Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
12.4.12 12:49

jojo já sem taky z té linii :D sestra babičky měla dvojčata 3× - vždy párek a tak se čekalo kdo bude další,,, :D a manžel - ti mají taky v rodině dvojčata,ale to nehraje roli asi ,,, :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 12:51
@eshta píše:
3 :mrgreen:

ano 3 :D ty jo pěkná mužská převaha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.4.12 12:52

Tak já jsem za 3 kluky vděčná, já bych to s holkou neuměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 12:55
@eshta píše:
já mám kluky dvojvaječný a jsou si celkem podobní :lol:
mají ještě o necelé 2 roky staršího bráchu a ten jim není podobnej vůbec :nevim: :lol:

a co starší brácha říkal na dvojčátka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 12:56
@jizvíková píše:
Tak já jsem za 3 kluky vděčná, já bych to s holkou neuměla
:D to si myslím :D a s tou holčinou věřím :D hihi :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
12.4.12 13:16
@Termiky píše:
no tedy obdvi velikej :D to musím říct! mít tři prcky a dvojčata k tomu :D
taky čekám, že by měli mít polední klid :D ,ale dneska asi ne :D

holka by se nám hodila :D ,ale řeším kdy by to bylo vhodné a taky jeslti bych neměla další dvojčata :D … Taky je fakt,že těhotenství pro mě byla docela hrůza :D takže na to taky myslím.

Rodila jsi císařem? To je další věc v myšlence na dalšího čertíka - kdy je vhodná doba po zákroku :D

otěhotněla jsem 9 měsíců po císaři po dvojčatech - chtěli mě nechat rodit přirozeně a dělali pro mě maximum, bohužel to nevyšlo! ale má to svý podmínky! nesmí Tě bolet jizva v těhotenství, prcek nesmí být KP, nesmí být větší, než 3,5kg, nenechávaj přenášet a musíš se rozrodit přirozeně, nesmí se porod vyvolávat, snad můžou dát jednu dávku oxitocinu, ale až když je čípek zcela zkrácenej a porod je rozběhlej! já od 36tt vyvolávala prcka na svět, jak se dalo, ale držel se zuby nehty a den před termínem na kontrole zjistili, že už nemám skoro plodovku a byla jsem zavřená na 100 západů, takže sekce!! bohužel! ale neboj, přirozenej porod je možnej!! ;)

a těhotenství?? úúúúplně jiný, než to dvojčatový - fakt obrovská pohoda!! :dance:

tak držim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14101
12.4.12 13:40
@dvojmatka píše:
jáá taky - jednovajky holky, rok a půl a jsou to pěkný čertice :mrgreen: :pankac: a před pár dny k nim přibyl brácha…to bude smečka :mrgreen:

Jeeee, gratuluju moc k chlapečkovi! Já na tebe myslela, kdy asi bude mimi. Hodně zdraví a štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
12.4.12 13:42
@Termiky píše:
a co starší brácha říkal na dvojčátka:D

co říkal? nic moc :mrgreen:
on ještě pořádně neuměl mluvit :mrgreen: byl takový přerostlý mimino když se narodili :roll:
teď je má rád a někdy taky moc ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 13:54
@dvojmatka píše:
otěhotněla jsem 9 měsíců po císaři po dvojčatech - chtěli mě nechat rodit přirozeně a dělali pro mě maximum, bohužel to nevyšlo! ale má to svý podmínky! nesmí Tě bolet jizva v těhotenství, prcek nesmí být KP, nesmí být větší, než 3,5kg, nenechávaj přenášet a musíš se rozrodit přirozeně, nesmí se porod vyvolávat, snad můžou dát jednu dávku oxitocinu, ale až když je čípek zcela zkrácenej a porod je rozběhlej! já od 36tt vyvolávala prcka na svět, jak se dalo, ale držel se zuby nehty a den před termínem na kontrole zjistili, že už nemám skoro plodovku a byla jsem zavřená na 100 západů, takže sekce!! bohužel! ale neboj, přirozenej porod je možnej!! ;)

a těhotenství?? úúúúplně jiný, než to dvojčatový - fakt obrovská pohoda!! :dance:

tak držim palce ;)
¨Taže ty máš doma skoro trojčata - :D
Já sem si naivně jak koukám myslela, že je nutný 2 roky minimálně počkat od prvního císaře :D a taky přemejšlím jeslti by vyšla sekce nebo normoš porod - jeslti bych to vůbec zvládla ( ne že by epidurální sekce byla nějak úžasná věc :jazyk: )

Těhu s jedním mimimčem by ráda zakusila :D ,ale říkám si co když budou další dvojky :D …( v naší rodině 3× dvojčata za sebou … )
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 13:55
@eshta píše:
co říkal? nic moc :mrgreen:
on ještě pořádně neuměl mluvit :mrgreen: byl takový přerostlý mimino když se narodili :roll:
teď je má rád a někdy taky moc ne :lol:
.., takže tři pidi lidi na jednu mámu :D
to jsem zvědavá jeslti pak dvojčata nebudou parta proti brašulovi :D :D občas :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 13:58
@xxLeninka píše:
Ahoj holky,omlouvám se, že Vám sem vstupuju,ale mám dotaz ohledně dvojčátek…Nevíte, jak je to geneticky?Já mám v rodině dvojčata a teď bratrancova manželka čeká dvojčata a my se teď také snažíme o mimi… tak by mě zajímala pravděpodobnost, jestli by to mohlo potkat i nás, nebo je pravděpodobnost malá…nebránila bych se-))…děkuju… :mavam:

jojo já sem taky z té linii :D sestra babičky měla dvojčata 3× – vždy párek a tak se čekalo kdo bude další,,, :D a manžel – ti mají taky v rodině dvojčata,ale to nehraje roli asi ,,, :D

Mě vyšli dva kluci dvojvaječný :D ---

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
12.4.12 13:58

Termiky, já se hrozně bála, že mě doktor pošle na potrat, když se zadařilo tak brzo, ale bylo na něm vidět, že je rád, že potrat nechci a celý těhotenství bylo fakt v pohodě - ještě den před porodem jsem tady vařila a pekla a lítala kolem dvojčat…a v těhu s holkama jsem od 30tt jen ležela a nemohla udělat pomalu krok!! :roll:

a neboj - další těhotenství jistě bude jen jedno ;) ale dokud to nezkusíš… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 14:02
@evicka82 píše:
Přidávám se k vám holky, mám jednovaječný kluky (16 měsíců)
@xxLeninka dědičné jsou dvojvaječné dvojčata po ženské linii.
..jednovaječní kluci :D ..mě tvrdili až do porodu, že mám taky jednovaječný a až po porodu ( nebo při porodu ? :P ) se zjistilo, že sou dvou :D ,,,,
jinak jsem přesně ta ženská linie …
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.12 14:05
@devanikola píše:
jááááááááá :mavam: :mavam: holky ušatý dvouletý..

:mavam: :mavam: a odkud jste holky ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
13.4.12 18:19

olomoucko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová