Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
589
13.4.12 18:20

jinak u nás dvojčata z babiččine strany-její sestra měla dvojvaječné kluky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
13.5.12 09:24

ahojky holky :mavam: :mavam:
tak u nás taky řadí ted už 13ti měsíční dvojčatka, holka a kluk :-)
a vidím že je tady někdo taky z olomoucka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.5.12 13:21

ja otehotnela, kdyz dvojky mely 5 mesicu
tehotenstvi stejne strasny jako prvni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená edevira
31.5.12 13:47

...

Ahoj,
tak já mám dva dvojvaječné kluky, 3 roky a 3 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
3370
5.7.12 08:51

Ahoj holky, tak bychom mohly oživit tuhle „mrtvolu“, ne? :hug:

Já mám jednovaječné holky, v srpnu jim budou dva roky. Jsou to čertice a jsou si hrozně moc podobné.

Když chci příbuzným (nebo kamarádům) zamotat hlavu a nebo když chtějí malé holky, tak je oblékám stejně - do stejného oblečení ve stejné barvě. Pak je to sranda, že je nikdo nepozná. Jinak nosí stejné oblečení jiné barvy.
I když teďkon jsme si pořídili stejněbarevné oblečení s potiskem jejich jmen, takže kdoliv, kdo umí číst má po problému… Taky jsem za to utratila asi 3500 Kč :zed:

A co vy, jak se vám daří??? A jak válčíte s uspáváním, vedry, jídlem a se staršími sourozenci???

Přeji všem hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
5.7.12 09:11

Ahoj já mám jednovaječný kluky a vůbec mě nepřijdou stejný, ale to je asi jen můj pocit, protože okolí říká, že jsou si podobný :D. No vedra šílený, ale naštěstí kluci je snášej skvěle (mnohem líp než rodičové) celou noc spinkají. Jinak se většinou rácháme v bazéně, to je moc baví, je to žůžo, užijem si spoustu zábavy a ještě se příjemně schladíme :dance: ¨
S jídlem nijak nevalčíme, kluci sní na co přijdou. Ale když se narodili, tak jedno dvojče dosti stávkovalo a nechtělo mlíčko, ale naštěstí se přímo „rozežral“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
5.7.12 09:18

@evicka82

Tak to mě taky holky nepřijdou podobné. Vím, jak se chovají, kde jaké znamínko, která má a která ne. Ale příbuzní říkají, že si jsou hodně podobné. Tak nevím, kdo má pravdu :mrgreen: :mrgreen:

To holky s drobnými problémy spinkají taky v pohodě. Většinu času jsou se staršími v bazénu a pojídají nanuky :D Jídlo je v těchhle vedrech celkem boj. Naštěstí jsme je ukecali na ovoce, tak se pořád ládují něčím zdravím. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.12 18:39

My máme dvojčata i trojčata… (je to děs! Samé dívky) Bydlíme v Anglii (jsem napůl angličanka) a manžel je s Irska, takže mají irská jména…
Dvojčatům je 7, a jmenují se Aoife (čteno Ífa) a Abha (čteno Ejva)
Trojčatům je 5 a jemnují se: Roisin (čteno Rošín, Saoirse (čteno Síša) a Sinead (čteno Šineijd)
Možná se vám to bude zdát dívné, ale tady je to tak nějak normální… :D

• Citovat
  • Upravit
3370
8.11.12 20:05
@Anonymní píše:
My máme dvojčata i trojčata… (je to děs! Samé dívky) Bydlíme v Anglii (jsem napůl angličanka) a manžel je s Irska, takže mají irská jména…
Dvojčatům je 7, a jmenují se Aoife (čteno Ífa) a Abha (čteno Ejva)
Trojčatům je 5 a jemnují se: Roisin (čteno Rošín, Saoirse (čteno Síša) a Sinead (čteno Šineijd)
Možná se vám to bude zdát dívné, ale tady je to tak nějak normální… :D

Tak to musí být taky nářez, já mám jedny dvojčata (holky 2 roky) a pak starší dceru a nejstarší je syn. Ženský doma vládnou - jsme 4 ženský a jen 2 chlapy :D

Občas jsem z těch mých malých dračic na prášky, ale většinu času jsou to zlatíčka. Nevím, jak bych zvládla dvojky a trojky, jak to zvládáš? :)
Máš můj obdiv, mimochodem krásná jména :) :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
9.11.12 06:06

Anonymko, tak to před tebou smekám :potlesk:, ukočírovat takovou partičku musí být asi náročný :D :mavam:. Mně úplně stačí dvojčata, mám i tak o zábavu vystaráný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
9.11.12 06:27

Ahoj, taky mám dvojčátka, dvojvaječný holčičky, začátkem ledna jim budou 3roky a k nim ještě 1,5 roční holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
15.11.12 14:41

Ahojky mě se v řijnu narodila Anička a Honzík a nevím kde mě hlava stojí…v pondělí nám bude měsíc. Třeba tápu, jak je v tomto období oblékat. Mají rýmičku, tak mám strach, že doma je chladno, ale prý stačí dvacettři st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
9.12.12 22:06

:mavam: mám 7 leté kluky :mavam: Jak tu čtu, většina má zatím mrňousky. Vzpomínám na ta léta a tiše závidím… Užívali jsme si miminek a klídku, za to teď je to děs běs. Jen ráno otevřou oči, už se začínají rvát, požďuchovat, postrkovat se… Ve škole jsou prý hodní, ani se mi to nechce věřit. :)

• Citovat
  • Upravit
480
10.12.12 07:51

.

Příspěvek upraven 08.04.16 v 12:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
10.12.12 15:05

Já mám holky malé, ale už teď rozebíraj všechno, co je v dosahu a nebo to před nima není ukryté. Nechci vidět, jak to bude vypadat, až budou větší a budou z toho mít rozum :* Nejvíce se mi líbilo to miminkovské období, sice jsem spala minimum hodin denně, ale aspoň nikam nezdrhaly, nikam nelezly, nikde nešplhaly, nehádaly se, nepošťuchovaly, nebraly si věci a tak dál :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová