Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte, našla jsem v obchode Brana k dětem evropskou variantu nočníku pro bezplenkovou kontaktní metodu, ale on je trošku větší a vyšší než ten čínský. Nevíte někdo, kde by se dal ten čínský nočníček koupit? Hledala jsem na netu a nikde nic! Raději bych teda ten menší čínský než tu evropskou misku… čekáme holčičku, tak nám menší nebude vadit a navíc se mi do více tašek vejde. Díky moc za tipy. Nemusí to být jen na netu - viděli jste ho někdo někde?
Skládací silikonová šlehací miska, co znám bezplenkařky, tak používají tu ![]()
Na cestování máš lepší skládací misku. Hodně bezplenkářek používá Tescomáckou silikonovou skládací misku. Maj různé průměry.
jinak zkus tady: http://www.mokoshop.eu/
@Gladys píše:
Skládací silikonová šlehací miska, co znám bezplenkařky, tak používají tu
Ale jenom na cesty, že je skladná..jinak doma dám vždycky přednost pevný misce…
@Lama Lama z té mokoshi toje podle mě taky ta šlehací miska jako maj třeba v bráně z domácích potřeba né ten pravej nočníček čínskej…
@Tuco píše:
@Lama Lama z té mokoshi toje podle mě taky ta šlehací miska jako maj třeba v bráně z domácích potřeba né ten pravej nočníček čínskej…
koukám na to, máš recht.
Měli jsme misku z kauflandu na šlehání, pak jednou přijela babička a ušlehala v tom piško, byl výborný, dokud nám nezačla říkat, že jsme bordeláři a máme roztahaný nádobí i v ložnici ![]()
Supr nočník pro bezplenkovku s certifikací je dostupný zde: nočník pro bezplenkovou