Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maca36 jsi zlato,
kezby to vsechno dobre dopadlo.Ja proste pro mimi udelam vse co bude v mich silach.
@maca36
holky tak to jsem ráda že nejsem sama, naše tchyne to nevi a az se to dovi, trefi ji slak… ale neresim to, mam sebe syna, chlapa a to nam staci ikdyz to obcas zamrzi ![]()
Dnes mi je opět zle, snad to ve třetím měsící bude jen a jen lepší
![]()
@potato87 diky moc!! Kdy presne pujdu na UTZ nevim, ale asi dopol.
To je moc dobre ze ti je lepe ![]()
Ahojky holky, jen hlásím, že jsem včera vyzkoušela mandle na pálení žáhy a perfektně to pomohlo!!! takže doporučuju místo nějákých patáků!!! ![]()
@Waves píše:
Ahojky holky, jen hlásím, že jsem včera vyzkoušela mandle na pálení žáhy a perfektně to pomohlo!!! takže doporučuju místo nějákých patáků!!!
tak to je supeer že ti tahle rada pomohla, to bude vlásků
a zmírnilo to nebo úplně ppřešlo?
Úplně to přešlo, docela mě to překvapilo!!! Takže děkuji za radu a doporučuji dál!!! ![]()
@Waves píše: Úplně to přešlo, docela mě to překvapilo!!! Takže děkuji za radu a doporučuji dál!!!
ja jim hrstku madli kazdy den:-)
@maca36 No my jsme bydleli v baraku stchyni 5 let!!! co jsme se odstehovali a ja jim po 40 letech odvedla syna, jsem ta nejhorsi…taky jsem ceska a zijeme v nemecku…tak proste moc oblibena nejsem…kdyz jsem oznamili ze se budeme brat…tchyne nejdriv polkla a nebyla schopna slova..nejake pozehnani apod. jsme nedostali doted…
Tak vidim ze silenou tchyni nemam jen ja. Taky bydli nastesti dost daleko (1500km) a nopsledy jsme si videly na vanoce. My tam jedem 12.7 na 3 dlouhe tydny a tehotenstvi budeme tajit. Bude to teda zahul predpokladam, ze mi zrovna bude nejvic blbe a hodne se vetsinou pije alkohol, tak nevim kam to budu vylejvat…
@Vvonbrizon píše:
Tak vidim ze silenou tchyni nemam jen ja. Taky bydli nastesti dost daleko (1500km) a nopsledy jsme si videly na vanoce. My tam jedem 12.7 na 3 dlouhe tydny a tehotenstvi budeme tajit. Bude to teda zahul predpokladam, ze mi zrovna bude nejvic blbe a hodne se vetsinou pije alkohol, tak nevim kam to budu vylejvat…
ahoj, tak to je síla,
je to asi všude, ale má to smysl tajit? stejně se to dříve nebo později provalí, ne? ![]()
@Vvonbrizon píše:
vymluv se na antibiotika
případně jiné léky na jakoukoliv nemoc, tím se i lépe utají těhotenství ![]()
Já tchýni nenavštěvuju z toho důvodu, že na začátku našeho vztahu se vyjádřila že si má její syn najít vhodnější partii. Protože mám jen střední školu a byla jsem rozvedená s dítětem. A to mě vůbec neznala, nemluvila se mnou atd.
Dosáhla jen toho, že jsme se odstěhovali ze Slovenska a už se nehodláme vrátit.
Moje první tchýně byla zlatíčko, nejlepší člověk na světě hned po mé mamce. Byla to moje druhá máma a kamarádky jsme doposud. Proto je pro mě nepochopitelné, že ta současná se nezajímá. Je to paradox, když bývalá tchýně zavolá a zeptá se, jak se mám, jak zvládám těhotenství a ta současná se tváří jako bych vůbec neexistovala. Ale i takové jsou lidské osudy… ![]()
@medmenka držím moc palce, ať to mimi nevzdá a ať je všechno ok
![]()
@havy tak to je asi to jediný, co mam v pohodě, spaní
i když teda dneska jsem ok celý den… asi si mimi dalo pauzu
ale je fakt, že jsem si sny nikdy nepamatovala a teď každej, co mám… nejdřív to byly noční můry, jako že to s mimi nebude ok, pak to přešlo na erotický sny a teď jsou to samý kraviny
ale spim dobře a každej den vytuhnu už v osm ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Dnes jsem našla //, radost teda ohromná, protože se snažíme už dost dlouho ale trošku jsem se i lekla, protože jsme včera měli sex a já začala špinit a troška krve, myslela jsem, že se mi rozjíždí ms, dnes zas nic. Tak nevím jestli mám jít v pondělí k dr nebo nestresovat, chtěla jsem jít až v 7 týdnu ať zbytečně nestresuju ale stejně už teď stresuju jestli je vše ok ![]()