 21:52
@kočička Evička píše:
Holky, víte co mě štve? Já založila na tématu „zvířata“ že dva pejsci - opuštění nalezení hledají novej domov a nejdřív mi admin přejmenoval téma na neurčitej název a pak mi jej pro jistotu smazal, že prej to není nic k diskuzi to mé témátko. Tohle téma mi připadá daleko pitomější - myslím první příspěvek, co je na něm k diskuzi nechápu a přesto to adminovi nevadí, hmmmm… :think:

asi se tady diskutuje… :mrgreen:
Ne, fakt to tu někdy nechápu…občas čekám, že se ozvou, že plevelíme…a nic…jindy smáznou diskuzi jako nic a přitom se v ní nic moc neděje… :nevim: asi podle nálady adminů…

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
21.5.14 21:53
@Lusy23 píše:
Lepší jsem nenašla :roll:

8o 8o jsou zmačkaný…!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
10337
21.5.14 22:03
@Jitka1976 píše:
8o 8o jsou zmačkaný…!!! :cert:

si máš vybrat, zaplatit a až ti dorazí domů vyprat, vyžehlit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
21.5.14 22:08

@Jitka1976 zde je pohodlná obuv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
21.5.14 22:54

Všude dobře, doma nejlíp… :kytka:

Jéééé, Vy pojedete všechny na svatbu, jo? Tak príma, to já zůstanu doma, aspoň mě tam konečně nebude nikdo otravovat, kdo taky s Váma všema má sdílet koupelnu!!! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.5.14 23:25
@Lomikára píše:
já ti nevim - přestala jsem číst tak od druhé stránky 8)
ale zjevně jste všechny „domácí“ typy :mrgreen:
koukám, že zakladatelka se fakt odhlásila hned po založení diskuze, tak to opravdu není moc zdvořilé :nevim:
ale třeba měla důvodjinak z jejích jiných příspěvků vyplývá, že má dvě děti a čeká trojčata, tak pak rozumím, že je pro ni otázka velikosti bydlení asi důležitá a chápu to tak, že ji zajímá, jak a kam se vejdou ostatní, no…

domaci typy :mrgreen:,to zni hezky.No aby taky ne, uz jsem si to zaslouzila a do toho i tak mam narocne veci na praci 8).Vzdyt o co jde? Aspon je zde sranda :).Pokud zakladatelka chtela resit souziti tolik clenu v domacnosti, mela to napsat.Ja bych ji treba rada poradila, jak vyuzit maly prostor.Mam na to skoly, praxi i vlohy.Nic takoveho zde ale od ni nepadlo :jazyk:.Jen chtela vedet, jak bydli ostatni, to je ji prece k nicemu :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.5.14 23:28

Boze, vy jste toho nakecaly zensky.Jdu radeji do sprchy :mrgreen:.Papa zitra, vsem na ruznych diskusich, kde se potkame :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.5.14 08:19
@kočička Evička píše:
Holky, víte co mě štve? Já založila na tématu „zvířata“ že dva pejsci - opuštění nalezení hledají novej domov a nejdřív mi admin přejmenoval téma na neurčitej název a pak mi jej pro jistotu smazal, že prej to není nic k diskuzi to mé témátko. Tohle téma mi připadá daleko pitomější - myslím první příspěvek, co je na něm k diskuzi nechápu a přesto to adminovi nevadí, hmmmm… :think:

Jo jenže ono jde asi o to, jak jsi to podala. Jestli jako inzerát, tak ti to smázli. Musíš to podat jako otázku a to možná nesmáznou. Jako třeba - nevíte, kde najít páníčka pro opuštněné pejsky? nebo tak něco podobně. To má šanci, že chvíli nesmáznou, jinak ti napíšou, že tu je inzerce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný