Kde prodat dětské oblečení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4376
1.3.20 14:13

My mame primo u zastavky mhd a nasledne hned ve skolce sberny kontejner pro klokanka, davam to tam. Pripadne povymenujeme v rodine nebo s kamaradkou. Na prodej - komunikaci, foceni, atd atd proste nemam cas ani chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
1.3.20 14:13

@ZuzaM tak já bych třeba radši koupila dobrou značku bazarovou za výhodnou cenu, než nové Pepco, taky tam něco někdy koupím to ne že ne, ale kvalita to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.3.20 14:14

@Liynks Ne, určitě si nepředstavuji 800, ale třeba 500 je pro mě takový strop pod, který už jít nechci a tak si říkám abych netrávila život nesmyslným focením atd :lol:

Jinak pokud byste o něco měla zájem bylo by pro mě lepší kdybyste napsala jakou velikost a cca co by to mělo být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.20 14:15

@problemova Záleží jaké velikosti. Ty nejmenší jdou docela špatně prodat, ale čím je dítě starší, tak je to lepší. Nemyslím si, že je to beznadějné, pokud to není z Kiku nebo Pepca. Dala bych to na Vinted a na facebook, velké věci zvlášť, bundu atd., trička, tepláky apod. po víc kusech, třeba po čtyřech, cena podle stavu, tak třetina, čtvrtina původní? Jako za půlku plus poštovné to by muselo být něco fakt hodně žádanýho a trendy. Pokud jsou to ty miminovské věci, tak se snažit udat jako balík nebo několik menších balíčků. To focení a vkládání je hrozná práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20824
1.3.20 14:17
@problemova píše:
@Liynks Ne, určitě si nepředstavuji 800, ale třeba 500 je pro mě takový strop pod, který už jít nechci a tak si říkám abych netrávila život nesmyslným focením atd :lol:Jinak pokud byste o něco měla zájem bylo by pro mě lepší kdybyste napsala jakou velikost a cca co by to mělo být ;)

Však to zkuste a uvidíte, ale 500 je nereálných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
@problemova píše:
@alialiali Otázka co je značka… většinou Lindex, HM, Zara. Pro nějaký přehled, řekněme 5 tepláky byste dala za kolik? Je třeba 400,– moc?

Nosene teplaky za 80Kc? Kolik staly nove? Za to mas nove z Lidlu, ktery na tom s kvalitou neni uplne spatne. Navic tam mas bezproblemove vraceni, postovne za par korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228

@problemova zkus to tady, věci jako bunda, kalhoty se dají prodat v pohodě tady na bazaru, jen teda treba za třetinu ceny a méně…

Bundu cca 200-400

Trika max. do 50 korun…

Taky záleží na velikostech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
1.3.20 14:18

@problemova ano takové znacky, tepláky tak max 60 Kč za kus, já teď prodala za necelych 40 Kč ks Lidl, zájem kupodivu byl, a to je Lidl i když tepláky tam mají dobrou kvalitu tak možná proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
1.3.20 14:19
@problemova píše:
@Liynks Ne, určitě si nepředstavuji 800, ale třeba 500 je pro mě takový strop pod, který už jít nechci a tak si říkám abych netrávila život nesmyslným focením atd :lol:Jinak pokud byste o něco měla zájem bylo by pro mě lepší kdybyste napsala jakou velikost a cca co by to mělo být ;)

A ještě kdy to chces prodavat? Pokud ted, neprodas to vubec, pokud tu zimni bundu das na bazar koncem zari, muzes byt úspěšnější. Jinak 50% u obleceni je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
1.3.20 14:21

Prodavam po kuse, tricka treba po 3 kusech, leginy treba po 5 kusech. Vzdy prodavam jen jeden druh. Balicky nedelam. Ceny tak za pulku a min. Posilam pres zasilkovnu bezne, pokud to kupujici chce. Prodavam jen znackove veci. Neznackove typu Lidl, Pepco… davam kamaradkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238

Velikosti mám od něco málo od mimina, ale nahromadily se mi spíš větší tzn velikost 104 - 158. Já právě v supermarketech oblečení vůbec nekupuji takže beru za co to kupuju. A nové tepláky nás stojí minimálně 250kč spíš 300 a tam mi přijde 80kč tak to nejmenší únosné no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091

Občas se mně něco povede prodat na bazárku v RC a nebo ve druhém městě, tam je to fajn, protože je tam málo prodávajících, tak se to dost vybere.

Jinak fakt nejlepší je toho moc nekupovat a nebo jen pár lepších. Jinak dědíme a ono to moc nevydrží, když to člověk suší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
1.3.20 14:22

Tak to ja radsi koupim kvalitni second hand bundu nez nejaky sunt v pepcu atd. :think: zkusila bych nafotit balicky… jako zimni - bundu, svetry atd… jarni bundicky.. pochopitelne ale prodavat zimni na podzim, ted uz si to nikdo nekoupi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
1.3.20 14:23

@problemova já bych za patery tepláky taky 400 Kč nedala. Posledně jsem koupila synovi troje ve výprodeji za 129Kč v Tescu, kde je kvalita dobrá. Sama nakupuji na dětských bazárcích, mám děti dost malé, včera jsem zrovna jeden navštívila. Za bundu nedám víc než 5€,to už by musela být jo super, loni jsem třeba koupila synovi HM ještě s visačkou za 10€. Ale trička kolem eura a, mikiny a svetry do 2€. Kalhoty podle značky, ale taky víc jak 5€,to raději koupím nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.3.20 14:24

@xkoup21 můžu se zeptat kde prodáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie