Kde mi půjčí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3837
8.9.21 18:57
@Nik7 píše:
Zdravím, chci se zeptat zda je nějaká půjčka kde by mi byl kdokoliv ochotný půjčit alespoň 5000. Přestěhovala jsem se a sice peníze mám ale Musím to investovat do nábytku a na tento měsíc si musím zařídit samozřejmě nějaké to jídlo než budu vyplacena z práce. Dluhy žádné nemám ale potřebuju doložit potvrzení o příjmu coz nemám jelikož jsem vždy pracovala pouze na dohodu a peníze byly na ruku a ne na účet. Výplatní pásky taky žádné nemám a bez toho mi to nikde dat nechtějí, takže pokud by někdo věděl o nějaké kde mi ji poskytnou i bez toho nebo jestli se to dá nějak obejít? Předem děkuji

Musíš to investovat do nábytku? Když pak nebude na jídlo? Tak bych to viděla na 3 možnosti: vykašlat se na nábytek a chvíli spát na matraci apod., za druhé nejíst, a za třetí půjčit si u rodiny bez úroků a dokládání příjmů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.9.21 19:00
@Nik7 píše:
Zdravím, chci se zeptat zda je nějaká půjčka kde by mi byl kdokoliv ochotný půjčit alespoň 5000. Přestěhovala jsem se a sice peníze mám ale Musím to investovat do nábytku a na tento měsíc si musím zařídit samozřejmě nějaké to jídlo než budu vyplacena z práce. Dluhy žádné nemám ale potřebuju doložit potvrzení o příjmu coz nemám jelikož jsem vždy pracovala pouze na dohodu a peníze byly na ruku a ne na účet. Výplatní pásky taky žádné nemám a bez toho mi to nikde dat nechtějí, takže pokud by někdo věděl o nějaké kde mi ji poskytnou i bez toho nebo jestli se to dá nějak obejít? Předem děkuji

co je to za důležitý nábytek, že nepočká až našetříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
8.9.21 19:01

Aaa stará diskuze :mrgreen: každopádně raději bych si vzala ten nábytek na solátky, nebo klidně měsíc spala jen na matraci a počkala na výplatu, jídlo je pro mě důležitější a hlavně půjčíš si 5 a vrátit musíš 8 - 10, to by mi za to vybavení nestálo… co si vzít nábytek na splátky?

Příspěvek upraven 08.09.21 v 19:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
8.9.21 19:01
@Nik7 píše:

A to ten nábytek nepočká? Než si půjčovat 5 000 kč a vracet 6000 - 7000
Já mám na kartě od banky 5 000 kč vloženo, ale to jsem při založení účtu kývla na to ať mi je tam dají. Je to dá se říct předschvalená půjčka, peníze tam jsou, já je mohu kdykoliv využít a zaleží na mě kdy je vrátím - čím později, tím víc skáčou úroky.
No upřímně hlídat si abych jsem nešla ani do - 1kč, protože by to šlo z jejich peněz a přemýšlím, že to zruším. Ale možná něco takového nabízí i tvá banka, jestli tedy nějakou máš

• Citovat
  • Upravit
7208
8.9.21 20:12
@mackA159 píše:
Doufám že ti nepůjčí nikde, a chudák partner.

Mám stejný nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel