Kde nakupujete knihy online?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
28.3.20 15:37

@lucenka

No a české knihy si na to stahnu? Když jsem to řešila, tak jsem v ctecce češtinu nemohla najít? (Čtečka ze zahraniční stránky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.3.20 15:46
@Adelkadd píše:
@lucenkaNo a české knihy si na to stahnu? Když jsem to řešila, tak jsem v ctecce češtinu nemohla najít? (Čtečka ze zahraniční stránky)
Žiju v zahraničí a běžně si do čtečky stahuju české knížky. Čtečku mám teď Kindle, kde je menu v angličtině.
  • Citovat
  • Upravit
2089
28.3.20 15:47

Dobrovský, mají akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
28.3.20 17:41

Tak za me Dobrovsky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
28.3.20 18:13

@lucenka

Takze sis Kindle koupila v zahranici, jo? No budu se do toho asi muset vic ponorit, mozna jsem neco prehledla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.3.20 18:57

Já už léta nakupuji na e-knihovna.cz. Mají tam i mé vlastní uložiště mnou nakoupených knih a tím si mohu knihu i několikrát stáhnout do čtečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.3.20 03:38
@Adelkadd píše:
@lucenkaTakze sis Kindle koupila v zahranici, jo? No budu se do toho asi muset vic ponorit, mozna jsem neco prehledla

Je jedno, kde ho koupíš. Jde o to, v jakém jazyku si do něj ty knížky koupíš.

• Citovat
  • Upravit
115
29.3.20 21:30

Díky všem za tipy. Já preferuji papírové knihy. Na Dobrovském taky občas nakupuji, jen my ty ceny přijdou vyšší oproti třeba těm uváděným megaknihám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.3.20 21:46
@Raju píše:
Díky všem za tipy. Já preferuji papírové knihy. Na Dobrovském taky občas nakupuji, jen my ty ceny přijdou vyšší oproti třeba těm uváděným megaknihám.

Ale oni zas mají slušný slevový program pro členy klubu. Sem teda členem všech českých :mrgreen:, ale u Dobrovského se to podle mě vyplatí nejvíc. Ale nepřepočítávala sem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.3.20 22:42

@Baba a jaký slevový program mají? Taky jsem členem klubu. Popravdě já skoro ani neotevírám emaily, co mi od nich chodí. Ale vím, že někdy měli o dost zlevněnou knihu, která se běžně prodává třeba za 400 na 100. A vím, že se mi u nich načítají nějaké body a to se dá směnit na poukázku, ale to není tolik, nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.3.20 08:59
@Raju píše:
@Baba a jaký slevový program mají? Taky jsem členem klubu. Popravdě já skoro ani neotevírám emaily, co mi od nich chodí. Ale vím, že někdy měli o dost zlevněnou knihu, která se běžně prodává třeba za 400 na 100. A vím, že se mi u nich načítají nějaké body a to se dá směnit na poukázku, ale to není tolik, nebo jo?

Jo, body za prachy. Zrovna sem utratila poukaz za 700. Ale ja to zas tak extra nesleduju, nevim, jak dlouho mi body pribyvaly. par litru uz mi takhle vratili. Ale ja sem fakt maniak.
A maji nejhezci karticku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22952
30.3.20 14:33

Dobrovský, ten má často i dopravu zdarma nad 300,–, nebo i na Megaknihy, Levné knihy, Luxor..Kosmas mám za rohem, tak tam jsem online nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák