Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
23.6.13 09:58

@maca36 jsi zlato, :hug: kezby to vsechno dobre dopadlo.Ja proste pro mimi udelam vse co bude v mich silach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
23.6.13 09:59

@maca36
holky tak to jsem ráda že nejsem sama, naše tchyne to nevi a az se to dovi, trefi ji slak… ale neresim to, mam sebe syna, chlapa a to nam staci ikdyz to obcas zamrzi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
23.6.13 10:00

Dnes mi je opět zle, snad to ve třetím měsící bude jen a jen lepší :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.6.13 10:04

@potato87 diky moc!! Kdy presne pujdu na UTZ nevim, ale asi dopol.
To je moc dobre ze ti je lepe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waves
23.6.13 10:16

Ahojky holky, jen hlásím, že jsem včera vyzkoušela mandle na pálení žáhy a perfektně to pomohlo!!! takže doporučuju místo nějákých patáků!!! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
126
23.6.13 10:17
@Waves píše:
Ahojky holky, jen hlásím, že jsem včera vyzkoušela mandle na pálení žáhy a perfektně to pomohlo!!! takže doporučuju místo nějákých patáků!!! :potlesk:

tak to je supeer že ti tahle rada pomohla, to bude vlásků :mrgreen: a zmírnilo to nebo úplně ppřešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waves
23.6.13 10:20

Úplně to přešlo, docela mě to překvapilo!!! Takže děkuji za radu a doporučuji dál!!! :)

• Citovat
  • Upravit
151
23.6.13 10:32
@Waves píše: Úplně to přešlo, docela mě to překvapilo!!! Takže děkuji za radu a doporučuji dál!!! :)

ja jim hrstku madli kazdy den:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
23.6.13 10:34

@maca36 No my jsme bydleli v baraku stchyni 5 let!!! co jsme se odstehovali a ja jim po 40 letech odvedla syna, jsem ta nejhorsi…taky jsem ceska a zijeme v nemecku…tak proste moc oblibena nejsem…kdyz jsem oznamili ze se budeme brat…tchyne nejdriv polkla a nebyla schopna slova..nejake pozehnani apod. jsme nedostali doted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvonbrizon
23.6.13 12:11

Tak vidim ze silenou tchyni nemam jen ja. Taky bydli nastesti dost daleko (1500km) a nopsledy jsme si videly na vanoce. My tam jedem 12.7 na 3 dlouhe tydny a tehotenstvi budeme tajit. Bude to teda zahul predpokladam, ze mi zrovna bude nejvic blbe a hodne se vetsinou pije alkohol, tak nevim kam to budu vylejvat…

• Citovat
  • Upravit
126
23.6.13 12:20
@Vvonbrizon píše:
Tak vidim ze silenou tchyni nemam jen ja. Taky bydli nastesti dost daleko (1500km) a nopsledy jsme si videly na vanoce. My tam jedem 12.7 na 3 dlouhe tydny a tehotenstvi budeme tajit. Bude to teda zahul predpokladam, ze mi zrovna bude nejvic blbe a hodne se vetsinou pije alkohol, tak nevim kam to budu vylejvat…

ahoj, tak to je síla, :( je to asi všude, ale má to smysl tajit? stejně se to dříve nebo později provalí, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
23.6.13 12:33
@Vvonbrizon píše:

vymluv se na antibiotika :) případně jiné léky na jakoukoliv nemoc, tím se i lépe utají těhotenství :)
Já tchýni nenavštěvuju z toho důvodu, že na začátku našeho vztahu se vyjádřila že si má její syn najít vhodnější partii. Protože mám jen střední školu a byla jsem rozvedená s dítětem. A to mě vůbec neznala, nemluvila se mnou atd.
Dosáhla jen toho, že jsme se odstěhovali ze Slovenska a už se nehodláme vrátit.
Moje první tchýně byla zlatíčko, nejlepší člověk na světě hned po mé mamce. Byla to moje druhá máma a kamarádky jsme doposud. Proto je pro mě nepochopitelné, že ta současná se nezajímá. Je to paradox, když bývalá tchýně zavolá a zeptá se, jak se mám, jak zvládám těhotenství a ta současná se tváří jako bych vůbec neexistovala. Ale i takové jsou lidské osudy… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3970
23.6.13 13:56

@medmenka držím moc palce, ať to mimi nevzdá a ať je všechno ok :hug: :hug: :hug:

@havy tak to je asi to jediný, co mam v pohodě, spaní :D i když teda dneska jsem ok celý den… asi si mimi dalo pauzu :) ale je fakt, že jsem si sny nikdy nepamatovala a teď každej, co mám… nejdřív to byly noční můry, jako že to s mimi nebude ok, pak to přešlo na erotický sny a teď jsou to samý kraviny :D ale spim dobře a každej den vytuhnu už v osm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.6.13 14:07

Ahoj holky, můžu se přidat? Dnes jsem našla //, radost teda ohromná, protože se snažíme už dost dlouho ale trošku jsem se i lekla, protože jsme včera měli sex a já začala špinit a troška krve, myslela jsem, že se mi rozjíždí ms, dnes zas nic. Tak nevím jestli mám jít v pondělí k dr nebo nestresovat, chtěla jsem jít až v 7 týdnu ať zbytečně nestresuju ale stejně už teď stresuju jestli je vše ok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvonbrizon
23.6.13 14:15

@vierra vitej :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat