Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Peeetha a v kterem tydnu byl videt jen gestacni vacek? Myslim ze jsme na tom casove podobne..
@maca36 25.05. - ale nekde jsem cetla ze petidenni blastocysty potrebuji vice casu na uhnizdeni…mela jsem uz expandujici…dle mych vypoctu jsem byla poprve na UT 5+3 - to tam nevidel vubec nic…a pak 6+1 jen gestacni vacek..ale rikal ze je to normalni…takze se snazim byt v klidu:-) taky kdyz byla hodnota HCG vysoka…
Ale kdyz clovek cte, ze maji holky 6+1 uz i srdicko, tak si stejne delas starosti:-)
@potato87 jo, to jsem taky četla, že 5denní blastíky jsou trošku línější na uhnizdování. já budu právě taky v pondělí 5+3 a stále nechápu proč tak brzo, ale dr. řekla že by tam už mohlo být něco vidět. I doktor mi to napsal, když jsem s ním konzultovala HCG. tak nevím, musím vydržet do pondělí
ale především mě uklidnil že to stoupání HCG mám naprosto v pořádku.
taky bych už ráda srdíčko, ale to si ještě počkám asi až na další utz.
@kaczule1 @medmenka Dekuju moc za povzbuzeni:-) vcera mi ale namerili HCG 13 730, tak jsem klidnejsi:-)
@potato87 to už je moc pěkná hodnota
to té délce těhu odpovídá. ty máš jedno nebo 2 embryjka, možná jsem se už ptala ale všechno se to tu mele a člověk v tom má trochu zmatek ![]()
@maca36 v jakem stadiu jsi mela embryjko ty? Myslim ze 5+3 je na
jeste brzy, ale pokud se tve mimco vyviji normalne, tak uz bych mohla videt gestacni a snad i zloutkovy vacek..jak jsem rikala, ja tam v te dobre nemela nic:-(…fakt si myslim, ze kontroly po uspesnem TT a krvi by se meli delat az 9 tyden..pro klid v dusi;-)…ale to my jsme tak nedockave a starostlive…ale to jen znamena, ze budeme 100% dobre mamy:-)
@kaczule1 Kontrolu mam na gynde 25.06. a 01.07. v Caru v Praze.
@potato87 já jse před chvilkou volala do pronatalu a bohužel musím jít tak brzo a to z toho důvodu aby se vyloučilo v první řadě mimoděložní těhotenství. takže tak ![]()
@maca36 píše:
@potato87 to už je moc pěkná hodnotato té délce těhu odpovídá. ty máš jedno nebo 2 embryjka, možná jsem se už ptala ale všechno se to tu mele a člověk v tom má trochu zmatek
Jelikoz uz doma jednoho roubiremame a ten muj syna z predchoziho vztahu, tak jsme zavedli jen jedno. Jeste mame ale 12 mrazacku.
@maca36 píše:
@potato87 já jse před chvilkou volala do pronatalu a bohužel musím jít tak brzo a to z toho důvodu aby se vyloučilo v první řadě mimoděložní těhotenství. takže tak
aha, tak to je taky pravda! ja mela tento tyden ten vacek hezky v deloze..ak snad tam brzy bude videt vic..
@potato87 oni vědí co jak mají dělat ![]()
já se spíš děsím toho utz jak má být srdíčko, protože u toho předchozího jsem šla na 1 utz a šok byl, když místo krásné zprávy dr sdělil, že není srdeční aktivita.
Ale velikost odpovídala právě tomu týdnu, tedy 10tt. tak jsem musela absolvovat celkem 3× utz aby se skutečně potvrdilo, že to mimi vzdalo.