Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jojo já sem taky z té linii
sestra babičky měla dvojčata 3× - vždy párek a tak se čekalo kdo bude další,,,
a manžel - ti mají taky v rodině dvojčata,ale to nehraje roli asi ,,, ![]()
@eshta píše:
já mám kluky dvojvaječný a jsou si celkem podobní
mají ještě o necelé 2 roky staršího bráchu a ten jim není podobnej vůbec![]()
a co starší brácha říkal na dvojčátka:D
@jizvíková píše:
Tak já jsem za 3 kluky vděčná, já bych to s holkou neuměla
@Termiky píše:
no tedy obdvi velikejto musím říct! mít tři prcky a dvojčata k tomu
taky čekám, že by měli mít polední klid,ale dneska asi ne
…
holka by se nám hodila
Rodila jsi císařem? To je další věc v myšlence na dalšího čertíka - kdy je vhodná doba po zákroku,ale řeším kdy by to bylo vhodné a taky jeslti bych neměla další dvojčata
… Taky je fakt,že těhotenství pro mě byla docela hrůza
takže na to taky myslím.
otěhotněla jsem 9 měsíců po císaři po dvojčatech - chtěli mě nechat rodit přirozeně a dělali pro mě maximum, bohužel to nevyšlo! ale má to svý podmínky! nesmí Tě bolet jizva v těhotenství, prcek nesmí být KP, nesmí být větší, než 3,5kg, nenechávaj přenášet a musíš se rozrodit přirozeně, nesmí se porod vyvolávat, snad můžou dát jednu dávku oxitocinu, ale až když je čípek zcela zkrácenej a porod je rozběhlej! já od 36tt vyvolávala prcka na svět, jak se dalo, ale držel se zuby nehty a den před termínem na kontrole zjistili, že už nemám skoro plodovku a byla jsem zavřená na 100 západů, takže sekce!! bohužel! ale neboj, přirozenej porod je možnej!! ![]()
a těhotenství?? úúúúplně jiný, než to dvojčatový - fakt obrovská pohoda!! ![]()
tak držim palce ![]()
@dvojmatka píše:
jáá taky - jednovajky holky, rok a půl a jsou to pěkný čertice![]()
a před pár dny k nim přibyl brácha…to bude smečka
Jeeee, gratuluju moc k chlapečkovi! Já na tebe myslela, kdy asi bude mimi. Hodně zdraví a štěstí. ![]()
@Termiky píše:
a co starší brácha říkal na dvojčátka:D
co říkal? nic moc ![]()
on ještě pořádně neuměl mluvit
byl takový přerostlý mimino když se narodili ![]()
teď je má rád a někdy taky moc ne ![]()
@dvojmatka píše:¨Taže ty máš doma skoro trojčata -
otěhotněla jsem 9 měsíců po císaři po dvojčatech - chtěli mě nechat rodit přirozeně a dělali pro mě maximum, bohužel to nevyšlo! ale má to svý podmínky! nesmí Tě bolet jizva v těhotenství, prcek nesmí být KP, nesmí být větší, než 3,5kg, nenechávaj přenášet a musíš se rozrodit přirozeně, nesmí se porod vyvolávat, snad můžou dát jednu dávku oxitocinu, ale až když je čípek zcela zkrácenej a porod je rozběhlej! já od 36tt vyvolávala prcka na svět, jak se dalo, ale držel se zuby nehty a den před termínem na kontrole zjistili, že už nemám skoro plodovku a byla jsem zavřená na 100 západů, takže sekce!! bohužel! ale neboj, přirozenej porod je možnej!!![]()
a těhotenství?? úúúúplně jiný, než to dvojčatový - fakt obrovská pohoda!!
tak držim palce
Těhu s jedním mimimčem by ráda zakusila
,ale říkám si co když budou další dvojky
…( v naší rodině 3× dvojčata za sebou … )
![]()
@eshta píše:.., takže tři pidi lidi na jednu mámu
co říkal? nic moc
on ještě pořádně neuměl mluvitbyl takový přerostlý mimino když se narodili
teď je má rád a někdy taky moc ne
@xxLeninka píše:
Ahoj holky,omlouvám se, že Vám sem vstupuju,ale mám dotaz ohledně dvojčátek…Nevíte, jak je to geneticky?Já mám v rodině dvojčata a teď bratrancova manželka čeká dvojčata a my se teď také snažíme o mimi… tak by mě zajímala pravděpodobnost, jestli by to mohlo potkat i nás, nebo je pravděpodobnost malá…nebránila bych se-))…děkuju…
jojo já sem taky z té linii
sestra babičky měla dvojčata 3× – vždy párek a tak se čekalo kdo bude další,,,
a manžel – ti mají taky v rodině dvojčata,ale to nehraje roli asi ,,, ![]()
Mě vyšli dva kluci dvojvaječný
---
Termiky, já se hrozně bála, že mě doktor pošle na potrat, když se zadařilo tak brzo, ale bylo na něm vidět, že je rád, že potrat nechci a celý těhotenství bylo fakt v pohodě - ještě den před porodem jsem tady vařila a pekla a lítala kolem dvojčat…a v těhu s holkama jsem od 30tt jen ležela a nemohla udělat pomalu krok!! ![]()
a neboj - další těhotenství jistě bude jen jedno
ale dokud to nezkusíš… ![]()
@evicka82 píše:..jednovaječní kluci
Přidávám se k vám holky, mám jednovaječný kluky (16 měsíců)
@xxLeninka dědičné jsou dvojvaječné dvojčata po ženské linii.
@devanikola píše:
jááááááááá![]()
holky ušatý dvouletý..
a odkud jste holky ? ![]()