Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Micka13 píše:
Tak zbiva uz jen vybraz Tereza a Lukas, Mikulas a Jitka, Lenka a Patrik
Ona by jména měla jít i k příjmení. Mě se taky líbí Terezka a Lukáš
.
My měli jasný, že Fíla bude po tatínkovi a k tomu jsme vybírali holčičku, po mě jsem na 100% nechtěla.
My máme nabytý na narozky prosinec. Já 12., manžel 19., tchán 22., mamka 23.12. Před Vánocema mazec.
To jsem se ale dneska rozjela a je mi absolutně jedno, že okolo mě je bordel jak…, ale hlavně že děti spí
.
Tak všem příjemný den a konec marození!
![]()
@stray prave prijmeni jsme Novákovi a prave sme vyradili Samuela a Lindu a Lenka a Patrik nebo Lukas a Tereza po mne bude nejspis mala Lenka a manzel nechce mit jmeno po sobe
@stray Tak se nam to obratilo co? My uz jsme docela v pohode. Dada uz chodi do skoly a my odpoledne chvili ven. teploty meli jen ze zacatku, ale kasel brutal, tak jsem je radsi vsechny nechala doma. Ale rikam a klepu na drevo…je to uz celkem v pohode.
Preju brzke uzdraveni a klidny nastup do skolky ![]()
@Micka13 No je fakt, ze Samuel Novak je blby
Chce to neco obycejnejsiho. Ale jak mi kdosi rekl, kazde jmeno je pekne, kdyz se pekne vyslovi. Takze at vyberete cokoliv, bude to pro vas to nejhezci a ostatni si muzou naprdn.ut ![]()
@matka3deti no placate se v tom pekne
Jak je vic deti tak je to vzdycky hrozny jak to plivou jeden na druhyho. Preju pevny nervy a at jste vsichni brzo zdravi
![]()
@matka3deti Já jsem to dělala tak, že když se jeden probudil, nakojila jsem ho, pak jsem probudila i druhýho a dostal taky najíst. V noci pokračovali ve spánku, ve dne po chvilce jsem šla uspávat. Když jsem kojila, jak chtěli oni a jak radí odborníci, byla jsem na zhroucení. Pěkně společně, holt jsem toho druhého vzbudila. ![]()
@hupalka mas pravdu ale predstava ze Samuel Novák bude ho to doprovazet cely zivot a nechceme s manzelem aby prcci meli svatek vanoce a narozeniny v 1-2mesicich takze Tereza a Lukáš nebo Lenka a Patrik
@smultul ja kdyz jednoho vzbudim tak nepapa nesnasi kdyz je vzbudim jednoho tak druheho nekojim davam UM a druhy mi vzdy usne tak prvniho krmim ja a druheho manzel v rychlovarce mame prevarenou vodu a pak jen prihrejem
@Micka13
Já vím, že na to máš kritéria, ale Lenka a Lukáš. ![]()
Jo a já taky říkala: Přestav si, jak ho někdo oslovuje např.: pane doktore Matěji…, nebo pan prezident Samuel Novák - to mi nějak nesedí ![]()
Pravdou ale je, že když se jméno hezky vysloví…
@smultul kombinace Lenka a Lukas je fakt krasna take o ni premyslme a treba mudr. Samuel Novak to je opravdu divne nebo volby vyhral Samuel Novak
@matka3deti ja si vodu prevarila, vychladila jen mirne a nalila do termosek…pak jen nalejes do lahve a pridas mliko a nemusis nic prihrivat. Tohle mi taky nekdo poradil takze to neni z me hlavy a hlavne se nam to hodilo, protoze mame loznice v patre a nemusela jsem behat do kuchyne a mela jsem to pripravene v koupelne nahore.
@Micka13 no ale Lenka s Patrikem jsou v unoru a Lukas s Terezou v rijnu tak to moc velky odstup od narozenin mit nebudou. Chtelo by to neco v lete ![]()
@matka3deti jo a taky jsem si je hodila na polastar a v kazde ruce jednu flasku a krmila jsem je naraz. Nekdy holt manzel po ruce nebyl aby pomohl ![]()