Kde seženu Microsoft Office nebo Word?

412
19.10.12 14:20

Kde seženu Microsoft Office nebo Word?

Ahoj. Možná blbá otázka, ale jsem počítačový antitalent. Potřebuju něco tvořit ve Wordu a nemám ho. Jak ho nejlépe, nejrychleji a nejlevněji sehnat? Díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
19.10.12 14:23

Stáhni si zadarmo demo verzi na stahuj.cz nebo na slunečnici, ale je to časově omezené, zadarmo to na netu jako laik asi nenajdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
19.10.12 14:26

Opec office je free verze: http://www.stahuj.centrum.cz/…enofficeorg/?g[hledano]=open%20office&g[oz]=3.4.1

Některé funkce mohou oproti MS Office chybět nebo fungují jinak.

Nebo pak (nelegálně) stáhnou a použít MS Office: http://uloz.to/hledej/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
19.10.12 14:26

Koupit. Nebo stáhnout Open Office, ale nemá to všechny funkce, co klasické placené Office.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
19.10.12 14:34

Bud si to stáhni z netu nebo si je kup origoš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
19.10.12 14:34

Nejlevnější licence pro domácnost - MS Office 2010 stojí 2.500Kč a to je jen pro 1 uživatele a 1 PC. Pro 1 uživatele a 3 PC stojí 2.900Kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
19.10.12 14:36

@MUFICE Tvoje odpověď zakladatelce opravdu velice pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
19.10.12 14:57

Napsáno 2×

Příspěvek upraven 19.10.12 v 14:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
19.10.12 14:58
@Bobo87 píše:
@MUFICE Tvoje odpověď zakladatelce opravdu velice pomůže :palec:

:lol: :lol: :lol: tak to jsem si přesně říkala, když jsem to četla. :lol: :zed:

Všem mockrát děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.10.12 15:03

Taky mám Open Office, píšu v tom normální textové soubory. Ukládám je jako dokumenty Wordu (je tam možnost volby v okně „Soubor/uložit jako…“), jdou pak bez problémů číst Wordem. Takže hlasuju za možnost stáhnout Open Office.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
19.10.12 15:16

A co něco legálního zdarma? Libre office je naprosto plnohodnotný program na psaní i na vytváření tabulek.
A má integrovaný úžasný nástroj pro psaní matematických vzorců :D - což asi nevyužiješ, ale já si ho chválím.

Edit - koukám, že jsem už zmiňovali Open office - takže jdu s křížkem po funuse :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
19.10.12 16:42

Nainstalovala jsem nakonec ten Open Office a max. spokojenost. Moc děkuju. :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
17.1.15 19:16

Ahoj holky, prosím o radu. Předem upozorňuju, že jsem počítačový tatar a manžel též… :oops: Koupili jsme synům notebooky a k nim doporučený MS office a ESET antivirus. U toho office je napsáno, že je pro jednotlivce, takže předpokládáme, že je možná instalace jen do jednoho notebooku, ne do obou. Koupili jsem totiž vše 2×. Teď sonduju u kluků, jak to je a nějak to nechápu. Je to překvápko, ale případně bych office i ESET 1× ještě mohla vrátit. Může mi někdo prosím poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
17.1.15 19:46

Pokud jste koupili licence k počítačům, můžete si je nainstalovat na oba počítače. Eset nabízí licenci pro domácí použití na tři počítače. Pro jednotlivce zpravidla znamená to, že licence není určena pro komerční účely (firmy, podnikání). Konkrétní podmínky ale najdete v licenčním ujednání, nebo kontaktujte prodejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
17.1.15 20:15
@Paoloska píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Předem upozorňuju, že jsem počítačový tatar a manžel též… :oops: Koupili jsme synům notebooky a k nim doporučený MS office a ESET antivirus. U toho office je napsáno, že je pro jednotlivce, takže předpokládáme, že je možná instalace jen do jednoho notebooku, ne do obou. Koupili jsem totiž vše 2×. Teď sonduju u kluků, jak to je a nějak to nechápu. Je to překvápko, ale případně bych office i ESET 1× ještě mohla vrátit. Může mi někdo prosím poradit?

Byla bych v klidu. Office nainstaluj na oba pc, nepodnikáš s tím tak co :nevim: Esset to samá. Pokud ti bude na druhém pc po instalaci hlásit nějaký problém, nainstaluješ si zkrátka nějaký jiný antivir co je free. Třeba Avast..Neboj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová