Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím poradíte mi, kde sehnat relativně levnébydlení, asi 3+kk v paneláku, s dobrou dostupností MHD, zázemím-školky, školy, zájmové kroužky, obchody, lékař,,,ale také, aby tam bylo aspon trochu hezky, kam vyjít na procházku, na kolo, na hřiště..
Rozvádíme se a hledám něco pro sebe a dceru.
Lokalita Praha 8,9,10,3.
H.
@Anonymní píše:
Prosím poradíte mi, kde sehnat relativně levnébydlení, asi 3+kk v paneláku, s dobrou dostupností MHD, zázemím-školky, školy, zájmové kroužky, obchody, lékař,,,ale také, aby tam bylo aspon trochu hezky, kam vyjít na procházku, na kolo, na hřiště..
Rozvádíme se a hledám něco pro sebe a dceru.
Lokalita Praha 8,9,10,3.H.
Nepíšete, zdali chcete koupit či pronajmout byt.
Zdravím, a co říkáte na bydlení na Praze 5 Smíchov? A nevíte, jak je to v Praze s přijímáním dětí do školky? Moc děkuji za případné odpovědi..
Za mě Smíchov ne. Nebo teda záleží kde přesně. Já si představila Anděl a tam bych teda bydlet nechtěla… Ale třeba se ozve někdo, kdo tam bydlí a je spokojený. Jako plus bych viděla nákupní možnosti, kulturní vyžití, odevšad kousek, vadil by mi ale hluk, ruch a shon a málo zeleně. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, a co říkáte na bydlení na Praze 5 Smíchov? A nevíte, jak je to v Praze s přijímáním dětí do školky? Moc děkuji za případné odpovědi..
Ahoj, za mě teda Smíchov taky ne. Já si představím Smíchovské nádraží, Anděl atd, a to bych nebrala. Navíc na Smíchově je drahé bydlení. A když vidím, jak třeba u nábřeží je hned silnice u domu, tak si nedovedu představit, že bych dítě nemohla vypustit z odmu na hřiště, aniž bych se bála, že mi ho hned přejede auto. Já mám v Praze jen pár částí, kde bych chtěla bydlet. Jedna z nich je Prosek/Střížkov, další jsou Stodůlky(tedy spíše Hůrka/Lužiny/Luka) a pak bych asi zvládla ještě bydlení někde na Opatově.
Smíchov za mě taky ne, ten je tak pro bezdětný, já bydlím na Praze 11, sice jí tu možná ostatní pohaní, ale já jsem tu naprosto spokojená, mám to 5 minut do lesa, 10 minut do obchodního centra a když chci do centra tak sednu na metro a jsem na Václaváku za 15 minut.
A navíc tu není vůbec problém dostat dítě do školky. A navíc v dosahu 5 minut tu mám 6 dětských hřišť.
Souhlasím s holkama, Smíchov je vhodný pro bezdětné, pokud si můžeš místo vybírat. Já bych tam bydlet nechtěla. Jasně, že tam jsou velmi hezká místa, ale to jsou většinou takové ty krásné smíchovské vily. Jinak nic moc. Takže za mě také ne.
@Temaho souhlasím! Také bydlíme na Praze 13! Centrální park na Lužinách, Prokopské a Dalejské údolí na vycházky.. my teda máme byt, domeček si nemůžeme dovolit, ale je tu zástavba i rodinných domků. Kolem příroda a do centra kousek..
Ja vim, ze 9ka tady nebyla moc preferovana…ale musim zvednout packu pro Vysocany - bydlime hned u cyklostezky, koukame do zelene, do obchodu na Harfu nebo na druhou stranu na Cernak se v pohode dostaneme.. jsem tam moc rada ![]()
Hrozně moc děkuji za názory! A nevíte, na kterých internetových stránkách hledat pronájem bytu, aniž by to bylo přes realitku? Děkuji moc!
My jsme hledali byt normálně přes sreality.cz , bytu v OV je tam méně, ale najít se dají. Tam jsme si našli právě byt v OV cca před 2 lety.
@Anonymní píše:
Hrozně moc děkuji za názory! A nevíte, na kterých internetových stránkách hledat pronájem bytu, aniž by to bylo přes realitku? Děkuji moc!
bezrealitky.cz
Díky, tam hledáme, nevím, jak to dát dohromady:-( najít bydlení a zároveň školku pro holky, aby mi je tam vzali. My budeme muset na tu Prahu 5, koukala jsem, že jsou tam i košíře a tam trochu zeleně vidět je, myslíte, že tam by to bylo lepší? A nevíte, jak jsou na tom školky s místy v Praze? Děkuju moc!
@Anonymní píše:
Díky, tam hledáme, nevím, jak to dát dohromady:-( najít bydlení a zároveň školku pro holky, aby mi je tam vzali. My budeme muset na tu Prahu 5, koukala jsem, že jsou tam i košíře a tam trochu zeleně vidět je, myslíte, že tam by to bylo lepší? A nevíte, jak jsou na tom školky s místy v Praze? Děkuju moc!
hlavne se musis domluvit s majitelem na trvalem bydlisti. bez trvaleho bydliste nemas moc sanci dostat dite do statni skolky a uprimne to nemas ani s trvalym bydlistem - pokud deti nejsou predskolaci, takze hledat jeste i soukrome skolky.
v Kosirich jsem oar mesicu bydlela, zastavka tram Klamovka a bylo to tam moc fajn, zelene mi tenkrat jako bezdetne a svobodne prislo dost…