Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Leník24
PovídálkaPříspěvků: 43dnes v 09:51
Ahoj holky poprvé jsem udělala test obyč. 16.6. 4dny před menstruací vyšla hodně slabá čárka…druhý den 17.6 vyšla už silnější jako že už bylo trochu něco vidět… pak jsem dva dny počkala 20.6 jsem koupila clear blue digital v den očekávané menstruace a rano počurala ukázalo se 1–2 + pak jsem počkala do dnes a udělala obyč. test byla ale pořád malo vidět myslíte že jsem tedy těhulka??? menstruace nedorazila zatim bolí prsa v podbřišku a mám trochu jako bílý výtok…hodně bych se divila snažíme se od 1.5 to by byl snad zázrak bala jsem se abych mohla mít kdysi s exxxx. rok a pul nic díky za odpověd a všem //
WAVES : Gratuluju těhulko
jj k dr. bych určo zašla udělej jsi ještě clear blue digital ten ukáže přesně kolik týdnu jsi mě ukázal 1-ě + tak snad to tak je za týden mám volat na gyndu když bude vše ok a ultrazvuk
![]()
@Leník24 je to možný, u druhého dítka jsem měla taky slabou čárku
, k doktorce objednaná jsi?
Podle MS bych měla začínat šestej týden, ale raději skočím na tu gyndu. Ať vím, jak moc se mám na té dovolené rozjet!!! Jinak moc gratuluju!!! ![]()
@Leník24 ahoj, je to možný, mě obyčejné testíky ukazovali slabou čárku několik dnů. postupně jak digitální ukazoval 2+3 tak čárka zesílila a až teď když mám 3+ tak ukazuje i obyčejný test stejně silnou čárku jak je kontrolní /a to už i v průběhu dne, ne jen ráno/
Tak buď v klidu, žádný stres
Ahoj holky, můžu se přidat? Já // našla včera, ale termín MS mám až přiští týden, tak snad se to udrží ![]()
@Leník24
Jo sjou to vsechno priznaky tehu ( i ten bily vytok, bolest v podbrisku muze byt uhnizdovani je to podobne bolest jako pred ms)) a clearblue myslim je spolehlivej. Urcite to vyslo.
@medmenka píše:
Holky tak dneska mám mega křeče do břicha jak když mám každou min. dorazit ms až jsem z toho mega otrávená. Toto jestli je normální tak já teda nevim.
jejda drzim palce at to dobre dopadne. U prvniho mimi jsem taky krvacela, ale jen trochu asi 3 dny behem vikendu a nejake se smirila s tim, ze potratim, ale mimi se udrzelo. Tak to urcite dopadne dobre.
@havy píše:
Jinak holky jaky mate spani? Ja ted uz par dni desny. Vecer usnu behem vteriny a pak se budim tak 3× na zachod a tak v 5h uz jsem vzhuru. A to nemluvim o snech a divne nervozite vzdyporanu.
tak to mam presne co popisujes, usnu treba 9 potom se porad budim ( ale tece miz nosu kvuli alergii tak to taky prispiva) a jak ty v5 vzuru ale potom kdyz mame vstavat v 6.30 bych zase spala…a kolikrat si i schrupnu behem dne s malym.
Ahojte holky jsem taky těhulě 8+6 co vy? Je tady někdo ze Severní moravy? Máte příznaky? Já u prvního neměla žádné krom pálení žáhy a teď? Je mi pořád moooc zle, břicho, velká únava, nálady, prsa, šílené
co vy? Jdu 3.7. na screening tak jsem zvědavá..u prvního jsem na odběrech nebyla
@Maui_1316 ahoj, já jsem z Ovy a ty?
jinak jsem teprve na začátcích a dost se bojím ![]()
@kaczule1 píše:
@Maui_1316 ahoj, já jsem z Ovy a ty?jinak jsem teprve na začátcích a dost se bojím
Ahoj já taky
v jakých začátcích?
@Maui_1316 mám těhotenství potvrzeno teprve z krve, ale 1. uzv mě čeká až v pátek a to by měl být teprve váček
Jsem teď na začátku 5. týdne.
Ahoj holky, chci se taky přidat, našla jsem // 19.6., test jsem opakovala včera a krásně svítí //
. příští týden jedu na dovolenou a nevím, jestli mám ještě stihnou doktora?? co myslíte??