Kdo máte dvojčata?

• Fotoalbum (91)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5732
12.4.12 12:20

Ahoj,já mám jednovaječný kluky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 12:20
@dvojmatka píše:
jáá taky - jednovajky holky, rok a půl a jsou to pěkný čertice :mrgreen: :pankac: a před pár dny k nim přibyl brácha…to bude smečka :mrgreen:

jůů tedy vy jte pěkná parta :D tak to budou holky brášku hlídat :D :pankac: a mamka bude mít co dělat,,, :D
Ale je super,že k holčinám jeden kluk :D …taky si říkám, že jedna :dance: ségra by se nám ještě „hodila“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 12:21
@Danuška23 píše:
Ahoj,já mám jednovaječný kluky :mavam:

AHoj :D moji kluci jsou dvojvaječný a nejsou si podobný :D..
Jak jste starý? odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 12:24
@luciedostal píše:
Děkuji za typ :palec: no u nás se začínají zajímat o hračky a povídat, tak je to nádherný, jak se doplnují

už spolu kecaj? a taky tak nahlas jako u nás? :) hračky si navzájem kradou,,, a pak je brek,,,,ale nevím jak moc se „opravdu“ vnímají??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
12.4.12 12:24

Kluci jsou jednovaječní,jsou si sice podobný,ale zase nějak extra ne..Klukům je teď rok a 4 měsíce..jsme z Jižních Čech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 12:28
@Danuška23 píše:
Kluci jsou jednovaječní,jsou si sice podobný,ale zase nějak extra ne..Klukům je teď rok a 4 měsíce..jsme z Jižních Čech
:D nechtěla jsem je stejně oblíkat,ale jak sou každej jinej tak to budu dělat ,aby bylo vidět,že sou to dvojčata :D §
Vy už běháte co? Na to jsem zvědavá - přemejšlím „vodítku“ :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
12.4.12 12:28

já mám kluky dvojvaječný a jsou si celkem podobní :lol:
mají ještě o necelé 2 roky staršího bráchu a ten jim není podobnej vůbec :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 12:31
@eshta píše:
a pročpak? :lol:já taky :palec:

vidím tam dva klučíky jako u mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
12.4.12 12:32
@Termiky píše:
jůů tedy vy jte pěkná parta :D tak to budou holky brášku hlídat :D :pankac: a mamka bude mít co dělat,,, :D
Ale je super,že k holčinám jeden kluk :D …taky si říkám, že jedna :dance: ségra by se nám ještě „hodila“

jo parta jsme skvělá, užívám si to! je to sice trochu náročný a ještě bude, ale stejně je to krásný! a mít dvojčata je super! co spolu dokážou vymyslet je neskutečný :mrgreen: právě by měly mít polední klid, ale jsou v postýlkách na roštu a matrace mají na hlavě… :roll: :zed:

a budete na ségře pracovat?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
12.4.12 12:33
@Termiky píše:
vidím tam dva klučíky jako u mě :D

3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
12.4.12 12:35

Ahoj holky,omlouvám se, že Vám sem vstupuju,ale mám dotaz ohledně dvojčátek…Nevíte, jak je to geneticky?Já mám v rodině dvojčata a teď bratrancova manželka čeká dvojčata a my se teď také snažíme o mimi… tak by mě zajímala pravděpodobnost, jestli by to mohlo potkat i nás, nebo je pravděpodobnost malá…nebránila bych se-))…děkuju… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
12.4.12 12:37

Přidávám se k vám holky, mám jednovaječný kluky (16 měsíců)
@xxLeninka dědičné jsou dvojvaječné dvojčata po ženské linii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.4.12 12:37

Taky mam to stesti viz metr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
12.4.12 12:40
@evicka82 píše:
Přidávám se k vám holky, mám jednovaječný kluky (16 měsíců)
@xxLeninka dědičné jsou dvojvaječné dvojčata po ženské linii.

Děkuju, Evičko…takže když je mám v rodině z mamčiny strany (sestry babičky z mamčiny strany byly dvojčata),tak tam pravděpodobnost tím pádem je? Jestli to dobře chápu…Pak je ale divné, že je mám bratranec(právě z mamčiny strany)-leda, že by i jeho manželka měla v rodině dvojčata, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 12:48

no tedy obdvi velikej :D to musím říct! mít tři prcky a dvojčata k tomu :D
taky čekám, že by měli mít polední klid :D ,ale dneska asi ne :D

holka by se nám hodila :D ,ale řeším kdy by to bylo vhodné a taky jeslti bych neměla další dvojčata :D … Taky je fakt,že těhotenství pro mě byla docela hrůza :D takže na to taky myslím.

Rodila jsi císařem? To je další věc v myšlence na dalšího čertíka - kdy je vhodná doba po zákroku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová