Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kaczule1 taky se bojím.. a to jsem otěhotněla přirozeně..ale jak říká přítel, musíme myslet pozitivně, nepřipouštět si žádné komplikace a vše bude oukej ![]()
@kaczule1 cau kaci, tak konecne dalsi znama tvar, doufam ze to spolu potahneme do stastneho konce ![]()
@kaczule1 vítám tě
je to super jak se to tu krásně rozrůstá.
Kolik jsi si nechala zavést bojovníčků? A jak se cítíš, nějaké těhu příznaky?
Hlavně se musíš snažit být v klidu, žádný stres, že to zrovna říkám já ![]()
Děkuji holky
Je mi jasné, že ten strach znáte všechny, ale snad se dočkáme všechny toho uzlíčku štěstí
My čekáme už 4 roky a toto bylo moje 3. IVF a po prvním jsem potratila ve 4. měsíci, tak snad se konečně na nás usměje štěstíčko ![]()
@medmenka My jsme si nechali zavést 3 embryjka, ale podle hodnoty to vypadá, že se chytlo jedno
A příznaky zatím žádné ![]()
@Kika10 díky, já prostě nevím, jak to zvládnu a taky budou všichni blízko u sebe (co 2 roky).
Jinak ostatním těhulenkám přeju, aby to vše dopadlo dobře ![]()
TEda tady už je nával
Vítejte holky
Mě začly nevolnosti
doufám, že to brzo přejde, pač je fakt docela těžký s tím fungovat ![]()
@havy já už se s těma nevolnostma celkem naučila žít. Doporučuji mít u sebe neustále nějaké jídlo, třeba jen piškoty a i když na ně vůbec nemáš chuť, tak průběžně do sebe něco cpát, páč u mě platí, že čím víc mám hlad, tím míň chci jíst a tím víc mi je na zvracení
Hodně sil. To zvládneš ![]()
@kaczule1 tentokrát už to prostě dobře dopadne jiná možnost není, jak se říká do třetice všeho dobrého. ![]()
@havy já když se ráno probudím a hned nenajím, tak jsem po zbytek dne ![]()
A v těch vedrech je to ještě horší jak normálně.
Ahoj zeny, // jsem nasla tohle utery (18/6) a na netu mi to haze TP 25/2. Jsem ve skupine Unorcatka 2014, je uzamcena, tak kdybyste se tam chtely pridat, tak poproste zrizovatele. Jinak vsem moc blahopreju ![]()
Mě zatím zle není, tak uvidím, zda vůbec bude
Kdy vám to tak začalo?
@Verca.T @medmenka No to je přesný, protože mě je vždycky blbě když mám hlad, ale to je pak takový ten hlad, že máte pocit, že se žaludek začal žrát sám
Musím si teda vždycky něco připravit hned na ráno jak vstanu, pač než dojedu do práce tak to je už hrůza. Dík za rady holky! ![]()
@kaczule1 mě cca před týdnem, myslela jsem si že to mám po lécích ale pořád se to stupňovalo. Tak třeba budeš mít to štěstí, budeš celé těhu v pohodě
a nebo to ještě bude.