Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
20.6.13 18:24

@Kika10 tak ti moc gratuluji k tomu malému zázraku :potlesk: :kytka:
Máš fotečku???
Já jdu příští středu na UTZ do CARU už se moc těším a zároveň bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
20.6.13 18:27

@Zuzulka7 ikdyž se do tvé situace nedokážu vůbec vžít, protože ani jedno mé těhotenství nebylo nečekané, ale chápu tě.
ale jak jistě pečlivě vychováváš dvě děti /teda podle obrázku soudím že jsou dvě/ tak jistě vychováš i třetí. A pak to možná řešit vhodnou antikoncepcí.
Já bych zase chtěla dětí i 5 a nějak se stěží dopracujeme snad k druhému. to už počítám s tím, že po porodu jak se dám dokupy, jdeme pro další :)
máme je v mrazáčku :)

• Citovat
  • Upravit
2948
20.6.13 18:29

@maca36 jj, mám 2 kluky a při představě, že budu mít třetího zbojníka. Ono spíš jde o ty vztahy, vůbec nevím, jak to manžovi řeknu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
20.6.13 18:30

@medmenka
proč vás všechny objednávají až po delší době? nechápu že mě si objednal dr. tak brzo, to budu jen 5+3tt
ikdyž, možná je to tím, že u dvou těhu jsem krvácela v 7tt a v 10tt a následně potrat :(
nebo chce zjistit, jestli tam budou ty dvě.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4753
20.6.13 18:35

@maca36 u nás v CARU se chodí na první UTZ 3 týdny po pozitivním testíku asi aby bylo něco už vidět :think:
Třeba je to opravdu z důvodu že chtějí vidět zda tam máš dva bojovníčky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
20.6.13 19:02

@medmenka
a jak se cítíš?

• Citovat
  • Upravit
1533
20.6.13 19:32
@Kika10 píše:
Tak jsem dnes byla na UTZ, jsem 6+2tt a bylo vidět srdíčko, no já normálně brečela, úplně mě to dostalo…velikost 5mm :-D já padnu takový maličkatý a už to tluče…nádherný pocit…jo a holky taky jsem měla docela silné bolesti břicha a taky mi bylo nevolno, ale nezvracela jsem…a doktorka mi poradila ať si koupím čínskou medicínu - jsou to tablety název Růst hory Tchaj, jím 6 tablet ráno, 6 večer, je to vše přírodní a hned první noc mi přestaly bolesti, které mě do té doby budily i v noci, a přešla mi nevolnost…je to sice drahé, 100tbl stojí 300 ale pro mě opravdu výborné, vyživuje krev, je právě vhodný v těhotenství, proti předčasným porodům…no nejsem ani prodejce ani výrobce ale ze své zkušenosti doporučuji…a holky nebojte, všechny to dotáhneme až k tomu porodu, já si naordinovala klid a pohodu, co se má stát se stane a basta…držím všem palečky!!! :mavam:

super prvni meta je za tebou :kytka:
@Zuzulka7 my cekame necekane 4te a obcas taky premyslim, jak to zvladnu - jedno ditko ma ADD a potrebuje hodne pomahat se skolou, druhe ma rozstep (cekaji ho jeste neake operace). aspon, ze jedno je bez problemu. ale beru to, jako ze to tak melo byt a tesim se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
20.6.13 19:33

@maca36 hrozně unaveně, ale to přičítám tomu horku, dneska jsem poprvé :poblion:
pořád špiním a přetrvávají i bolesti břicha. A co ty jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
20.6.13 19:46

@medmenka da se rict ze ted je to fajn. Jen ty prsa hodne boli, jinak dobry. Z domu ani nevychazim kdyz je tak teplo, protoze se mi snizil tlak tak neriskuju.

• Citovat
  • Upravit
4
20.6.13 19:47

Fotku nemám, i když Dr.si to fotila, ale myslím že fotek bude ještě plno…ale byl to úžasný pohled…tak jen ať nám to všem jde dál dobře…a k Zazulka7 - já to možná i chápu…někdo děti moc chce a nejde to-můj případ, a někdo to má jak na běžícím páse, bez komplikací a na pohodu…a obojí mají holt svoje problémy a starosti…jen beru, že proti početí existují velmi účinně prostředky, ale pro nás, co se nám ty dětičky moc nedaří je ta bezmoc daleko větší…takže neházet flintu do žita, tři děti to je obrovské štěstí a třeba kluci budou mít sestřičku, kterou budou chránit a zbožňovat…a s manželem to v klidu u vínka a džusu proberte…vždyť je to vaše společné miminko.. :srdce: :palec: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
20.6.13 19:52

@maca36 také jsem dneska nevystrčila nos. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.6.13 20:56

Ahoj :mavam: můžu se přidat? Jsem po IVF a dneska mám potrvzené těhotenství z krve a na kontrolu jdu za týden v pátek 28.6. Teď se ale hrozně bojím aby se něco nepo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
20.6.13 21:05

Holky to je sranda jak se každé mimi vyvíjí jinak :) já jsem podle MS 9tt, podle početí to vychází na 7tt..byla jsem včera po 14dnech na UTZ, viděla jsem krásné embryjko, dr. byl uplně v klidu, a říkal že je to hodně brzo, že příště 9.7. už uvidím jak bude hýbyt ručičkama, nožkama a bude bít srdíčko :-) Takže už kašlu na všechny tabulkové informace co by mělo mít a co ne..prostě každé mimi je jiné..budu věřit přírodě a snad bude všechno oukej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
20.6.13 21:06

@kaczule1 vítej :kytka: to se bojíme asi všechny :) a vzájemně si držme palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.6.13 21:08

@Emisis děkuji :hug: kdyby to teď nedopadlo, tak bych se snad už zhroutila :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí