Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer.
Našli jste na internetu přátele a kamarády? Na procházky, túru, cyklistiku, pokec? S přítelkyní jsme se několikrát stěhovali a já jako řemeslník jsem byl v práci jen se staršíma chlapama.
Proto bych se chtěl zeptat jestli jste si na internetu našli nějaké přátele se kterýma chodíte ven, na kolo a tak…
To je výhoda byt v nějaké církvi. Prestehujes se, nikoho neznáš, zajdes do místní církve, a hned se té někdo ujme a vyptava se, co té tam zavedlo. A mas kamose
jako já nevím, jak jinak bych se po stěhování seznámila a najít nějakou partu v novém místě je těžké, pokud člověk není nějak extrémně druzny.
Zkoušel jsi místní klub českých turistů? Pak bývají i místní skupiny, různé swapy a rodinné skupiny, ale to je spíše doména žen, i když tam par chlapů máme, nevím, zda chlapi mají něco podobného? Jistě by se i tam dalo napsat, ze hledas parťáka na vylety. Totéž nějaké skupiny zaměřené přímo na hledání partaku na vylety a cestování, ale tam je zase větší pravděpodobnost, ze to nebude nikdo místní ![]()
Dále když nechodis do toho kostela, získáváš kontakty chozenim do hospody a aktivní komunikaci s hospodským, který té posléze seznámí s dalšími lidmi. Nebo můžeš navštěvovat oboje a pak máš kontaktu nejvíce ![]()
Jo, tematicke fb skupiny podle konicku a pak mistni skupiny, ktere poradaji nejake setkavaci akce - turistika, muzika, cokoliv.
Plus skupina mesta/obce, kde bydlite.