Kdo má houpací prkno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
24.11.16 15:07
@Elenloth píše:
@kytka007 Já jsem poslední dobou na tohle rčení alergická. Dá se za něj schovat jakékoli nadsazení ceny čehokoli. Ano, za kvalitu jsem ochotná zaplatit, ale nebudu ze sebe dělat dojnou krávu. Teď to tedy nemyslím, na to prkno, ale obecně. Ale to už odbíháme. Já si fakt chtěla jen ověřit, že to je to, co si myslím, nechci na nikoho útočit. :kytka:

Ano spousta lidí to bere jako ty. Taky bych za ohnuté prkno tu částku nedal ( přesto že na něho vydělám za půl dne) ale zdá se mi to jako docela dobrá hračka… tak za 1200kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
3.10.17 13:58

@jakanas tady https://www.houpee.cz ho maji za 1500,– to uz by slo, ten houpaci set je bomba;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.2.18 09:37

@kytka007
Muzu se zeptat na ten Wobbel? Mate korek nebo filc? Jak to vypada po roce? Jezdi po tom auta? Dekuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23779
21.2.18 09:44

@Busy Bee Ahoj, máme korek, dva a půl roku. Používáme hladké dřevěné podlaze v domě nebo na prkenné terase. Na korku není vůbec nic, na té desce z vrchu nějaké drobné šrámy jsou. Od aut ne, ale od zipu mikiny a utrženého nýtu na riflích a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.2.18 09:53

@kytka007 Diky moc! Ja porad premyslim jestli Wobbel nebo Utukutu a Wobbel se mi prave libi o neco vic diky tomu filcu. Bez toho to pry dela na podlaze skrabance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
21.2.18 10:05

@kytka007 Můžu OT: nestrčí si děti pod to prkno při houpání prsty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23779
21.2.18 10:55

@Busy Bee Jo, ja se prave rozhodovala tezce. Wobbel zvitezil kvuli korku i vetsimu vyberu barev a vyssi nosnosti. My mame kocku, takze tu prakticky denne jezdi roboticky vysavac kvuli chlupum a dela se mi blbe z predstavy, co by vsecko na tom filcu bylo nachytany :lol:

@ivašot. Nasi nejmensi bylo v dobe, kdy jsme prkno koupili, pul roku. Sama se na nem dokazala houpat tak v 10m a prsty si ona, stejne jako jeji starsi sourozenci, skripla jen jednou. Pak uz vedela, kde se musi drzet. To je vlastne stejny i s detma, co prijdou na navstevu. Skripnou jednou, ale uz vedi, ac jim nase deti predem reknou, co se stane a ze se spatne drzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.2.18 11:43

@ivašot. Kazde dite si je skripne, ale vetsinou jen jednou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
25.5.18 09:31

Používá někdo prkno se staršími dětmi? Přijde mi to jen pro školkový věk. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
25.5.18 09:37

U nás ho má manžel na cvičení a holky (5,5 a 8,5 roku) si ho velmi rády půjčují. Ale máme dospělácké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
25.5.18 09:39

@kontramatka kamarádka má pro předškolní děti, ale cvičí na něm i sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.7.18 22:20

Ahoj holky.
Nemáte někdo houpací prkno značky Antonie emma? Chtěla bych jej pořídit synovi k prvním narozeninám a nevím jakou značku zvolit. Jsou všechny stejné nebo máte zkušenost, že se jednotlivé značky liší? Díky moc za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
12.7.18 22:23

Neni to pro rocni brzo?Vzdyt na to jeste nemuze mit motoriku,ne?Konkretne tuto znacku neznam.Ale nejak si neumim predstavit,co s tim bude rocni delat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23779
12.7.18 22:44
@tini píše:
Neni to pro rocni brzo?Vzdyt na to jeste nemuze mit motoriku,ne?Konkretne tuto znacku neznam.Ale nejak si neumim predstavit,co s tim bude rocni delat :think:

Ja bych to nezavrhovala. Nejmladsi dcera se dokazala houpat ve chvili, kdy lezla po kolenou. Ale samozrejme se na tom vydovadi ted ve 2,5 letech daleko vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.7.18 08:07

@tini :think: noo… koukala jsem, že to má mnoho využití, nejen houpání a brala to jako hotovou věc. Dostal by ho k narozeninám od jedné z babiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí