Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@havy Diky:-) no s tema tamponama to neni uplne spatny napad…
@potato87 já jsem si moc přála holčičku v každém těhu, pak jsem byla zklamaná, tak teď počítám s dalším pindíkem ![]()
Já si prvního přála kluka a ten se splnil a druhé jsem chtěla holku, ale v 18tt jsme o malého mohli přijít - krvácení a odtok plodové vody po amnicentéze - tak když mi pak doktor řekl, že to vidí na kluka tak mi to bylo úplně fuk hlavně, že jsme to spolu zvládli a ted když vidí ty dva jak jsou nerozlučná dvojka a parťáci, tak jsem ráda že máme 2 kluky.
Jinak já zobu Femibion.
Tak to my doma nemáme ještě ani jedno prtě a už 4 roky čekáme na první ![]()
Holky a jak to máte s jídlem? Jíte jen to co byste měly? Hlídáte se nějak? Při prvním těhu jsem to žrala a hledala si v tabulkách, jestli je to vhodné. Přestala pít kávu a zelený čaj. U druhého jsem to tolik neprožívala a teď už ani nevím, co není vhodné. Jsem ráda, když něco sním.
A ještě jeden dotaz. Malého hodně nosím, váží tak 12 kg, taky po mě různě skáče, myslíte, že to vadí?
@Zuzulka7 @Lukolik No ja jsem to mela podobne. U prvniho jsem si taky moc prala holcicku…a pak od 16 tydne az do konce tehotenstvi komplikace (maly se narodil a mel 1800 gr.)…to je ti pak uplne jedno!!!a ted bych ho nevymenila ani za 10 holcicek! Je pravda ze chceme opravdu hlavne mit zdrave miminko…a sourozence…velky bracha u nas neni tak casto a malej je vlastne porad sam…tak se tesime uplne vsichni:-) ale asi si tentokrat pohlavi nenecham rict az do porodu…at je alespon nejake napeti…(teda doufam, ze fazolka to se mnou vydrzi az do porodu a brzy se konecne ukaze na UT!!!)
@potato87 já bych to nevydržela. Chci se přece jenom připravit dopředu na to, kdyby to byl další klučík. Ale před ostatníma to chci utajit. Budu muset i před manžou, protože je to hrozná drbna.
Tak chlap říkal, že tentokrát nechce vědět, co to bude - je si jistý, že kluk
, já mám totiž vybrané jméno pro holku Karolínka a neteř máme Klárku a on si myslí, že se mu to bude plést a říkal, že jestli to nezměním, tak příště udělá zase kluka ![]()
@Zuzulka7 já se snažim jíst víc zdravě, víc ovoce a zeleniny a snažim se, aby ta strava byla fakt různorodá, ale do tabulek nekoukám
a začala jsem pít jenom vodu ![]()
Ahojky holky ja jsem sem tam rake vyrazila na kolo ale v tech vedrech to neslo, jinak co se tyce sexu ja bych ani tak ted nemusela neni nejak chut ale pritel by to nevydrzel no.. Jinak vitam noce clenky, ja jdu na ulz v pondeli tak jsem zvedava mela bych byt 8tt
@Peeetha
tak ať ten utz dopadne dobře
já jdu taky v pondělí, ale to budu jen v 6tt
Ahojky, moc gratuluji k miminku
Já sice našla v březnu, ale klidně by jsem si tu vlnu radosti zopákla znova
Tak přeji mnoho štěstí a krásné těhulkování ![]()
@potato87 jj uz jsem byla na dvou kvuli spinebi hodne brzy, prvni byla videt jen tecka a u druheho gestacni vacek tak uvidime ted