Kde koupit čínský nočník na BKM?

27
8.7.13 23:30

Kde koupit čínský noční na BKM?

Ahojte, našla jsem v obchode Brana k dětem evropskou variantu nočníku pro bezplenkovou kontaktní metodu, ale on je trošku větší a vyšší než ten čínský. Nevíte někdo, kde by se dal ten čínský nočníček koupit? Hledala jsem na netu a nikde nic! Raději bych teda ten menší čínský než tu evropskou misku… čekáme holčičku, tak nám menší nebude vadit a navíc se mi do více tašek vejde. Díky moc za tipy. Nemusí to být jen na netu - viděli jste ho někdo někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
8.7.13 23:33

Skládací silikonová šlehací miska, co znám bezplenkařky, tak používají tu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
8.7.13 23:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
8.7.13 23:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
8.7.13 23:54

Na cestování máš lepší skládací misku. Hodně bezplenkářek používá Tescomáckou silikonovou skládací misku. Maj různé průměry.
jinak zkus tady: http://www.mokoshop.eu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
8.7.13 23:54
@Gladys píše:
Skládací silikonová šlehací miska, co znám bezplenkařky, tak používají tu :jazyk:

Ale jenom na cesty, že je skladná..jinak doma dám vždycky přednost pevný misce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
8.7.13 23:57

@Lama Lama z té mokoshi toje podle mě taky ta šlehací miska jako maj třeba v bráně z domácích potřeba né ten pravej nočníček čínskej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
8.7.13 23:57
@Tuco píše:
@Lama Lama z té mokoshi toje podle mě taky ta šlehací miska jako maj třeba v bráně z domácích potřeba né ten pravej nočníček čínskej…

koukám na to, máš recht.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.7.13 00:00

Já měla taky vysokou šlehací misku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.7.13 07:47

Měli jsme misku z kauflandu na šlehání, pak jednou přijela babička a ušlehala v tom piško, byl výborný, dokud nám nezačla říkat, že jsme bordeláři a máme roztahaný nádobí i v ložnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.14 21:09

Supr nočník pro bezplenkovku s certifikací je dostupný zde: nočník pro bezplenkovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák