Kdo chce více dětí - muži, nebo ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2125
26.2.23 16:09

My máme jednoho syna který zlobí jako 10 jiných dětí :mrgreen: a manžel občas nadhodí že by jsme mohli mít ještě jedno dítko :think: jako ne že by mě do toho vyloženě nutil ale vždycky to tak jako nadhodí a čeká co já na to :lol: no mně se do toho nechce vůbec protože si to popravdě neumím představit mít toho našeho divocha a do toho ještě mimino :pankac: myslím že bych se asi zbláznila myšleno bez nadsázky :oops: já si myslím že takové ty případy kdy chlap chce hodně dětí a ženám se do toho moc nechce jsou hodně o tom že ty chlapi si to neumí tolik představit protože přeci jenom s těmi dětmi je víc ta žena. Navíc pro toho chlapa se toho zase tolik nezmění ať už má dítě 1 2 3 4 ale proženu se toho s každým dalším dítětem mění hrozně moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
26.2.23 16:12

My jsme se shodli na 3, ale znám v okolí několik párů kde muž by ještě chtěl 1 dítě (mají 1 nebo 2) a žena už nechce. A vlastně i jeden pár kde je to naopak🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.2.23 16:14
@Anonymní píše:
U nás to asi dopadne stejně. Chci jít do práce, mít konečně život, ale podle manžela mám rodit jedno za druhým a zdechnout doma u plotny asi :palec: každopádně jestli to tak dopadne, děti do péče dostane on. Aby si to řádně užil :jazyk:

Oni mají spolu jedináčka. Což se mu nelíbilo. Nechtěl jedináčka. Ale my jsme mu to říkali vždy, ať si ji nebere, že je to divná ženská a štěstí mu nepřinese. On není chlap, který se o dítě nestará. Právě opak. Bere si dítě, kdy může i dost nad rámec soudního rozhodnutí. Té to někdy vyhovuje, když má své plány. Jak nemá plány, tak dělá Zagorku. Taková byla vždy. Protivná ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.23 17:12

Víc dětí jsem chtěla vždycky já. Jsem jedináček a strašně mě mrzelo, že jsem byla v okolí jediná a pro některé děti i vlastně divná.
I když mě to drží, respektují přání partnera nemít další dítě.

Jinak v mém okolí jsou to vždycky ženy. Přijde mi, že potřebují sobě hlavně, dokázat, to nejvíc. Svoje maximum a svůj strop. To předci není špatně. Pokud se žena cítí na 3 a víc tak ať je klidně má. (Pokud to utáhne).

• Citovat
  • Upravit
Uslava
26.2.23 17:33
@Anonymní píše:
Manžel by jich bral klidně deset. Máme tři, s tím jsem souhlasila. Pokusili jsme se o čtvrté, ale potratila jsem. Chce pokračovat, já už ne. Tak to asi dospěje k rozvodu, protože mě prakticky tlačil do všech dětí a už toho mám plný zuby ;)Jasně že chtějí víc muži, protože jsou celý den v práci a vědí prd. Víkend uteče a zas si zalezou do klidu do práce :mrgreen: ve finále si udělají velkou rodinu, pak si umřou a ženská si to může jít hodit taky. :potlesk: :palec:

A žena je neustále s dětmi doma, nikam se nedostane, je neustále připravena mu sloužit, je v podřízeném postavení a už se z něj sotva někdy v hrabe. Ne všude, ale často.

• Citovat
  • Upravit
14313
26.2.23 17:34

@Leni_2019 S prvním partnerem to bylo tak že já chtěla dítě on moc ne. Druhe už jsem s ním nechtěla neklapalo to on ale chtěl. S mým manželem to je tak že spolu máme jedno a víc už nechceme ani jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.2.23 17:37

Nemohu hlasovat, není tam možnost " oba stejně" :nevim:

my to doma nějak neřešili, chtěli jsme víc dětí než jen dvě, říkali jsme si, jak to půjde, tak to půjde, se uvidí

nakonec jsme zjistili že nejsme nijak extra plodní a tak jsme to neřešili dál… :nevim: ale nikdy nenastala situace, že by jeden chtěl málo dětí a druhý nějak víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
26.2.23 19:37
@Anonymní píše:
Víc dětí jsem chtěla vždycky já. Jsem jedináček a strašně mě mrzelo, že jsem byla v okolí jediná a pro některé děti i vlastně divná.
I když mě to drží, respektují přání partnera nemít další dítě.Jinak v mém okolí jsou to vždycky ženy. Přijde mi, že potřebují sobě hlavně, dokázat, to nejvíc. Svoje maximum a svůj strop. To předci není špatně. Pokud se žena cítí na 3 a víc tak ať je klidně má. (Pokud to utáhne).

Jak „utáhne“?

• Citovat
  • Upravit
66845
26.2.23 19:41

Muj muz byl spokojeny s jednim, ale prizpusobil se a je spokojeny se tremi. Je jedinacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
26.2.23 19:45

Mame tři deti. Manzel chtel dve a ja si přála jeste jedno miminko, kdyz deti nastoupily do skoly a trochu se odstrihly. Říká, ze je rad, ze ma tři…. Ja si zase nekdy rikam, ze ty dve by stačily 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.23 00:51

Záleží na finanční prostředky, ideální jsou dvě na dnešní době

• Citovat
  • Upravit
31195
27.2.23 01:08
@Lenka_Hal píše:
Oni by chlapi chteli vyyrazne mene deti nez zeny, kdyby je museli odnosit a odrodit. :nevim:

Mně by stačilo bohaté max. jedno když mám ponětí o tom, co to je za zaprah :mrgreen:. A to to ani nemusím nosit a rodit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
1.3.23 10:44

.

Příspěvek upraven 26.10.25 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.10.25 02:13

@Oriseka Já jsem se se všemi partnerkami se kterými jsem zatím byl shodnul na žádném dítěti a vždy jsme byli maximálně spokojeni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.10.25 02:14

@Liberalissima Ještěže já nemusel nikdy nic rozsekávat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie