Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vierra a kdy jsi měla poslední ms? já bych k dr. šla, už jen proto, aby vyloučil mimoděložní, ale když půjdeš moc brzo, tak tam stejně nic neuvidí a budeš se zase jen nerovovat:) to špinění nemusí nic znamenat, jen byste teď asi neměli sexovat
jinak gratuluji k // ![]()
@berruuska poslední ms 23.5, takže mám teď 3 dny zpoždění. to určitě nic neuvidí na utz, spíš jestli by mi vzala krev a jestli hcg roste jak má a třeba něco nepředepsala na udržení, už jsem po jednom potratu. Nevím no, mám trošku strach aby to dobře dopadlo, tak nechci nic zanedbat ![]()
Maca36: u dr. ještě jsem nebyla zítra ráno zkusím ještě digital když mi ve středu ukazoval 1-2 týdny + zítra už by tam mohl bý další týden:-)snad…a když bude prý do středy vše ok mám zavolat na gyndu a objedná mě…
![]()
Vierra : držím palečky taky se bojím aby se něco nestalo jestli teda jsem
![]()
@vierra jestli jsi po potratu, tak bych šla, nic tím nezkazíš ![]()
vierra: taky se bojim abych nepotratila snad neeeeee…zatim men. není občas bolí pod břichem ale jinak ok zítra ykusim zase digitalní test…jestli se objeví už 2-3 týdny…je přece začátek nového a já do středy nevydržím od posledního digi. testu
@berruuska tak zítra ráno pofičím, jsem zvědaví jestli mě vezme bez objednání, paní dr je velice příjemné ale sestra dokáže být hnusná ![]()
Ahoj holky, tak zítra mě čeká první UTZ ![]()
doufám že vše dopadne dobře ![]()
@maca36 píše:
Ahoj holky, tak zítra mě čeká první UTZ
doufám že vše dopadne dobře
Budu drzeit pesticky!!! Ja jsem na rade az v utery!!! urcite hned napis!