Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@havy to jsme na tom podobně… přemýšlela jsem, jestli to je těhotenstvím nebo spíš tím vedrem ![]()
Ahoj holky, já objevila // minulý týden v pátek ráno a do pondělka jsem dělala ještě 3 testy a // byly pořád silnější..jenom mně vůbec nic není, jenom prsa trochu citlivěější, jinak absolutně nic. Nečetla jsem celou diskuzi, ale máte to taky tak? Člověk si pořád čte o samovolných potratech a podobně a pak furt přemýšlí, jsem asi magor… K Dr jdu až 1.7. tak se modlím ať je vše v pořádku..mimi už je vytoužené ![]()
@flagie Vitam te:-) myslim, ze s tim strachem a obavami jsme na tom vsechny uplne stejne…ja jsem po vcerejsi kontrole, kde byl videt jen gestacni vacek…toho hodne cetla na forech…kde meli uz vsichni srdicko..a ja ani zloutkovy vacek…tak jsem z toho spatna…a taky porad bojim a modlim jen at je vse v poradku! ale ani nevim, jestli to pocitam jak bych mela…mela jsem ET 25.05. a punkci 5 dni pred…pocita se to od ET anebo od punkce dva tyndy zpet? Vi to nekdo?
Já jsem dle všeho na začátku 6. tt a doktorka mi v pondělí řekla, že dřív než začátkem června nemá smysl jít na UTZ, že stejně dřív srdíčko neuvidí..tak jí asi budu věřit..
Ahoj holky tak jsem si dnes raději došla ke své gynekoložce na UTZ, měla jsem strach docela dost jsem špinila a brali mě velké křeče do břicha. Naštěstí prďola je v pořádku byl vidět gestační váček a něco říkala o žloutkovém váčku. Příští týden by mělo být vidět už i srdíčko. To jdu na kontrolu do CARU.
Hrozně moc se mi ulevilo když jsem viděla ten UTZ ![]()
@medmenka Bahopreji MOC!!! To je uplne super!! Ktery jsi tyden?
Ja vcera zloutkov jeste nemela, dneska jsem volala na kliniku a poslali me na krev s tim, ze jestli bude vacek prazdny, melo by hcg klesat…vysledky budu mit az zitra rano, tak mi prosim drzte pesticky!
@potato87 děkuji
Měla bych být 5+3 tt takže 6 týden.
Tak to ti budu hrozně moc držet palečky aby to bylo všechno v pořádku ![]()
No a jak to teda mate s nejakyma nevolnostma, mate nejake nebo vubec nic?
@flagie já spíš tak nárazově, žaludek na vodě… v tomhle horku je to trošku horší… ale nic zásadního…
@berruuska tak to ja právě vůbec nic, tedy kromě toho, že mě občas zabolí v podbřišku jak před menses..
@medmenka tak ať se miminku dál vede co nejlépe.
Podle čeho se u nás po IVF počítá délka těhotenství? taky klasika od 1 dne MS?
@flagie už jsem to tu i psala, že já na nevolnosti dost trpím a včera jsem už i zvracela
Dnes je to lepší, ale vůbec nevím čím to a jak tomu předcházet. Žaludek na vodě mám v podstatě celej den. No žádná hitparáda ![]()