Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3970
19.6.13 09:11

@havy to jsme na tom podobně… přemýšlela jsem, jestli to je těhotenstvím nebo spíš tím vedrem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.6.13 09:27

Ahoj holky, já objevila // minulý týden v pátek ráno a do pondělka jsem dělala ještě 3 testy a // byly pořád silnější..jenom mně vůbec nic není, jenom prsa trochu citlivěější, jinak absolutně nic. Nečetla jsem celou diskuzi, ale máte to taky tak? Člověk si pořád čte o samovolných potratech a podobně a pak furt přemýšlí, jsem asi magor… K Dr jdu až 1.7. tak se modlím ať je vše v pořádku..mimi už je vytoužené :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
19.6.13 09:31

@flagie Vitam te:-) myslim, ze s tim strachem a obavami jsme na tom vsechny uplne stejne…ja jsem po vcerejsi kontrole, kde byl videt jen gestacni vacek…toho hodne cetla na forech…kde meli uz vsichni srdicko..a ja ani zloutkovy vacek…tak jsem z toho spatna…a taky porad bojim a modlim jen at je vse v poradku! ale ani nevim, jestli to pocitam jak bych mela…mela jsem ET 25.05. a punkci 5 dni pred…pocita se to od ET anebo od punkce dva tyndy zpet? Vi to nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.6.13 09:44

Já jsem dle všeho na začátku 6. tt a doktorka mi v pondělí řekla, že dřív než začátkem června nemá smysl jít na UTZ, že stejně dřív srdíčko neuvidí..tak jí asi budu věřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.6.13 12:14

Ahoj holky tak jsem si dnes raději došla ke své gynekoložce na UTZ, měla jsem strach docela dost jsem špinila a brali mě velké křeče do břicha. Naštěstí prďola je v pořádku byl vidět gestační váček a něco říkala o žloutkovém váčku. Příští týden by mělo být vidět už i srdíčko. To jdu na kontrolu do CARU.
Hrozně moc se mi ulevilo když jsem viděla ten UTZ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.6.13 12:16

@flagie Také zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
19.6.13 12:34

@medmenka Bahopreji MOC!!! To je uplne super!! Ktery jsi tyden?

Ja vcera zloutkov jeste nemela, dneska jsem volala na kliniku a poslali me na krev s tim, ze jestli bude vacek prazdny, melo by hcg klesat…vysledky budu mit az zitra rano, tak mi prosim drzte pesticky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.6.13 13:01

@potato87 děkuji :hug: Měla bych být 5+3 tt takže 6 týden.
Tak to ti budu hrozně moc držet palečky aby to bylo všechno v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
19.6.13 13:13

@medmenka Dekuju ti! a ty si to ted hlavne uzivej!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.6.13 13:16

@potato87 to budu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.6.13 13:59

No a jak to teda mate s nejakyma nevolnostma, mate nejake nebo vubec nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
19.6.13 14:05

@flagie já spíš tak nárazově, žaludek na vodě… v tomhle horku je to trošku horší… ale nic zásadního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.6.13 14:08

@berruuska tak to ja právě vůbec nic, tedy kromě toho, že mě občas zabolí v podbřišku jak před menses..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
19.6.13 14:11

@medmenka tak ať se miminku dál vede co nejlépe.

Podle čeho se u nás po IVF počítá délka těhotenství? taky klasika od 1 dne MS?

• Citovat
  • Upravit
956
19.6.13 14:11

@flagie už jsem to tu i psala, že já na nevolnosti dost trpím a včera jsem už i zvracela :poblion: Dnes je to lepší, ale vůbec nevím čím to a jak tomu předcházet. Žaludek na vodě mám v podstatě celej den. No žádná hitparáda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí