Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Verca.T tak to bude muset asi odeznít samo, všude se píše, že po 1. trimestru se to zlepší..ale četla jsem že třeba pomáhá vycucat pomalu kostku ledu, na netu je takových „babských“ rad spousta…
@maca36 moc děkuji ![]()
přesně jak píšeš, je to od prvního dne ms.
Tak holky pisu, ze vcerejsi vysledky HCG mely hodnotu 13 530
Takze vsechno snad v nejlepsich poradku. Minule pondeli jsem mela 705. na klinice me uklidnili s tim, ze mam byt v klidu, kazdy zarodek se vyviji jinak rychle..a ze je jeste brzy..
@potato87 no tak to jsou skvělé zprávy
Kdy tě čeká další kontrola?
@medmenka Dekuji ti, taky doufam:-) Pristi utery mam schuzku u gynekologa…ten rikal ze ted je na rade zloutkovy vacek…a 01.07. mam termin na klinice. (mam cestu do Prahy)
Uprimne bych radeji cekala cele dva anebo tri tydny…nez treba zase bez srdicka apod… ale co, jsem pozitivni a to je hlavni! verim:-)
@potato87 tak si to těhulko pořádně užívej
Mám s tebe velkou radost.
@potato87 já pořád špiním a pěkně mě bolí břicho odpočívám co to jde, bublinka tam staví asi mrakodrap jinak to nevidím.
tak si to taky pěkně užívám.
Tak jsem dnes byla na UTZ, jsem 6+2tt a bylo vidět srdíčko, no já normálně brečela, úplně mě to dostalo…velikost 5mm
já padnu takový maličkatý a už to tluče…nádherný pocit…jo a holky taky jsem měla docela silné bolesti břicha a taky mi bylo nevolno, ale nezvracela jsem…a doktorka mi poradila ať si koupím čínskou medicínu - jsou to tablety název Růst hory Tchaj, jím 6 tablet ráno, 6 večer, je to vše přírodní a hned první noc mi přestaly bolesti, které mě do té doby budily i v noci, a přešla mi nevolnost…je to sice drahé, 100tbl stojí 300 ale pro mě opravdu výborné, vyživuje krev, je právě vhodný v těhotenství, proti předčasným porodům…no nejsem ani prodejce ani výrobce ale ze své zkušenosti doporučuji…a holky nebojte, všechny to dotáhneme až k tomu porodu, já si naordinovala klid a pohodu, co se má stát se stane a basta…držím všem palečky!!! ![]()
Ahoj holky,
já 2 // našla dnes a jsem z toho docela v pr…
. Vy se tu radujete a já bych to nejraději všechno vrátila. Vůbec nevím, co budu dělat. Už 2 děti doma máme a tohle je fakt špatně načasované
![]()
@Kika10 KIKI TO BLAHOPŘEJU
já jdu na UTZ v pondělí, ikdyž o 6 dnů mladší těhotenství, ale třeba už bude vidět váček, tak se taky těším ![]()
@Zuzulka7
no vidíš a pro nás je tak těžké dopracovat se k mimi.
Je to třeba jen počáteční stav, protože je to nečekané, ale neboj to zvládneš ![]()
a když ne, tak mimi přines k nám, u nás by se mělo královsky
![]()
@maca36 právě já vím, někdo se tak dlouho snaží a nic a já projdu kolem chlapa a jsem zase v tom. Ani jedno dítko nebylo plánované a tohle jsem fakt už nečekala.